Hem gezi hem de raporlama çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Geçtiğiniz rota'da sürekli motosiklet süren biri olarak dışarıdan birinin görüşleri ilgi çekici idi. Yine bekleriz
Hem gezi hem de raporlama çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Geçtiğiniz rota'da sürekli motosiklet süren biri olarak dışarıdan birinin görüşleri ilgi çekici idi. Yine bekleriz
Çok güzel resimler ve anlatım.Sanki beraber yol aldım.Bir ay önce oralardan geçmiş olmamda etkili tabiiki.
Paylaşım için teşekkürler.
Yine harika bir gezi, gene memleketimi gösterip içimi cız ettirdin benim.
Abanoz yolu motor ile en çok keyif aldığım rotalardan biridir.
Orada sanki lokumu köpekle paylaştık gibi birşey demişsin, aman ha! Abartısız köpek bir kaç dakika içinde ölebilir.
Tekerin hep düz bassın...
Ermenek ten göle bakarken, sağ yanda kalan vadiden, yani asıl ırmağın geldiği yerden benim köye geçilir, 5 aydır gidemedim.
Arkadaşlar bu tür gezilerde reklam potansiyelinizi mümkün olduğunca kullanmaya çalışın.
Kaldığınız yerlerden, yediğiniz-içtiğinize kadar...
Kullandığınız her şey...
Sonra, seyahatin kendisi zaten ...
Dergiler, gazeteler de yazacak konu peşindeler...
Motosiklet kulüpleri bu konuda çalışmalar içinde olabilirler; üyelerinin gezilerini bu şekilde finanse edebilirler.
Bence bu seyahatinizi Bajaj'a yazabilirsiniz. Hatay'dan Eğirdir'e, hiç sorunsuz sabahtan akşama yapılan bir 780 km yol var. Toplamda 2 bin 300 km...
Bajaj, şu sıralar etkinlik günleri düzenliyor... Sizi davet edebilir; Bajaj ile Türkiye yollarında, iyisiyle, kötüsüyle, virajıyla, tozuyla, toprağıyla, yağmurda, güneşte... muazzam bir deneyimi ilk elden potansiyel Bajaj müşterilerine anlattırabilirler...
Bajaj Türkiye'nin Pazarlama Departmanı'nın önüne gelse bu seyahatiniz; nasıl değerlendireceklerini bilmeleri beklenir...
Bu forumda da yazan Erhan Bey var; Bajaj'dan.
Doğrudan mesaj atınız; yoğunluğundan belki başlığınıza denk gelememiş olabilir. Bajaj Pulsar sayfalarındaki cevaplarından profiline ulaşabilirsiniz mesaj yazmak için...
Bajaj Pulsar ile yaptığınız seyahatiniz onun ilgisini çekecektir diye düşünüyorum.
Not: Şenel beyin Honda ile pek şansı olduğunu sanmıyorum, reklam, sponsorluk vb. konusunda . Honda zaten, tutmuş tutacağı kadar ...
Bozkırın en kral adamına denk gelmişsiniz Ahmet abim tam motosiklet sevdalısıdır motosiklet kültürünün ne oldugunu onda görebilirsiniz... çok zevk aldım
sizinle gezdim resmen tebrik ederim çokgüzel gezi olmuş
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Tekrar tekrar okudum, resimlere baktim... Hakikaten cok guzel bir gezi yapmissiniz. paylasiminiz icin tesekkurler...
Herkese teker teker teşekkür ederim, olumlu düşünceleriniz için.
@GezeGeze, değindiğiniz konu çok önemli. Benim gibi gezgin adamların, yani zamanı bol ama maddi imkanı az olan fotoğraf ve yazı konusunda deneyimli gezgin adamların desteklenmesi lazım. Ben yerel bir kültür keşif dergisinin editörlüğünü de yaptım, fotoğraf ve video üzerine de deneyimliyim. Yazı yeteneğin de okuduğum üniversite bölümünden geliyor. Hep uzun geziler yapıp, belgesel nitelikte çalışmalar içinde olmak istiyorum ama maddi olarak çok zor. Keşke bir firma bünyesinde yapabilsem ya da benim gibi uzun yol yapan blog yazan arkadaşlarım firmalar tarafından desteklense.
Sosyal medyada Ekrem Ata beyi takip ediyorum, Bajaj satış müdürü, belki onunla iletişime geçer, takdirlerine sunarım.
Olumlu tespitiniz için teşekkür ederim. Selamlar.
Uzun zamandır bu kadar güzel bir gezi, bu kadar hoş manzaralar (dikkat edin çoğul) görmemiştim. Bir de özellikle Toroslarda ki insanlarımızın motosiklet sürücüsüne olan yardımsever cana yakın davranışları çok mutlu etti. İnanın burada (İstanbul) bir o kadar kötü davranış olunca yazınızı okurken sizin yerinize de minnet duydum o yardımsever insanlara.
Fotoğraflar, gezilen yerler, yardımsever insanlar kadar iyi olan diğer bir şey ise sizin hikayeyi anlatma biçiminiz. Sanki yeni çıkmış ama uzun zamandır izlemek istediğim konuda bir film gibi yüzümde güzel bir tebessümle tüm fotoğraflara bakıp yazılarınızı okudum. Yazınızın başında artık rahatlamak amacıyla bu gezileri yapıyorum demişsiniz, ben de diyorum ki; ne amaçla olursa olsun bu gezileriniz ve paylaşımlarınız eksik olmasın.
Teşekkürler..
Hocam hatırlatayım şu arkadaki toros babama aittir Beni aramıştı Abanoz'da iken " çok fena bir honda vardı" diyordu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
İstanbulda okul ile boğuşurken memleketimi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim, fotoğrafçılığınızı çok beğendim bu arada...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
köyünüz neresi hocam?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Bekar olacaksın aka çoluk çocuk olmayacak..
Öyle bi kaç gece kaybolup sonrada kamp kurduk felan kimse yemez valla.. Laf anlatamazsın karı milletine..
kıskandım..
çok güzeldi yaa, ner5edeyse sıtkı başkanın raporundan sonra okuduğum en güzel serüvendi..
fotoğraf makinanızın marka ve modeli nedir.. o gölün renk tonlaması neydi öyle yahu üstad..
amerikalılar haklı..
buralarda gözleri var..
ee mehmet akif ustada da haklı..
kim bu cennet vatan uğruna...
harikaydınız, yine yapın
kazasız sürüşler ustalar..
Çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Babanıza selamlar, bizde de Reno var, Toroslara en çok yakışan araba
Sıtkı abi ustamdır Markasi panasonic. Su ve darbeye dayanikli bir dagci makinesi. Ama maharet makinede degil, ben profesyonel olarak bu isi yaptigimdan bazi fotograflara Lightroom dedigimiz programda ayar yaptim. Gölün tonlari bulutlu havadan sizan az ve güzel ışıktan dolayı cok güzel cikti o gun. Selamlar.
Mustafa Kara
www.facebook.com/yollarvefotograf
Macera havasında roman tadında bol fotolu hemde ustaca çekilmiş bir şekilde tadına doyulmayacak bir gezi notu çıkmış.
Yaşamış gibi hissettim kendimi özellikle "Gidengelmez Dağları" bölümü çok ilginçdi,ülkemizde bilmediğimiz ne güzellikler ne
doğallıklar varmış.Birde dikkatimi çekti, başka bir arkadaşda hemen hemen sizinle aynı kasabalardan geçtiğinde toroslarda yaşayan insanların
dostluğu,yardımseverliği yozlaşmış şehir yaşantısına rağmen anadolunun kendine has asırlardan beri var olan misafirpervelik
kavramının hala var olduğunu gözler önüne serdi.. Çok mutlu oldum hala insanlığın anadolu da, toroslar da yaşamaya devam ettiğine
şahit olduk.
Alaah kazasız belasız,arızasın nice geziler,sürüşler nasip etsin.
evet " arokh " ın bahsettiği diğer gezgin benim. Ben tam hazırlıklarımı ve bakımlarımı yaparken denk geldim sizin gezi paylaşımınıza. rota arayışı içerisindeydim zaten. Yer köprü şelalesinden sonra sizin rotaya sardım bende. Ama sizden daha şanslıydım ki yagmura denk gelmedim! ama sizin yağmur olayı da yeni insanlar tanımanıza vesile olmuş, ne güzel. Tekrar tekrar gidilse de sıkılmanın pek mümkün olmayacağı yollar,insanlarının sohbetinin sıcaklığından yeniden canlanan körelmiş duygular ve memleketin güzellikleriyle dolu bir rota. İmkanı olan herkes mutlaka bu rotayı geçmeli. Ben Aksu ve Kızıldağ tarafına çıkmadım kısmet bir dahaki sefere artık. Rotanızı paylaşıp ilham veriğiniz için teşekkür etmek isterim. Umarım bir gün birlikte bir gezi planı yapma şansımız olur.
Amin. Bu güzel sözler beni daha çok gezi raporu yazmaya teşvik ediyor. Şuan işsizim maddi durumum el vermiyor, ama Anadoluda geçmek istediğim birçok harika rota var. Ballandira ballandıra İran'ın, Romanya'nın, Alp'lerin anlatildiği sosyal medya gezginlerine inat Anadolu'yu en güzel şekilde anlatan rotalar hedefimde. İnşallah önümüzdeki senelerde...
Selamlar.
Çok sevindim vesile olduğum için. Ben de araştırarak, bölgeyi bilenlere sorarak çizmiştim rotamı. Yağmur olmasa herkesin bayılacağı bir yaylada kamp yapacaktık ikinci gün ama kısmet, yagmur fırtına bizi baska bir yere yönlendirmişti
İnşallah birgün başka bir rotada buluşmak üzere.
Facebook hesabim imzamda yaziyor, ordan her daim ulaşabilirsiniz. Selamalar.
Toros Dağlarında yaptığımız güzel rota... Fotoğraflar silinmiş photobucketten. O yüzden blog sayfamdan link paylaşıyorum, iyi okumalar:
http://yollarvefotograf.blogspot.com...-akdenize.html
.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)