bu gün benim doğum günümdü ve bu gezi kararını Cengiz abim le 1 haftadır konuşuyorduk en son cuma günü MT İzmir toplantısında cumartesi günü Kuşadasına kampa gideceğimizi duyurduk fakat Aliağa'da drag yarışına gidileceği söylendi hal böyle olunca bizde cumartesi günü saat 15:30 da Gaziemir migros önünde iki motor buluştuk benim arkamda kuzenim 16 yaşında Cengiz abim'in arkasında kızı ceren vardı.
İşte ilk buluşma benim kuzen Gürkan
işte Egelim(Bedri)
Apv 41(Cengiz)
Cengiz abi'nin kızı Ceren
ilk mola yerimiz Yeni köy
işte ikinci mola rampalardan sonra gümüldür manzaraları
ve işte en sonunda kuşadası önder kampingdeyiz.
ben de aşırı bir yol yorgunluğu ve ateşlenme var havuza girmek lazım
havuz ve elmalı soda keyfim
by carizma
havuz'dan sonra
akşam oldu acıktık kuşadası çarşısındayız
iskender döner yedim söylemesi ayıp
işte 1 temmuz doğum günüm cengiz abi ve kızı uykuları geldiği için pansiyona döndüler bizde kuzenimle barlar sokağında takıldık tabi dam olmadığı için giremedik dışardan elimizde biralarla iç geçirdik saat gece 2 de pansiyona döndük yattık.
tarih 2 temmuz ve kahvaltı
kuzenim gece barlar sokağında kulağını deldirdi ve küpelendi
akşamdan kalmayım
işte yine havuzdayız ve doğum günümü havuz başında da kutladık
ve kamptan motor manzaraları
cengiz abim ben ve wılls jeep
artık kuşadasını gezmem lazım cengiz abi'nin dayun'u aldım ve keşfe çıktım işte kadınlar plajı
MT izmir'le yılbaşında kaldığımız festival otel'in sokağı ve ben
Kuşadası manzaraları
kuşadasını gezdikten sonra pansiyona döndüm hazırlandık ve saat 17 de yola çıktık tek bir mola verdik yol boyunca kokoreç yedik menderes'e 10 km kala ve fotolar
çocuk felç oldu şu saçlara bakın
işte tüm fotolar bu kadar burdan sonra ben evime cengiz abim evine gitti sağ salim ortalama 25 ytl benzin yaktım ve 220 km yol yaptım cengiz abim e ve kızı ceren e çok teşekkürler bu güzel günümde benimle oldukları için