Köy Yolları ve Mutlu Çocuklar
Reklamlar
-
BigLion adlı üyeden alıntı
Proje muhteşem de, yeterli duyurulmadı mı acaba, yeni duydum, birde face kullanmayanlar olabilir benım gibi, bir sonraki şehir, okul neresi, hesap no lar kaç burada da duyurursanız belki destek olmak isteyenler çıkar.
Merhaba. Sosyal medyada organize olunuyor. Ama kullanmıyorsanız direkt Ilker abiyi arayip fotovraf cekimi randevusu alabilirsiniz. Ya da Ercanlar.net adresinden 1000cocuk ürünleri satin alip çocuklara katkida bulunabilirsiniz.
Ilker Kül ün telefon numarası;
+90 532 494 7626
Mustafa Kara
www.facebook.com/yollarvefotograf
Reklamlar
-
Muthis! Onca zamandir bu forumda gezi yazilari okurum, iclerinde en anlamli olani nuydu sanirim. Yuregime dokundu sanki o cocuklara uzanan eller. Baska nasil ifade edilir bilmiyorum. Tesekkurler paylasiminiz icin. Emir
-
Süpersiniz !! Bende bu projeye 2 tane buff aldım. Fakat sizinki gerçekten muhteşem olmuş valla ayakta alkışlıyorum
Not : artık ayağa kalkabiliyorum
Ali , Sertaç'a herkese çok selamlar.
-
Canı gönülden tebrik ederim, gönüllere dokunmak böyle birşey işte ..... çocukların gözlerinden o ışığı ve yüzlerinden gülücük leri görmek çok ayrı bir mutluluk projenizin yayılması için de elimizden geleni yapıcaz selamlar
-
biglebowski adlı üyeden alıntı
Muthis! Onca zamandir bu forumda gezi yazilari okurum, iclerinde en anlamli olani nuydu sanirim. Yuregime dokundu sanki o cocuklara uzanan eller. Baska nasil ifade edilir bilmiyorum. Tesekkurler paylasiminiz icin. Emir
Cok tessekkur ederim. Selamlar.
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Süpersiniz !! Bende bu projeye 2 tane buff aldım. Fakat sizinki gerçekten muhteşem olmuş valla ayakta alkışlıyorum
Not : artık ayağa kalkabiliyorum
Ali , Sertaç'a herkese çok selamlar.
Aleykum selam. Ayaklanmana sevindim, Bolu'da kar varmis. Aman dikkat et
Emreköktürk adlı üyeden alıntı
Canı gönülden tebrik ederim, gönüllere dokunmak böyle birşey işte ..... çocukların gözlerinden o ışığı ve yüzlerinden gülücük leri görmek çok ayrı bir mutluluk projenizin yayılması için de elimizden geleni yapıcaz selamlar
Cok tesekkur ederim. Selamlar.
Mustafa Kara
-
Hocam sizin yaptığınız raporlar ayrı bir tat veriyor çok anlamlı ve güzel bir gezi olmuş
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
-
Kalbinize sağlık be, helal olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Tebrikler .Muhteşem bir proje
-
aonal adlı üyeden alıntı
Hocam sizin yaptığınız raporlar ayrı bir tat veriyor çok anlamlı ve güzel bir gezi olmuş
Çok teşekkürler. Selamlar.
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Kalbinize sağlık be, helal olsun.
Eyvallah, selamlar.
harunavci adlı üyeden alıntı
Tebrikler .Muhteşem bir proje
Teşekkür ederim, proje sahibi İlker Kül öncülügünde elimiden geleni yaptik. Dahasini da yapacağız, feysbukta kendisini takip edebilirsiniz bu konuda.
Selamlar.
Mustafa Kara
-
Hababam sinifi yil 1978 ahmet fakir mahmut hocanin destegiyle okuyan sonra .koy okulunda .. Ogretmen. Yil 2016 degisen cok sey var olamakla birlikte degismeyen ayristirmiyan birbirimizden koparmayan ruhumuz var bu insanligi tasiyan dunyadaki tum toplumu .Alkisliyorum. Kapitalizim elbet bize diz cokecektir cocuklar inanin guzel gunler gorecegiz umutlu gunler denizlere mavileride surecegiz....
-
jaglerx adlı üyeden alıntı
Hababam sinifi yil 1978 ahmet fakir mahmut hocanin destegiyle okuyan sonra .koy okulunda .. Ogretmen. Yil 2016 degisen cok sey var olamakla birlikte degismeyen ayristirmiyan birbirimizden koparmayan ruhumuz var bu insanligi tasiyan dunyadaki tum toplumu .Alkisliyorum. Kapitalizim elbet bize diz cokecektir cocuklar inanin guzel gunler gorecegiz umutlu gunler denizlere mavileride surecegiz....
Teşekkürler. Selamlar.
Mustafa Kara
-
Cansınız siz can
-
Tam bu ülke için ümidi kesiyorum, sizin gibi muhteşem insanları görüyorum, umutsuzluğum kayboluyor. Fotoğraflara bakarken inanın gözlerim yaşardı.
Ülkemiz, insanımız, çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Ama maalesef hayaller ile gerçekler bir biri ile uyuşmuyor.
Elinize, yüreğinize sağlık.
-
Çok teşekkür ederim güzel sözler için selamlar.
-
14 Aralık 2016, 19:26
Ubuntu kardeş, çok güzel bir gezi yazısı olmuş.. 3 yaşından 18 yaşına kadar yetiştirme yurtlarında büyümüş
biri olarak çocuklara önem veren herkesi çok seviyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Ve ayrıca küçüçük çocuklara idolojik gözle bakarak millete, inanca göre ayıranları ayıplıyorum.Hiç birimiz nerede,hangi ülke de,hangi şehirde,
doğacağımıza karar veremiyoruz..O beğenmedikleri suriyeli çocukların hangisi; "Ben dünyaya Suriye de gelmek istiyorum, açlık çekmek istiyorum,
buz gibi yıkık beton kalıntılarının arasında geceleri üşüyerek pineklemek, savaş uçaklarının gürültüsüyle sabaha kadar korku ile uykusuzluk arasında
çile çekmek istiyorum" diye bir tercihte bulunmuş.
Hangi çocuk ana babasına; "Çocuk yapmadan önce gidin Amerika'ya beni orada doğrurun,doğuştan Amerikan ya da Fransız,Alman vatandaşı olayım" diyebilmiş.
Fikrinize , ideolojilerinize uymayan yetişkinlere olan nefretiniz çocuklara yansımasın lütfen! Bu dünyanın sahibi sen değilsin hemşerim,
sen de o beğenmediğin insanlar gibi günü geldiğinde gideceksin bu dünyadan, neyin davasını güdüyorsunuz arkadaş?
Yunus'un dediği gibi; Kapıcılarla- Beyler aynı mezarlığa gömülecek.. Geçmişe baktığında vicdanını rahatsız eden bir yanlışın var mı yok mu sen ona bak...Keşke dünyayla mücadele etmek yerine kendinizle mücadele etmeye akıl edebilseniz.Keşke en büyük kötülüğün kendinizden
geldiğini anlayabilseniz.
Bakın! Konuyu açan arkadaş sağa sola sataşmamış, Üzerine düşeni yapmış,yollara düşmüş insanlık yapmış.Küçük çocukların ayağına kadar gidip
gönüüllerini almış.İşte olay bu..
-
15 Aralık 2016, 01:16
arokh adlı üyeden alıntı
Ubuntu kardeş, çok güzel bir gezi yazısı olmuş.. 3 yaşından 18 yaşına kadar yetiştirme yurtlarında büyümüş
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Ve ayrıca küçüçük çocuklara idolojik gözle bakarak millete, inanca göre ayıranları ayıplıyorum.Hiç birimiz nerede,hangi ülke de,hangi şehirde,
doğacağımıza karar veremiyoruz..O beğenmedikleri suriyeli çocukların hangisi; "Ben dünyaya Suriye de gelmek istiyorum, açlık çekmek istiyorum,
buz gibi yıkık beton kalıntılarının arasında geceleri üşüyerek pineklemek, savaş uçaklarının gürültüsüyle sabaha kadar korku ile uykusuzluk arasında
Hangi çocuk ana babasına; "Çocuk yapmadan önce gidin Amerika'ya beni orada doğrurun,doğuştan Amerikan ya da Fransız,Alman vatandaşı olayım" diyebilmiş.
Fikrinize , ideolojilerinize uymayan yetişkinlere olan nefretiniz çocuklara yansımasın lütfen! Bu dünyanın sahibi sen değilsin hemşerim,
sen de o beğenmediğin insanlar gibi günü geldiğinde gideceksin bu dünyadan, neyin davasını güdüyorsunuz arkadaş?
Yunus'un dediği gibi; Kapıcılarla- Beyler aynı mezarlığa gömülecek.. Geçmişe baktığında vicdanını rahatsız eden bir yanlışın var mı yok mu sen ona bak...Keşke dünyayla mücadele etmek yerine kendinizle mücadele etmeye akıl edebilseniz.Keşke en büyük kötülüğün kendinizden
Bakın! Konuyu açan arkadaş sağa sola sataşmamış, Üzerine düşeni yapmış,yollara düşmüş insanlık yapmış.Küçük çocukların ayağına kadar gidip
Gece gece aglattınız beni. Yarın sabah Kütahya'da bir köy okulu için yola çıkıyorum. Ekibin geri kalani da cuma yola cikacak. Haftasonu Kütahyadayız. Diger arkadaslar da Van'da. Cok konuşmak yerine icraatteyiz. Hem doğuda hem batıda. Ben öğretmen olamadım, devlet yapmadı... En azından bu proje ile bir nebze köy okullarına gidip, hasret gideriyorum. Hava soguk, yollar kötü. Ama çocukların gülüşleri ısıtır nasıl olsa bizleri...
Gelecek ay Mugla, baharda da Hatay'dayız. Bekleriz.
En içten selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Projenin feysbuk adresi www.facebook.com/1000motorcu1000cocuk
Bu da gecen hafta yaptigim video film. İzleyince daha iyi hissedeceksiniz kendinizi, garanti veririm
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=343188102721322&id=2357301734 67116
-
15 Aralık 2016, 13:22
arokh adlı üyeden alıntı
valla ayakta alkışlıyorum...
-
15 Aralık 2016, 13:44
"Köy Yolları ve Mutlu Çukurlar" diye okudum... Artık kafa yolların kalitesine nasıl şartlandıysa...
-
15 Aralık 2016, 19:13
@ubuntu67;
Kütahya'nın adını duyunca içim hep cız eder. 4 yaşımdan 6 yaşıma kadar Kütahya çocuk esirgeme kurumunda
daha sonra da Adapazarı Yetiştirme yurdunda yetişmiştim.
Sadace iki sene kaldığım ama hatırlamadığım bu şehir diğer şehirlerden hep önce gelir, adı bile içimin cız etmesine
yetiyor.
Size hayatta başarılar diliyorum,yolunuz hep açık olsun, yüzünüz hep gülsün.
-
26 Aralık 2016, 11:53
Son etkinligimizin videosu. Kar firtinasi yuzunden motosikletlerimizle gidemesek de motorcu ruhumuz oradaydı:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=349051728801626&id=2357301734 67116
Selamlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler