Tracer 700 ile Cennet Coğrafyalara
-
Reklamlar
-
baktığıma pişman oldum tekerine sağlık.
-
çok güzel. doğada olmak insanı mutlu ediyor tabiki motorla beraber
-
şimdi buraya yüklediğin kardüz fotoları için teessüf ederim herkese öğrettin yeri oraları da gidip kirletecekler
-
Mersin İl Temsilcisi
-
bektanist adlı üyeden alıntı
baktığıma pişman oldum tekerine sağlık.
üzgünüm
tamerozkul adlı üyeden alıntı
çok güzel. doğada olmak insanı mutlu ediyor tabiki motorla beraber
doğada olalım da, gerisini unutuyoruz bile bazen
F54 adlı üyeden alıntı
şimdi buraya yüklediğin kardüz fotoları için teessüf ederim herkese öğrettin yeri oraları da gidip kirletecekler
onu arada ben de düşünüyorum. fıstık gibi yerler, çöplerin kurbanı olmamış... ama iyi niyetli de bir dünya insan var, onların da hakkı var bu güzel yerleri bilmeye
yürekçe adlı üyeden alıntı
Evlenmeyin beee..
ya da hayalnizde olan hayatı yaşayabileceğiniz biriyle evlenin
-
yahu adam yazılı kayaya kadar gelirde bir haber vermezmi,bir tanışır bir sohbet ederdik,buradan bir mesaj atsan mutlaka gelirdim,hayırlısı olsun ,güzel gezi olmuş ,selamlar...
-
-
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
yahu adam yazılı kayaya kadar gelirde bir haber vermezmi,bir tanışır bir sohbet ederdik,buradan bir mesaj atsan mutlaka gelirdim,hayırlısı olsun ,güzel gezi olmuş ,selamlar...
orada yaşadığınızı bilmiyordum, zaten hızlıca geçmiştim sayılır
-
Çok süper resimler ve mekanlar.Sayenizde gezemesekte görmüş olduk.
Paylaşım için teşekkürler.
-
Resimleri gördükten sonra, koşarak patrona gittim, -maaşımı 2 katına çıkar tracer alacam ben dedim,
Şu an beni asgari ücretle geri almaları için görüşüyoruz.
Şaka bir yana, motor ayrı, gezdiğiniz yerler ayrı, resimler apayrı güzel.
-
Şimdi gelde çalış
-
İyi bir motor ( eskilerin değimi ile ; en iyi motor yolda kalmayan motordur ) , iyi bir fotoğraf makinesi, bolca gezginci bi ruh, biraz cesaret, birazda amaan bidahamı geleceğiz dünyaya.. Tekerine sağlık, şu kasvetli şakır şakır yağmurlu havalarda hepimizin icine güneşi açtırdın.
-
MCV adlı üyeden alıntı
Çok süper resimler ve mekanlar.Sayenizde gezemesekte görmüş olduk.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Resimleri gördükten sonra, koşarak patrona gittim, -maaşımı 2 katına çıkar tracer alacam ben dedim,
Şu an beni asgari ücretle geri almaları için görüşüyoruz.
Şaka bir yana, motor ayrı, gezdiğiniz yerler ayrı, resimler apayrı güzel.
) yol aşkı adamın başını belaya sokar.
teşekkürler ayrıca.
fedos adlı üyeden alıntı
Şimdi gelde çalış
epik müzikler eşliğinde ilerisi için güzel planlar yapın, çalışma motivasyonu yükselebilir
TanImsIz adlı üyeden alıntı
İyi bir motor ( eskilerin değimi ile ; en iyi motor yolda kalmayan motordur ) , iyi bir fotoğraf makinesi, bolca gezginci bi ruh, biraz cesaret, birazda amaan bidahamı geleceğiz dünyaya.. Tekerine sağlık, şu kasvetli şakır şakır yağmurlu havalarda hepimizin icine güneşi açtırdın.
aynen öyle neredeyse çok azı maddiyata bakıyor, parayla satın alınamayan unsurlar en kıymetlisi.
güneş olmadan olmaz, selamlar
-
çok güzel kareler eline sağlık.
-
Tam da duvar kağıdı yapmalık fotoğraflar
-
MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı
çok güzel kareler eline sağlık.
Teşekkürler
Ocanner35 adlı üyeden alıntı
Tam da duvar kağıdı yapmalık fotoğraflar
buyuk hallerini de ayrica paylasabilirim
-
sayısız kere Uşaktan geç blaundus diye bir yeri şimdi tesadüfen öğren işmi keşke bakmasaydım.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
sayısız kere Uşaktan geç blaundus diye bir yeri şimdi tesadüfen öğren işmi keşke bakmasaydım.
Clandras köprüsü de keza öyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)