fotoğrafları bir tek ben mi göremiyorum?
fotoğrafları bir tek ben mi göremiyorum?
Evet fotoğraflar uçup gitti. Photobucket benden para istiyor, ben de vermedim. Onun yerine artık sadece Blog sayfamda yayınlayacağım raporları. Hatta önceki yorumda da bundan bahsetmiştim. Keşke forum sayfaları kendi fotograf yükleme sistemini oluştursa. Çok daha kolay ve güvenilir sekilde paylaşırdık gezilerimizi:(
ubuntu67 kardeş,daha önce fotolarınıza imrenerek baktım,gördüm.sevgili şener kardeşimizle güzel bir geziye imza atmışsınız.ayrıca HAMOK'tan ve 7 göller fotolarından da sizi tanıyorum.kısmet olursa bu yıl,bende,sıtkı ağabeyle görüştüm,7 göllere eşimle,motorumla geleceğim.
bu siteyi kullanabilirsin :
https://hizliresim.com/
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Teşekkürler. Malesef önerdiginiz sitede tek tek fotograflarin linklerini alıp yapıştırıyorsun. Çok yorucu ve uzun olur. Ben Blog sayfamdan devam ediyorum artık raporlara. Çünkü bu fotograf yükleme işine güvenim kalmadı.
Yedigöller e bir daha gider miyim bilmiyorum, daha önce 3 kez gtittim. Bu sene sonbahar kampının farklı bir yerde yapılması için lobi yapacağım
Selamlar.
Mustafa Kara
www.facebook.com/yollarvefotograf
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
resimleri ben mi göremiyorum sadece
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)