Evet, yukarıda arkadaş cevap vermiş Qwest imiş. Ben yanlış benzetmişim.
Evet, yukarıda arkadaş cevap vermiş Qwest imiş. Ben yanlış benzetmişim.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
Merhaba arkadaşlar,
Evet kask Qwest olan, güneş vizörü yok, yoksa artist diyip geçebiliriz
Maalesef gitmek istediğimiz çoğu yere gidemedik, günümüzün çoğu yollarda geçti, akraba ziyaretleride biraz fazla uzayınca planlar tutmadı Ama yinede güzel bir tecrübe oldu.
Motoru yaptırmayı düşündük fakat, motorun kaldığı yer Trabzon/Çaykara'dan en yakın Yamaha servisi Of yetkili servisi, sorunu çözemeyebileceğini, elinde konjoktor olmadığını, sorunun farklı şeylerde olabileceğini söyleyince, Çaykara'dan Of'a kadar çekici fiyatlarının 250 Tl'den az olmaması ve vakit sıkıntılarından yaptıramadık maalesef.
Çaykara esnafından tanıştığımız kişilerde saolsunlar bizlerle çok güzel ilgilendiler, tek başımıza heralde o otobüse yükleme işini yaptıramazdık
yaninizda bende vardim sanki.. harika olmus!
Paylaşım için teşekkürler
Rica ederim, beğenmenize sevindim. Ben de bir ara Tracer 700 düşünmeye başlamıştım, sanırım sizde var. Fazer'dan sonra anımsattığı için kafa ona gidiyor ister istemez. Güle güle kullanın.
tracer 700 kullanıyorum doğrudur
Fazer ları anımsatıyor katılıyorum
İyi dilekleriniz için
Teşekkürler
mesut kardeşimizin hep böle neşeli hali benim dikkatimi çekti,
böle küçük kardeş böle arada vurcan falan ole bişi
Nice kazasız arızasız geziler olsun
Eksik olmayın, sizinki gibi güzel yorumları gördükçe vurmuş kadar oluyosunuz zaten
Siz yinede küçük kardeşe vurmayın öyle arada sıradada yazıktır
Çok güzel bir gezi olmuş elinize emeğinize sağlık. Benzer turu bizde yakın tarihlerde yapmıştık.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...da-3800km.html
çok güzel bir gezi olmuş.
konjektör sıkıntısının tespiti çok zor değildir aslında, keşke bi uğrasaymışsınız yamaha'ya.
Bende gidip gelmiş kadar oldum helal olsun ne diyeyim 😁
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)