Gündoğmuş kısacık bir gezi
Reklamlar
-
Antalya Genç Motosiklet Klübü
Manavgat'tan yola çıktık,Akseki,ordan ver elini Gündoğmuş,sonrasıda Alanya'da son buldu
Gündoğmuş bulun bir şelale,ekip mola veriyor
Kaskı çıkarmaya üşeniyorum
Topluca bir fotoğraf çekip,Eğri göle gitmenin planlarını yapıyoruz
Yollarda kar erimiş,ilerisi içini birşey diyemeyecem,Gündoğmuş Pembelik Köyünü geçtikten sonra molamızı verip,ateşi yakmaya hazılanıryouruz,hava ılık
Ateş yanar,sucuklar nar gibi,birtek sivas mangal köpeğimiz eksik
Böyle bir şekerim olsun,varsın çayım acı olsun,yaramaza bak hele
[/url]
Keyifler yerinde,ufaktan çevreyi gezsek güzel olur,grupla geldiğim için fazla fotoğraf olmuyor,millete ayak uydurmak gerekir,bir çok yollar kapalı
Karla buluşan motosikletçiler,birazda çocukluğunu yaşamak isteyince,kendini kara bırakıyor
Yolcular kalmasın,vapur kalkıyor,gidecek yol yok
Kankamı buluyorum,kel kalmış karı dırdırından mı? Başka durumlardan mı ? belirsiz,saç ekleyip,gönlünü alıyorum,
Manzara güzel,yolu açılınca,terasın yolu kapanmış,bata çıka yukarı çıktım,birde bana sorun
Antalya Genç Motosiklet klübü
Yollar boş, 3 G (gar,gış,gıyamet) asıl macera burdan sonra,karda ybr arkası önü ayrı oynuyor
Karla mücadele yavaştan başlasın,yolda gelirken ara ara kaldığımız oldu
Burdan sonrası,ybr ile gidilecek değil,fazla zorlamaya gerek yok
Karşı yol kapalı,dönüş başlamıştır,ninem yukardan seslendi,çocuklarım delimisiniz ne yaparsınız oralarda garda gışta,yol kapalı
Gidiyoruz Eğri Göle,motosikletleri çeviriyoruz,zifte yine yapışmış,sildim ama fayda etmedi
Eğri Göl yolu kapalı,çündere şelalesi,su az olunca, göz gezdirip millet durmadan gidiyor
9 Kişi, 8 motosiklet,en küçük katılımcımız babasıyla gelmiş,babası yağmurluk yerine,balıkçı yağmurluğu giymiş,ara ara yağan yağmurdan ıslanmadı, birde ben alıcam,uzun soluklu gezilerde faydasını görürmüyüz bakalım
Çay molası
Ktm 450 ateş ediyor,bırakın bu yollar bizden sorulur,bizde ktm alsak böyle yollara vursak nasıl olur,insan iştahlanıyor,bakım masrafı gideriydi derken altın nasıl kalkılır merak konusu,tek güvencem,motosiklet ustam Adil usta iyiki varsın
Gezinin son fotoğrafını çektiriyorum,paçalı güvercin olduk :
Toplamda 220 kmlik bir atıştırmalık,bir gezi oluyor,ybr nin ön dişlide 15 olunca iyice bayıldı garibim,aküde zayıftı ömrünü tamamlamış oldu,bugün değiştirdim fazla fotoğraf çıkmıyor,bu yollara Yamaha WR 450 F böyle bir deli oğlan lazım
Kışın çıktığım gezilerde,egzoza zift bulaşma hastalığı oldu,zift sanki mıknatıs gibi bizi çekiyor
Daha detaylı bir gezi yapmak isterdim,klübe ayak uydurmak için,fazla durmadım,zevkli bir gün geçti.
Kış mevsiminde kısa atıştırmalık,yolculuk yaptım,motosiklete binemeyen,motosiklet sevdalılarına gelsin
Ön dişli 15 olunca çok zayıf kaldı,birdaha gidersem ön dişiyi 13 yapacam
Motosikletim garaj motorudur,yağmur,kar,çamur,toz toprak görmemiştir,sürekli kapalı garajda saklanmış,yüksek rakımlarda kullanılmamış,güneşli havalarda kullanılmıştır
Sağlıcakla kalın
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş, tekerinize sağlık
-
mangalın başındaki köpek çok şirin (sorması ayıp olmasın nedir mangalda pişen?) güzel bir gezi olmuş
-
''Sivas MANGAL köpeği'' bu.
Ya hemşerim böyle bir klüp var, ve böyle geziler yapıyorsunuz, yaptıktan sonra değilde önceden haber versenize be. Hani belki biz de gelirdik.
Bir de merak ettim, RX3 ün performansı nasıldı o yollarda?
-
Paylaşım ve fotolar için teşekkürler.
Canım çekti bak şimdi benim de, hafta sonu kaçmak lazım bir yerlere.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Paylaşım için teşekkürler.
-
Sağolun teşekkürler
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş, tekerinize sağlık
Çok tatlı yaramaz,bakışı duruşu,insanın sıkıştırası geliyor,pişen hakkında benimde bilgim yok
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
mangalın başındaki köpek çok şirin (sorması ayıp olmasın nedir mangalda pişen?) güzel bir gezi olmuş
Gezilere çıkmadan 1 ay önce MT'de yazdım gelen giden olmadı,durum böyle olunca önceden bildirim yapmadım,2 kez tekrar yazdım,tek tabanca Alanyadan ver elini gürcistanı buldum,performans güzeldi.
12 şubat 2017 Alanya Anamur var gezisi var,detaylar kısa zamanda netleşir,ozaman kadar bir yerlere giderim,mutlaka egzoza zift yapışır
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
''Sivas MANGAL köpeği'' bu.
Ya hemşerim böyle bir klüp var, ve böyle geziler yapıyorsunuz, yaptıktan sonra değilde önceden haber versenize be. Hani belki biz de gelirdik.
Bir de merak ettim, RX3 ün performansı nasıldı o yollarda?
İyi olur kafa dağıtın,içiniz açılır
vader adlı üyeden alıntı
Paylaşım ve fotolar için teşekkürler.
Canım çekti bak şimdi benim de, hafta sonu kaçmak lazım bir yerlere.
Rica ederim
BerkB. adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)