Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: sizce bu kahvaltı her pazar tekrarlanmalımı

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet

21 84.00%
  • hayır

4 16.00%
3. sayfa BirinciBirinci 123

Tuncel (tunoka) Abimizin Organize Ettiği Kahvaltidan Görüntüler

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne çok seviliyormuşum da farkında değilmişim,
    Millet ceza kesmek için sıraya girmiş

Tuncel abi gözünün yağını yiyim valla tüm etkinliklerine gelcem bundan sonra.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    walla gelicem deyip de gelemedim. uykuya yenik düştüm
    çok ayıp oldu hepinize
    şeriatin kestiği kol acımaz (ne demekse)
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı
    walla gelicem deyip de gelemedim. uykuya yenik düştüm
    çok ayıp oldu hepinize
    şeriatin kestiği kol acımaz (ne demekse)
    ağlama len yeter salı günü gelirsin

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    salı tarabya de mi?
    gelcem işallah ona
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

Motosikleti
    SYM GTS 250
    evet tarabya ama sen kahvaltıya gelmedigin için cezalısın salı günü benim motoru (plakası cıkarsa) bostancıdan alcan tarabyaya getircen bende gelip ordan alcam artık karsıya gidenlerin birinin arkasına atlar dönersin geri

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi o fotoğrafları çekenleri esefle kınıyorum beni hep tıkınırken çekmişsiniz ya 4 fotoğrafta varım 3 ünde yemek yiyorum çok içerledim doğrusu görende çok yiyorum sanacak hehe
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı teror adlı üyeden alıntı
    abi o fotoğrafları çekenleri esefle kınıyorum beni hep tıkınırken çekmişsiniz ya 4 fotoğrafta varım 3 ünde yemek yiyorum çok içerledim doğrusu görende çok yiyorum sanacak hehe
    abi millet poz veriyo ama sen kahvaltı tabagından ayrılamıyonki napalım ayrıca o 3 resimde yemek yiyosun ama ayrı ayrı onlar 1. tabak teror 2. tabak teror ve 3. tabak teror sen 4. tabagı yemeye basladıgında benim cameranın sarzı bitti

MACGYVER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Güzel bir kahvaltı topluluğu olmuş haketen gelmeyi çok isterdim ama o saatler Castro da istanbul regal raptor çetesi ile çadırımızda yeni yeni uyanıyorduk bir dahaki sefere diyorum
    Özledim sizleri

Motosikleti
    SYM GTS 250
    pazar günü yine gidebiliriz gelirsin

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    dünkü kahvaltı da oraya gelebilmem için beni arabasına alan müslüm abime dönüşte beni bakırköye kadar bırakan tuncel abime sonsuz teşekkürler iyi ki warsınız
    kahvaltı tabağımı aldıktan sora oluşan tepkiler üzerine az yedim fazla yiyemedim böreklerin tadına bakamadım inş. bi daha ki pazara diğer yiyeceklerede bakarım
    organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler ama gelicem diyip gelmeyenleri kınıyorum
    yeni buluşmalarda inş. görüşmek üzere kendinize dikkat edin
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı:
    serkan79´isimli üyeden Alıntı
    çok güzel kahvaltıydı tuncel abime ve katılan herkeze teşekkürler

günün rekorunu 4 tabak kahvaltı 2 tabak meyve ve 6 fincan çay içen alper_tim kırdı
    teror ne kadar uğrassada toplamda 3 tabak kahvaltı yiyebildi alperi gecemedi

alper ve teror sayesinde acık büfe 8 ytl olan kahvaltı bidahaki gidişimizde 15 ytl olacak

abi 3 tabak değil 3,5 tabak yedim artanıda cebime doldurdum onuda sayarsanız 4 tabak ediyor siz giderken mekan sahibi yanıma yaklaştı ve bir daha mekanına gelmemem için beni uyardı neyumiş adamı batırmışım birde devamlı müşterisiyiz diye güvendik sladırdık yemeklere.Bu arada şavaşabi merak etme ev bakıyorum sana aklımda kısmetse kesene uygun güzel bir ev bulucaz sana komşu olcaz hem sen karlı çıkıcan hemde ben (geceleri senin transalpi araklayıp şöle konya karaman yapıp gelirim) gezi gerçektende çok güzeldi en güzeli hemen evimin dibinde olmasıydı. emeği geçen ve sabahın köründe kalkıp gelen herkeze çok teşekkür ederim

bunu sabah sana yazmıştım serkan baba iftiraların nasıl ortaya çıkıyor gör
    bir rivayete göre ben bir oturuşta 3 tırnaklı pidede dürüm iki lahmacun 3 ayran ve 1,5 künefe yiyebiliyomuşum hehe
    NOT: serkan abi bizde pendikte sınava giriyoruz musturakiyle birlikte gidicez senide alalım diyoruz aynı okulda girecekmişsiniz sınava perşembe günü bi planlama yapıcaz haberin olsun
    MUSTURAKİ baba burdada imdamıza yetiştin ya süpermen gibi adamsın valla sayende memleki geziyoruz o direksiyon tutan ellerin dert tipo L arabanda arıca görmesin
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı:
    serkan79´isimli üyeden Alıntı
    çok güzel kahvaltıydı tuncel abime ve katılan herkeze teşekkürler

günün rekorunu 4 tabak kahvaltı 2 tabak meyve ve 6 fincan çay içen alper_tim kırdı
    teror ne kadar uğrassada toplamda 3 tabak kahvaltı yiyebildi alperi gecemedi

alper ve teror sayesinde acık büfe 8 ytl olan kahvaltı bidahaki gidişimizde 15 ytl olacak

abi 3 tabak değil 3,5 tabak yedim artanıda cebime doldurdum onuda sayarsanız 4 tabak ediyor siz giderken mekan sahibi yanıma yaklaştı ve bir daha mekanına gelmemem için beni uyardı neyumiş adamı batırmışım birde devamlı müşterisiyiz diye güvendik sladırdık yemeklere.Bu arada şavaşabi merak etme ev bakıyorum sana aklımda kısmetse kesene uygun güzel bir ev bulucaz sana komşu olcaz hem sen karlı çıkıcan hemde ben (geceleri senin transalpi araklayıp şöle konya karaman yapıp gelirim) gezi gerçektende çok güzeldi en güzeli hemen evimin dibinde olmasıydı. emeği geçen ve sabahın köründe kalkıp gelen herkeze çok teşekkür ederim

bunu sabah sana yazmıştım serkan baba iftiraların nasıl ortaya çıkıyor gör
    bir rivayete göre ben bir oturuşta 3 tırnaklı pidede dürüm iki lahmacun 3 ayran ve 1,5 künefe yiyebiliyomuşum hehe
    NOT: serkan abi bizde pendikte sınava giriyoruz musturakiyle birlikte gidicez senide alalım diyoruz aynı okulda girecekmişsiniz sınava perşembe günü bi planlama yapıcaz haberin olsun
    MUSTURAKİ baba burdada imdamıza yetiştin ya süpermen gibi adamsın valla sayende memleki geziyoruz o direksiyon tutan ellerin dert tipo L arabanda arıca görmesin
    yaw yiyin yiyin can boğazdan gelir yemeginize göz dikmedik ya yalnız bidahaki sefere kılık değiştirinde mekan sahibi sizi tanımasın

cumartesi günü benide alırsanız cok sevinirim nasıl bulacam diye kara kara düşünüyodum

arkadaslar dünki kahvaltının tekrarı pazar günü olacak haberiniz olsun az önce lespaul ile konustum asya grubununa ceza mahiyetinde bi özür dileme şansı verdik ve yeni topiği lespaul acacak ve bütün asyayı toplayıp getirecek toplayacagı adam sayısı kota nın altında kalırsa vay lespaul ün haline artık lincmi edersiniz neyaparsınız orası size kalmış ben şiddetten hoşlanmam pek (hemde ben uhahehe ) lafın kısası pazar günü kahvaltı var program yapmayalım

-MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gerçekten güzel bir kahvaltıydı bu fiyata bu çeşit süperdi
    gerçi alper_tim ve TEROR kahvaltılarını aldıktan sonra çeşit biraz kırıldı bizde kalanlarla yetindik
    katılmayanlar çok şey kaçırdı hepsinden önemlisi sohbetin kralını kaçırdı
    Alıntı
    gardaş o bikerem tipo L değil TİPO 1.4 SXİE

ABZAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav gelemedik :(

Motosikleti
    SYM GTS 250

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler