Yedigöller 2016...(10-11-12-13 Kasım)
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Bir de o meşhur künefeden olsaydı tadından yenmezdi sanırım.
evet benimde dikkatimden kaçmış.sıtkı ağbi,herhalde motorla gittiği içindir.
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Benim moralim sıfır sıfır sıfır !!! Boluda kaçtı , Adanada kaçıyor.
Neyseee Adana dönüşünde aşur , künefe var
berkciğim,bu arada ADANA BİBEROĞLU YAMAHA kapandı,yani artık YAMAHA bayisi değil.bende işten ayrıldım,bilgine kardeş.
Reklamlar
-
Her zaman ki gibi bakakaldık süper gezi tam bir macera olmuş, her daim yolunuz da bahtınız da açık olsun inşallah...
-
hakikaten on numara bir macera olmuş, 930 km ve crf 250 ,gönlüne sağlık emeği geçen herkese teşekkürler,içimiz açıldı doğrusu,selamlar...
-
Hocam takip edemedim o da geldi bu da geldi yüzlerce insan oldu bu nasıl bir kamptir sabahın 4 ünde tek tabanca yola çık sonra bukadar kalabalık bir kamp harika 👍
-
Süper süper süper başka kelimeye gerek yok.Paylaşım için teşekkürler.
-
01 Aralık 2016, 07:38
adanalı adlı üyeden alıntı
sıtkı ağabey,sabah sabah yine fotolara baktım ve iç geçirdim.her zamanki gibi harika bir kamp olmuş.2 yıldır zevkle ve imrenerek izliyorum.ALLAH'tan bir mani olmazsa önümüzdeki yıl,ben ve eşimde sizlerle beraber olmak istiyoruz.paylaşım için teşekkürler.
Çok teşekkürler Bora'cım.
Seneye mutlaka bekleyeceğiz.
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Sıtkı abicim kamp ve raporun her zamanki gibi muhteşem olmuş, Yedigöller'i sayenizde en güzel döneminde görmüş oldum, büyüleyiciydi. Gönül isterdi ki daha uzun kalabilseydik ama bu seferlik böyle oldu, önümüzdeki kamplara bakıcaz artık
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, aranızda olmaktan büyük keyif duyduk. Yağmur konusunda gerçekten de dediğim gibi oldu(sizin adınıza çok sevindim), sağ olsun İstanbul'a kadar bizimleydi. Bir an bile yalnız bırakmadı.
Görmüş olduğum kadarıyla, ortamda çalgı çengi olunca daha da bir hoş oluyor. Bir de o meşhur künefeden olsaydı tadından yenmezdi sanırım.
Tarih olarak çok iyi bir seçim yapmışsınız bir sonraki hafta karlar altındaydı Yedigöller
Gelişiniz beni çok sevindirdi Kerem'cim.
Dediğin gibi, keşke daha uzun kalabilseydiniz. Sağlık olsun. Bunu tanışma ziyareti olarak saydım zaten. Birdahakinde bu kadar erken bırakmam.
Görüşmek üzere.
68charger adlı üyeden alıntı
Harika bir gezi olmuş.
Harika Anlatım ve bol resimler için teşekkürler. 2 sene evvel arkadaşım ile niyetlendiğimiz ancak direkten dönen yedi göller gezimizi inşallah ilk baharda gerçekleştiririz...
Sizin geziniz beni epey gaza getirdi
Teşekkürler Charger. Beğenmene memnun oldum.
Yedigöller gerçekten doğa harikası bir yer. Mevsim olarak Kasım başı muhteşem oluyor. Lakin haftasonu harici gitmek gerek.
Geçen yıl da, bu yıl da Perşembe'den gittiğimiz için ilk iki gün Yedigöller'in tüm güzelliklerini keyifimize göre yaşadık. Ama haftasonu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Fena izdiham oluyor.
Neyse ki bu yıl bazı kararlar almışlar. Bunlardan biri gündüz ateş, mangal nevi şeyler yakmamak, biri de yolcu taşıyan minibüsleri Yedigöller merkez'de durdurmamak. Bir nebze olsun iyi olmuş.
mavellen adlı üyeden alıntı
Tüper olmuş çok beğendim.Resimlere bakarken bu dünyadan koptum gittim sanki orda idim.Tüm resimlere baktım daha yokmuydu?
Teşekkürler Mavellen.
Yaklaşık 1500 fotograf içinden 400 kadar seçtiklerim bu fotolardı.
ubuntu67 adlı üyeden alıntı
Nefisti. En güzel kamplardan biri oldu. Bendeki fotoları da atarım yakın zamanda. Motorla katılamadık ama amaç dostlarla birlikte olmaktı.
Teşekkürler başkan amca, selamlar...
Sana da katkın için teşekkürler Mustafa'm.
Gerçekten çok güzel bir kamp yaptık.
Nice güzel kamplara hepbirlikte inşallah...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
03 Aralık 2016, 01:23
-
04 Aralık 2016, 22:18
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
of of of çok fen a bir gezi olmuş böyle, insanın tadı damağında kalan gezilerdir , motorla yaptığım her gezi büyük hatıralar emekler içeriyor
Aynen öyle İstanbul Gezg Herbir gezi/kamp ayrı ayrı tad bırakıyor.
Teşekkürler yoruma.
aonal adlı üyeden alıntı
Sıtkı abi yine yapmışsın yapacağını yine, sayende taa bolulara gittim ateşin dumanının kokusu bile geldi burnuma
Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş
Güzel mesajına teşekkürler Aonal.
Beğendirebildiysem ne mutlu bana.
antilop_skul adlı üyeden alıntı
helal olsun süper organizasyon bi istanbulda yasayan hataylı olarak bugun formunuza üye oluyorum . inşallah bidahaki kampa bende gelicem
Mutlaka bekleriz Antilop Skul.
Teşekkürler.
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Guzel kampmis imrendim valla. Bizim shine bulusmalarina bile gelmeyen ama yagmurda boluya giden kerem ve awesomee ada selamlar
Mesaja teşekkürler YouSuffer.
Benim moralim sıfır sıfır sıfır !!! Boluda kaçtı , Adanada kaçıyor.
Neyseee Adana dönüşünde aşur , künefe var
Sahi, sen nasıl kaçırdın bu kampı Berk ? Hatta Adana Kampı için de ''kaçıyor'' demişsin ? Üzüldüm doğrusu.
Birlikte kamp yapmaya alışmıştık ne güzel.
Ama dediğin gibi, Kamp ertesi Antakya'da sana özel Aşur, Künefe seni bekleyecek.
Galiba adlı üyeden alıntı
O kadar keyifle okudum ki, bi ara bitmesin istedim
Fotoğraflar şahane, arkadaşlık ortamı ondan da şahane.. Yolculukta çektiğiniz karelere o kadar imrendim ki şimdi motora binip uzun yola çıkasım var ama hanım fena yapar
Teşekkürler bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için
Bu hissiyatı verebildiysem ne mutlu bana Galiba.
Mesaja teşekkürler.
TarıkTekin adlı üyeden alıntı
Ne olduğunu anlamadan bakmaya başlamıştım fotoğraflara,
dedim ''bir yalnız kovboy daha atlamış demir atına''
ama çok farklı bitti fotoroman
Kocaman bir aile gördüm fotoğraflarda,
hepinizin gözlerinin içi gülüyordu her karede, müthiş!!!
Keyfiniz daim olsun
Yorumuna çok teşekkürler Tarık Tekin.
Tek çıktığım zamanlarda anlattığın gibi hissediyorum.
hasangazili adlı üyeden alıntı
Resimler bende gözükmüyor ama çok güzel olduğuna eminim. Bende Ankara'dan gitmiştim 3 ay kadar önce güzel mekan. Yalnız navigasyona uyup da Mengen üzerinden gidilmemeli.
Mengen tarafı bozuk. En sağlamı Bolu Merkez'den gitmek. Yeni yapılan asfalt çok güzel.
Yoruma teşekkürler.
aonal adlı üyeden alıntı
Bu arada Funda hanımı tebrik etmek lazım uzun yolda çoğumuz düşünürken bişey olurmu falan filan diye tek başına çıkmış yola valla helal olsun
Aynen öyle. Fulya gidişte ve dönüşte Adana'da konaklasa da, yaptığı büyük cesaret ister.
adanalı adlı üyeden alıntı
evet benimde dikkatimden kaçmış.sıtkı ağbi,herhalde motorla gittiği içindir.
Aynen öyle Bora'cım. Motosikletle gidince malzeme götürmek sorun oluyor.
ESGEL adlı üyeden alıntı
Her zaman ki gibi bakakaldık süper gezi tam bir macera olmuş, her daim yolunuz da bahtınız da açık olsun inşallah...
Çok tesekkür ederim Esgel.
