Harika gezi, harika motor, harika anlatım. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Yolda buluşmak üzere, selamlar...
Harika gezi, harika motor, harika anlatım. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Yolda buluşmak üzere, selamlar...
Vallahi bravo abi 100 cc motorla yapılırmı göründüğü gibi yapılıyormuş.
teşekkür ederim. ileride gezme planlarım içinde karasu ve Zonguldak ta vardı siz tavsiye edince bir nevi onaylanmış doğru kara vermişim fikri oluştu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
beğendiğiniz için memnun oldum. küçük cc ile bir yere yetişme gibi bir derdiniz yok ise gayet güzel gezilebileceği kaanatindeyim. sürat düşük olduğu için daha iyi etrafa bakınma imkanı veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
bazı şeyler ufak önemsiz gibi gözüküyor fakat ister istemez bilinç altında bazı şeyleri uyandırıyor. resminizin altında iskenderun u görünce tek gurbet diyeyim yaptığım yer iskenderun geldi usta birliği sarıseki de askerlik yapmıştım. (acemi izmir onu saymıyorum) eski gençlik günlerimi hatırlattı. klasik laf çok güzel günlerdi iskenderun günlerim. yorumun için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
zaman ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Abi bravo, takip edicem.. Malum kış, ama yaza gezilecek yerlerin planlamasını yapıyor musun?
vaaay çok güzel gezi olmuş abi, bu kış günlerinde böyle şeylere ihtiyacımız var
İsmet abi ne güzel gezmişsin,şu karda-kışta motosiklete binesim geldi
Kotil ailesi ile espri süperdi Bi de eşmenin ayvası meşhur ben iki kilo elma aldım diyeceksin sandım
Çok güzel olmuş elinize sağlık uğraşıp paylaştınız bizimle, havalar düzelse de ben de giderim oraya kısmetse. Devamını bekliyoruz inş
Çok güzel bir gezi olmuş bende 2016 ağustos ayında arkadaşımla 65cc cdı herolarımızda 600km yol yaptık...Bu sene ege turu yapacaz inşaallah..15tlya 210km yol yaptık..Sabit 65km hızla..Tasarrufluda olmak gerekir..Yanınızda yol arkadaşı oldumu daha keyifli oluyor......
paylaşılar için teşekkürler . Çok güzel bir gezi oluş. Burada iş motorda değil yüğrekte helal olsun
Teşekkür ederim alakanız için. Aklımda bazı planlar var. Bakalım nasip olup da hangisini gerçekleştirebileceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Beğendiğin için memnun oldum. Zahmet edip baktığınız için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Sizde bu duyguyu uyandırdım ise kendime bir puan yazıyorum. Çok sağ olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Okuyup yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Beğendiğiniz için memnun oldum. Sizinde gezi yazılarınızı bekliyorum. Resimlerde çok şık. Sahilde beyaz sele çok hoş durmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Olumlu dönüşler bana enerji veriyor. Zahmet edip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.
Benzin fiyatlarına baktiniz mi. Fiyatlar akıyor
gerçekten cesaretinize hayran kaldım.o motorla diğer yakaya bile geçmeye korkarım.tek başınıza 300 km yolu o motorla gidebilmenize çok şaşırdım.
Güzel anlatmışsın geziyi okuması keyifli oldu.
Kahverengi tabelalar oranın tarihi doğal vs güzellik olduğunu ifade eder hocam.
Bizim turistik diye tabir ettiğimiz yerlerin tabelaları hep kahverengidir.
Şimdi İstanbul'dan daha tarihi yer mi var diyecen ama onu heryere beton dikerken düşüncektik.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
haklısınız bisikletle dünya turu atanlar var. Edirne İstanbul arasında bisikletle Avrupa dan gelenleri de görebilirsiniz. Ben çok büyük bir iş yaptım demedim. Arkadaş (haqan 1987) bu motosikletle 300 km yol yapmanıza şaşırdım dediği için benim tecrübem fazla yok onun için değerlendiremeyeçim dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Okuyup beğendiğiniz için memnun oldum.
Abi resmen ders niteliğinde bir yazı olmuş çok beğendim espriler filan ince ve çok güzel
Ayrıca şu motorla şu kadar yol yapıcam gidermi filan diye konu açan arkadaşlarda görsün ki motor gider mühim olan sende o yürek ve cesaret var mı ?
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)