-- KTM Duke 250 ile AVRUPA TURU --
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cok güzelmiş... Tebrikler ve darısı başımıza.
Ben de sırf avrupa, karadeniz, ege gibi turlafa çıkarım diye bu sene ilk motosikletimi daha doğrusu scooterimi aldım. Şimdilik pcx 150 ile bir şehir motorcusu olsamda gelecek yaz ilk avrupa turumu yapmak istiyorum. Başlangıçta dedeağaç'a kadar olsa bile seneye gitmeyi planlıyorum. Sonrasında burgman 400 veya Forza 300 ile sınırları aşmayi düşünüyorum.
Benim merak ettiğim ortalama hızınız neydi? Pcx gibi en fazla 112 yapan bir motorla bu kadar uzun olmasa bile daha kısa bir avrupa turu sizce yapılır mı?
Normalde xmax 250 alacaktım ama o donem ki hakimiyet ve sele yüksekliği problemimden (boy bana hayatta cok sey kaybettirdi 😏) pcx almis bulundum. Ve bu sene sehir motorcusu olarak takilmak zorunda kaldim!
-
şunu merak ediyorum.
toplamda ne kadar para harcadiniz?
-
-
Abi öncelikle tebrik ederim. Benim de hayallerim den birisi avrupa turu yapmak
(motosikletimle) bir şey sormak istiyorum gittiğiniz şehirlerden en çok hangisini Beğendiniz? Kategori olarak ayırırsak yol-şehir temizliği-şehir'in yapıları?
-
Tebrikler her motorcunun aklında olan turlar artık avrupa turları sıradan gelmeye başladı çok fazla yapan var Bundan sonra afrika kıtasını fethemeye davet ediyorum sizi gezgin motorcular!
Şaka bir yana güzel bir gezi olmuş tekrardan tebrikler.
-
İsviçre'ye bayıdım,gezi forumlarına göz atmamak için,elimden geleni yapıyorum,beynime hükmetsem,kalbime söz geçmiyor
-
Fotolar nefis olmuş. Her karede KTM görmemek iyi geldi.
-
-
toto ne alemde diye soracaktım ki orjinal yumuşak sele takmışsın.
-
Ayıcık37 adlı üyeden alıntı
Tebrikler her motorcunun aklında olan turlar artık avrupa turları sıradan gelmeye başladı çok fazla yapan var
Bundan sonra afrika kıtasını fethemeye davet ediyorum sizi gezgin motorcular!
Şaka bir yana güzel bir gezi olmuş tekrardan tebrikler.
Teşekkürler Afrika ve japonya var hedeflerim arasında ancak onun için biraz birikim yapıp ona uygun motor aksesuar vs temin etmek gerek ilerki aşamalarda inşallah
-
Kaldorein adlı üyeden alıntı
Tartışmasız isviçre zürih
Temizlik medeniyet lüks refah ne ararsan var. Ancak paranı TL kazanıyor isen inanulmaz pahalı
0.5 lt lik su 12 lira falan ordan hesapla
Oooopppsss! ☺ abi o nedir ya. Daha bunun hosteli (hoteli düşünmüyorum bile ),yemeği vs. Desene 5 gün kalsan min. 3000 tl.
-
kaliteli fotolar,yüreğine sağlık,selamlar dostum...
-
Hocam mükemmel bir gezi olmuş. Fotoğraflar için çok teşekkürler.
Ben de motorla ilgili sizi memnun eden ve etmeyen konuları merak ediyorum. Uzun yol yapmış birisinin gözünden yakıt tüketimi, konforu, güvenilirliği, varsa pişmanlıklarınız ve sebepleri, vs... Olabildiğince detaya inebilirseniz sevinirim.
Konuyu sabote edeceğini düşünüyorsanız, arzu ederseniz, sizin için uygun olan bir zamanda özel mesaj aracılığıyla da görüşebiliriz.
-
-
Tebrikler çok güzel gezi olmuş
-
-
Yağmurlu kısımlar ve Venedik hariç ( 1 ay önce kokuyordu ) özendim diyebilirim
Güzel fotoğraflar, teşekkürler.
-
çok güzel bir gezi olmuş biz teker çevirmiş kadar mutlu olduk, benimde hevesimde bir avrupa turu var, fransda akrabalarımız var 2-3 günde yanlarına gitsem parisi gezsem çok güzel olur
-
19 güne verilen 6000 tl pek çok kişinin hevesini kırmıştır heralde, yurdum çok güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler