02.07.2006 Adana Ç.M.S.K Mersin-Limonlu gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Başka resim falan yokkkkk bu hafta Harli haftası ilan ettim hehehehhehe
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
beyler ben resım goremıyorum
Yeni yine yeniden
-
-
Yaw bi fotoğraf makinesi getirmedim bu hafta olanlara bak Siz durun siz bu haftasonu tekne gezisinde inşallah foto patlaması yaşanacak. Ben genede çekilen resimleri istiyorum
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
Arkadaşlar herkesten özür diliyorum resimler için ama hiç ekleyecek keyfim yok .bir sürede motordan ve siten uzak olmak istiyorum.sakın yanlış anlamayın beni kimseye kırgınlığım veya başka bişey yok sadece kendimle ilgili bazı şeyler yüzünden biraz uzak kalmak ve kendimi dinlemek istiyorum .umarım yine görüşürüz kendinize iyi bakın siteyede iyi bakın.sizleri seviyorum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
03 Temmuz 2006, 15:38
makine,
abi arkadaşı benzin istasyonunda bekledim, 20 dk sonra geldii
baktıkki olmicak, kızkalesine uzayıp geri döndük, Yusuf abiye msj attım bizi beklemeyin diye. haberin olsunn
-
03 Temmuz 2006, 15:56
Tamam üstat bende nerdesiniz diyodum ama tahmin ettim öyle olduğunu. Görüşürz inşallah başka gezide.
-
03 Temmuz 2006, 16:04
Inşallah abi, başka kimse biryere gitmedi herhalde
-
03 Temmuz 2006, 16:11
@yusufg
valla adem abiler yazlığa gitmişler 2 araba 2 motor. Gerisi yattı koca bir pazar günü
-
04 Temmuz 2006, 01:25
-
04 Temmuz 2006, 01:36
Süper Moderatör (BBRR)
vay be ne rokaymış sen gel ben sana burda deniz kenarında bedava manzaraya karşı çupranın yanına yaparım roka salatası roka salatası dediğin nedir ya rokayı temizleyecen bağı 50 kuruş ...sıkacan limonu üstüne al işte sana roka salatası ...yoksa sizin orda roka italyadan mı geliyo..ithal roka ..cavur memleketi görmüş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
04 Temmuz 2006, 10:42
@ta5ac
Ne demek yorum yok? Neyi beğenmedin.
Arkadaşlar yeni resimlerde eklendi bu ara. Bakalım lütfen
-
04 Temmuz 2006, 11:12
fotolardan belli herşey! muhabbetiniz sofranız daim olsun.. elinize ayağınıza motorunuza sağlık.. herkese bol slm..
-
05 Temmuz 2006, 23:52
selam abiler ablalar
genede en azından denize girmişinizosmanla otobanın adana girişinde karsılastıkkazık yemiş gibi tamgaz gidiyordu abi bizde bu hafta evdekileri avuttuk haftaya yine tamgaz
yoksa ben ev liginden atılacak gibiydim
arkadaşlar bu arada harunun kaza raporunda 8de8 suclu oldugunu duydunuzmuben böyle adeletin en temiz yerine
yazıklar olsun o raporu düzenleyen devletin memuruna
-
06 Temmuz 2006, 09:53
arkadaşlar bu arada harunun kaza raporunda 8de8 suclu oldugunu duydunuz mu? ben böyle adeletin en temiz yerine. yazıklar olsun o raporu düzenleyen devletin memuruna
Haberim yoktu. Satın aldılar demekki. Hele ondan bu akdar sürdü bu raporu almak. O adamı bulup hakkından gelmek farz oldu. Kısasa kısas. Harun haksız yere suçlandı. Arkadaşlar bu adalet sisteminin çöktüğünün bir delilidir. Herkesin kendi adaletini ortaya koyması gerekiyor demek ki. Yazıklar olsun.
-
06 Temmuz 2006, 10:36
harun arkadaşımıza çok üzüldüm.. adam zaten acı çekiyo.. bi de ceza almış..
ya rapora itiraz etsin hemen .. mağdur olan o...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler