5 yıl 40 bin km ve Modifiyeli Cg
-
Reklamlar
-
güzel gezi kardo bi yüzünü göremedik 5 senedir be
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
güzel gezi kardo bi yüzünü göremedik 5 senedir be
Biraz kellik var da kask saçlarımı birbirine yapıştırmış berbat etmişti dün hiç fotoğrafımı çekmedim ama nisan ayından atıyorum bi tane şimdi.
-
Oturduğum yerde üşüdüm,gerçi evde buz gibi hala üşüyorum
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Oturduğum yerde üşüdüm,gerçi evde buz gibi hala üşüyorum
Hava güzel sayılırdı. Emirdağda 3-5 dakika yağmur çiseledi korkuttu ama yolun çoğunluğu parçalı bulutlu ve ılık bir havada geçti. Dönüşte polatlıdan sonra akşam oldu ama trafiğin yoğunluğundan dolayı pek soğuk hissetmedim. Araçların hareketi ve motor sıcaklığı ısıtıyor asfalt üzerindeki havayı.
-
Gezi güzel olmuş
Ama motorunuz cg mı değil mi bilmiyorum ama cg denince benim aklıma kuba'nın çita modeli aklıma geliyor. Tekeriniz düz bassın 👍
-
montrello adlı üyeden alıntı
Gezi güzel olmuş
Ama motorunuz cg mı değil mi bilmiyorum ama cg denince benim aklıma kuba'nın çita modeli aklıma geliyor. Tekeriniz düz bassın ��
Ben de cg diyince kübalardan sanmıştım
Kazasız belasız İnşaallah .
-
Motor Cg motoru ondan
Yuvarlak far ve dijital ibre kesinlikle çok yakışır
-
Motorumun bloğu bildiğiniz Cg'lerden, farkı balansörlü olması. 210 cc silindirli, uzun kranklı olduğundan modifiyeli diyorum. 100km hızda 7300 çevirir, az titrer az ses yapar, yokuşlarda da üzmez hızınızı kesen bir araç olmazsa 4. vitese düşmüyor.
Motora güvenim tam ama elektriksel sistemi bilemiyorum şans meselesi. Çözemediğim bir sorun çıkarsa motorun bir iki parçasını söktüğümde motorun içine sığacağı ticari van aracımız var. Çekici parası falan adamı üzer Zaten Bajaj Pulsarıma bile binsem evde beni gelip alabilecek kimse yoksa fazla uzağa gitmem.
-
Abi afyona gelmissin hosgeldin gezilcek yer yok diyorsun ayip ettin afyon ve gezilmeyecek yer ha insan bir kaleye cikar
-
mockingbird adlı üyeden alıntı
Abi afyona gelmissin hosgeldin gezilcek yer yok diyorsun ayip ettin afyon ve gezilmeyecek yer ha insan bir kaleye cikar
Sabah biraz geç uyandım Ankaradan 11 de çıkmamış olsam biraz daha bakınırdım Afyonda
-
Sivrihisar 😀 .... haberim olaydı Sivrihisar'dan takılırdım peşine
-
arslan26 adlı üyeden alıntı
Sivrihisar 😀 .... haberim olaydı Sivrihisar'dan takılırdım peşine
Tanıdığım arkadaşlar hep virajcı o yüzden böyle düz yolda gitmek isteyen arkadaşlar olur mu düşünemedim Sivrihisar'dan sonra Afyon'a kadar yol çok keyifli, hep kaymak asfalt ve duble yol.
-
Mengu senin gibi arkadaslari gorunce ilk aldigi motorla 5bin cevirip, buyuk hacimli makineye gecen arkadaslara uzuluyorum
On sevismeyi uzun tutmak lazim, he tabi asil meseleyi de unutmamak gerek
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Mengu senin gibi arkadaslari gorunce ilk aldigi motorla 5bin cevirip, buyuk hacimli makineye gecen arkadaslara uzuluyorum
On sevismeyi uzun tutmak lazim, he tabi asil meseleyi de unutmamak gerek
Aldığın motosikleti yaşamak lazım ya öyle yağ değişimine bile servise götürürsen keyfi yok. Her parçasına elinin değmişliği olunca daha keyifli. Küçük cc motorlara benzeyip de ışıklarda kalkışta uzaması, yokuşları uça uça çıkması da ayrı bi mesele Yolda beraber gittiğim diğer araçlardan şaşırttıklarım olmuştur. Küçük cc bi motorun 3 TIR'ı peşpeşe rahatça sollaması da pek görülmüş bişey değil
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Tanıdığım arkadaşlar hep virajcı o yüzden böyle düz yolda gitmek isteyen arkadaşlar olur mu düşünemedim
Sivrihisar'dan sonra Afyon'a kadar yol çok keyifli, hep kaymak asfalt ve duble yol.
Maksat yol yapmak değilmi 😄
Polatlı Sivrihisar arasıda her iki yönde de yol çok bozuk
-
unoturbo adlı üyeden alıntı
Motor Cg motoru ondan
Yuvarlak far ve dijital ibre kesinlikle çok yakışır
Elimde eski motordan kalma, aydınlatması da baya iyi bir yuvarlak far var. Ancak bağlantı aparatı uyduramadığım için henüz takamadım.
-
Lastikleri biraz kalınlaştırsanız(1-2 cm falan) görüntü açısından daha iyi olur gibi. Ama lastikler kalınlaşırsa motoru yorar ve yakıt tüketimini artırır mı? Bu da var şimdi.
-
rebirth adlı üyeden alıntı
Lastikleri biraz kalınlaştırsanız(1-2 cm falan) görüntü açısından daha iyi olur gibi. Ama lastikler kalınlaşırsa motoru yorar ve yakıt tüketimini artırır mı? Bu da var şimdi.
Lastikleri kalınlaştırınca viraj performansı düşer. Orjinal ebatlar en iyisi. Bu motorda viraj mı yapılır diye düşünebilirsiniz ama bazı çevreyolu katılımlarına 80km hızla giriyorum motor ciddi anlamda yatıyor. Arka lastiğimi yeni aldım yeni bir marka ve çok uygun fiyatlı sürpriz olsun şimdilik, öne de yapacağız bişeyler bıktırdı zıplatan lastik, yanağı düzgün oturmuyor bir türlü.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Lastikleri kalınlaştırınca viraj performansı düşer. Orjinal ebatlar en iyisi. Bu motorda viraj mı yapılır diye düşünebilirsiniz ama bazı çevreyolu katılımlarına 80km hızla giriyorum motor ciddi anlamda yatıyor. Arka lastiğimi yeni aldım yeni bir marka ve çok uygun fiyatlı sürpriz olsun şimdilik, öne de yapacağız bişeyler bıktırdı zıplatan lastik, yanağı düzgün oturmuyor bir türlü.
Lastik tabanında birim yüzeye düşen ağırlık azalacağı için mi viraj performansı düşer diyorsunuz ?
Ben ybr 125'de ön lastik olarak Irc NF-28 kullanıyorum, 2.75 olmasına rağmen yanakları da tabanı da diğer 2,75'lere oranla biraz kalın. 34.000 km'dir falan kullanıyorum, yağmurda da kuruda da çok iyi, tavsiye ederim. Hatta öne bunun 90-90 olanından takmayı düşünüyorum bi ara, onun virajda yere temas açısı daha fazla gözüküyor. Bi bakın derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)