Beğenmene sevindim.
mesut hoca adlı üyeden alıntı
hakikaten on numara bir macera olmuş, 930 km ve crf 250 ,gönlüne sağlık emeği geçen herkese teşekkürler,içimiz açıldı doğrusu,selamlar...
Teşekkürler Mesut Hocam.
nzm75 adlı üyeden alıntı
Hocam takip edemedim o da geldi bu da geldi yüzlerce insan oldu bu nasıl bir kamptir sabahın 4 ünde tek tabanca yola çık sonra bukadar kalabalık bir kamp harika ��
Diğer kamplarımız gibi burada da kalabalıktık hakikaten Nzm.
Güzel mesaja teşekkürler.
MCV adlı üyeden alıntı
Süper süper süper başka kelimeye gerek yok.Paylaşım için teşekkürler.
Güzel mesaja ben teşekkür ederim Mcv.
awesomee adlı üyeden alıntı
Sitki abi hersey icin tskler oncelikle
Sonra ilk kez sole bir sehir disina cikmakta nasip oldu gerisi de gelir insallah
Guzel insanlar tanimaktan cok mutlu olduk cok cok selamlar
Seninle tanışmak çok güzeldi Awesomee.
Umarım sonraki kamplarımızda, gezilerimizde görüşmek kısmet olur.
-
05 Aralık 2016, 03:40
guven61 adlı üyeden alıntı
Sahi, sen nasıl kaçırdın bu kampı Berk ? Hatta Adana Kampı için de ''kaçıyor'' demişsin ? Üzüldüm doğrusu.
Birlikte kamp yapmaya alışmıştık ne güzel.
Ama dediğin gibi, Kamp ertesi Antakya'da sana özel Aşur, Künefe seni bekleyecek.
Abi İzmirde Tapu müdürü ile görüşecektim salı gününe randevulaşmıştık kampın bitişinden sonra. Hatırlarsan sana telefonda bahsettiğim iş ile alakalı. Her şey bana göre çok güzel planındaydı fakattttt takii o kara haber gelene kadar. Görüşeceğim kişi cuma - cumartesi burada ol diye telefon açınca ben son dakika golü yedim baya. cuma günü izmire gittim cumartesi uçaktan indiğimde saat akşam 18-19 civarıydı ve çok yorgundum. Ben baya sen konuyu açtığın anda rezervasyonu falan yapmıştım halbuki :(
Bu aralar İstanbul - İzmir arası yaşıyorum resmen. Dün gittim bu gece geri geldim ve perşembe tekrar gideceğim pazara kadar falan kalacağım. İzmirde bi kamp mı yapsak ya
Adana kampıda kaçıyor maalesef 23- 26 arası Gaziantepte olacağım 24 ünde çok yakın bir arkadaşımızın düğünü var , katılmazsak bizi vururlar
Aşur aşur aşur
-
05 Aralık 2016, 04:29
-
05 Aralık 2016, 09:15
Cok guzel anilar ve inanilmaz anlatim... Valla abim senden yasca kucugum hep hayal ettigim seyleri yasiyormussun kiskanmadim desem yalan olur
-
05 Aralık 2016, 09:22
-
05 Aralık 2016, 12:11
Of ne güzel ya her anı karelemişsiniz.
-
05 Aralık 2016, 23:57
Mmotorcuu adlı üyeden alıntı
Of ne güzel ya her anı karelemişsiniz.
Teşekkürler Mmotorcuu.
-
06 Aralık 2016, 13:55
guven61 adlı üyeden alıntı
Sorun yok. Allah iş kaygısı versin.
Daha nice kamplar olacak önümüzde.
Kamp sonrası Antakya'da görüşmek üzere.
(Bu hafta Çarşamba veya Cuma İstanbul'a geleceğim. Maltepe'de az bir işim var.Aynı gün dönmeyi düşünüyorum.)
Çarşamba gelirsen muhakkak ara abi Cuma ise İzmirdeyim.
-
06 Aralık 2016, 23:42
Çarşamba gelirsen muhakkak ara abi
Cuma ise İzmirdeyim.
Çarşamba olamıyor Berk. Belki Cuma, belki bir sonraki çarşamba.
-
07 Aralık 2016, 15:00
Fotoları görünce kalkıp gidesim geldi valla
-
13 Aralık 2016, 20:02
Hondasever adlı üyeden alıntı
Fotoları görünce kalkıp gidesim geldi valla
O hissiyatı verebildiysem ne mutlu bana.
Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)