Ateş Ben & Yamahalar Titreyen Gölde
-
Reklamlar
-
kardeşim walla süper keşek gelseydim antalyadan atlayıp yanınıza
-
olm bu atesin fotolari yok ha hiç bi gezide
-
ben ekledim o sildi tamam gene konu mankeni olduk walla
-
güzel bir gezi olmuş.yine hüzünlendim yalnız başıma.ne zaman katılabilecem bu birlikte gezilere allahım böhaaaaaaaaauaaaaaaaaaaa
-
Yamahayı kim kullanıyo onu anlamadım :D
-
Ateş ufak tefek TIFIL bir adam. O yüzden resimlerde motorun üzerinde sinek gibi çıkmak istememiş
-
Utanmıyonuz dimi bööle gezileri bensiz yapmaya
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
Admin
guzel gezi olmus beyaz lastikli ybr fena olmamıs
-
YZ400F e ben Remote Control taktım öyle maket motorlar gibi dolaştırıyorum Maksat sıkılmasın garajda hava alsın yavrucak.Onunda Canı Var!?!?
Yaw ben motosikletimle fotograf cektirmeyi pek sevmiyorum.Daha dogrusu ''Aha bu ben bu motorda bana ait karizmayasa karizma'' havalarına pek girmeyi sevmem.1 yılda 5 motosiklet değiştirdim daha hiç birinin üzerinde çekilmiş 1 tane fotoğrafım ok! (Walla!)
-
murrat adlı üyeden alıntı
Ateş ufak tefek TIFIL bir adam. O yüzden resimlerde motorun üzerinde sinek gibi çıkmak istememiş
Ben daha yorum yapmam.. Çamura yatmayalım ATEŞ bey
Sinan Atasoy
-
Ates adlı üyeden alıntı
''Aha bu ben bu motorda bana ait karizmayasa karizma''
havalarına pek girmeyi sevmem.1 yılda 5 motosiklet değiştirdim daha hiç birinin üzerinde çekilmiş 1 tane fotoğrafım ok! (Walla!)
1 yılda 5 motor deiştirdim diyon utanmadanda bunu karizmadan saymıyonmu
Sinan Atasoy
-
-
Admin
doğruyu bulacağım ve şaşmayacağım sanırım (Ducati )
sabırsızlıkla bekliyoruz
-
powerbyaydin, Keyfiniz bol yolunuz açık olsun . Yakışır size
Seninle herseye varım ben
Sen Benim UGUR lu yolumsun
-
Ates, çok güzel olmuş ama plaka yok mu?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
Plaka mı ? Oda nesi? (Special Cross Motosiklette Plaka Olmaz+Far Olmaz+Stop Lambası Olmaz+Sinyal Olmaz+Akü Olmaz+Elektrik Tesisatı Hiç Olmaz = OLMAZ OĞLU OLMAZ)
Adamlar Motordan ne var ne yok söküp 104 Kiloya indirmişler birde içine 55 beygir koymuşlar.Keihin 39 MM eXuPlı Karbüratörde var moto 5. vitese atana dek tek teker gidiyor.
İddaa ediyorum YZ400F'deki ivmelenmeyi birebir yaşayacağınız bir kaç motosiklet var. Hayabusa ve 1000 RR birazcık yaklaşabilir sanırım.104 kilo diyorum farkında mısınız? YBR'den hafif! Motosiklet Full Alüminyum ve Magnezyum imalat
-
Hade yaw.. Patatesmiş motor 5 te iki tekere düşüyorsa
Sinan Atasoy
-
Ha birde motorda Anahtar Manahtar Gidon Midon Kilit Milit adına hiç birşey yok. Çalıştır götür motoru! Tabi motoru satın aldığım adam bile motoru zor çalıştırıyordu Nasıl çalıştırıp çalacaklar orasıda ayrı konu Farklı bir ateşleme mekanizması var motosikletin.Dedim ya tamamen Special!
-
Yakışır o zaman..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler