Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

fuar resimleri

REKLAM ALANI
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Fuara pazar günü gidebildim.Aşırı kalabalık vardı ve istediğim gibi fuar gezebilmek mümkün olmadı.Fotoğraflardada motosikletten çok meraklı insanlar çıktı.Aradan birkaçını koyabildim. Bir hata yaptım ve resmini çektiğim motorların isimlerini yazdığım kağıdı kaybettim

Suzuki den bir motor

Kawasaki

Hondanın standında kenara itilmiş gözden uzak moyblette irisi bir makine vardı .Ne olduğunu merak edip bir baktım CBR125.Tam bir hayal kırıklığı.Çocuk oyuncağı.

Bu Suzuki motosikletten çok bir Jetski ye benziyordu.

Yamahanın ATV si ve ben

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fakta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    br 125 i tavsiye eden yokmu

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesinlike cbr125 çocuk oyuncağı değil,katıulmıyorum

o bir başlangıç motoru ve 125cc..çok şey beklemeyin,daha ne kadar anlatacağız...

chopy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daha fazla resim koyabilirdin ...ama yinede tşk banro ... saygılar sevgiler.

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    eline sağlık banro
    ERASER WİLL COME BACK

alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    valla tutup 1000 rr ile karsilastırırsan haklısın ama bu 125 dikkatini cekerim biraz daha insaflı karsılastırma yapın herkes sizin gibi para basıyo olmayabilir BİRAZCIK İNSAF

Motosikleti
    04 ZX-636
    Peril,
    cbr125i bu kadar savunmandan anladığım kadarıyla hondayla bi alakan var sanırım.
    bu kadar savunduktan sonra sana hediye olarak bi tane verecekler eminim :
    2004 ZX-636 Yeşil Nincaa

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    o bir başlangıç motoru ve 125cc..çok şey beklemeyin,daha ne kadar anlatacağız...

Forumlarda yorumları okumuş ve fotoğraflarına bakmıştım.Fakat bu kadar ufak tefek olacağını beklemiyordum. Nede olsa CBR yazılı insanda beklenti yaratıyor.

herkes sizin gibi para basıyo olmayabilir BİRAZCIK İNSAF

Beni kalpazanlıkla suçluyorsun demek.Yeni TCK 'ya göre 3 sene yatarsın bak demedi deme

kerata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha yzf r6

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Sadece simgeden oluşan mesajlar göndermemeye dikkat etsek iyi olur. Yani eminim içinizden geçirdiğiniz birkaç kelime de olsa vardır Bu arada 2 kişi var CBR125 bekleyen tanıdığım. Teslimat hala yapılmadı 2 aydır, bir yapılırsa ben de hayırlısıyla kendi görüşlerimi sunacağım. Ayrıca fotoğraf paylaşımı için teşekkürler.
    Onur Yollarda
    www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda

erkutgurun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hatta ve hatta CBR 125 icin sadece Honda-Mototal'de 18 kisi bekleme listesinde. Mototale 12 tane gelmis ve satilmis!! Musteriler yalvariyor 'daha erken getiremezmisin' diye. YBR125 icin 3000ytl verecegime buna 4.5 kesinlikle verirdim.

Ve ileride tam bir yarisci olacagim diyenler icin daha guzel bir baslangic motoru olamaz. Gidip direk CBR600RR alip (baslangic motoru olarak) sonrada duvara patlayacagina CBR125 daha iyi bir secim.

Ben sahsen almam, o ayri bir konu. Cunku benim gidecegim en uc nokta VFR800 gibi birsey. Yani sport touring. Supersport olayina asla girmem. Cenin pozisyonunda anamin karninda yeterince kaldim cunku. Motor dedigin alette sadece sportiflik degil,biraz da konfor olmali. Ama tabiiki hic degilse bir kere Izmir-Aydin otobaninda 0-200 yapmak isterim yeni makinam ile

designer-samo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BmW F650 (karakaçan)
    arkadaşlar cbr 125 güzel ama o fiyat ona fazla ybr125 nasıldır bilmiom ama konsepti birbirine benziyo motorların ,ya ama hani bigün talih kuşu 5000ytl verirse eger bunların ikisini almam eski model bi race alırım mesela suzuki RGT125

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Erkut kardeş şimdi supersport binenlere cenin pozisyonunda oturuyorsun demişsin.
    O zaman custom(chopper) motorlara binenlerde nomal evde yayıldığımız gibi oturuyor. Bıkmadınız mı oturmaktan. :D
    Yani bu spor araba kullanmakla jeep kullanmak gibi bir fark bence
    Daha aktif insanlar supersport seçiyor (Aktif derken enduro ile hoplayıp zıplayanlarda aktif tabi. Rally ile f1 gibi)

Konuyu saptırdım yahu. Bu arada CBR125in fiyatı ile karşılaştırın. SOnunda RR var diye MERCEDESin A serisini CLK ile karşılaştırmak gibi bir hata yapmayın.
    DBTYSG

Kayboluyor. motora binince altımızda kayboluyor. boy 1.50-1.60 civarı kilo 60-65 ise motora bindiğiniz belli olur. Bu motoru en azından titan demiyorum titanın bir ufak modeli var cgl miydi neydi onun kadar büyük yapsalar olmazmıydı..
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler