Manisa Ekibi Karadeniz Turunda (3800km)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
selam dostum , güzel bir gezi olmuş bu gezdiğiniz yerlerin bir kısmını bende gezdim ağustos ayında,sümela manastırının restore edildiğini duyunca üzüldüm doğrusu,uzungöl sanki bir arap şehri gibiydi , ayderi çok beğendim tabi park cezası yemeseydim, bana gezmiş olduğum yerleri hatırlattı,mesela sinop'u hiç görmedim o meşhur hapisaneyi,mesela abant gölündeki resimden sonraki o evin bulunduğu resim nereye ait, oresmi çok beğendim,emeğinize sağlık güzel görselliği olan bu gezi paylaşımı için teşekkürler,eskişehirden selamlar...
-
-
A.S kardeşim. Abant gölü sonrası o evin bulunduğu yer gölçüke ait. Doğa harikası muhteşem yerlerdi. Ayder yaylasındaki park cezası nasıl oldu ki?
-
Çok çok güzel gezi olmuş.
Manisa'da 4 yılım geçti. Ne günlerdi be. Farklı bir motosiklet kültürü vardı. Hafif apaçimsi.
Sizleri görünce mutlu oldum. Normalde göremezdim şehirde yüksek cc'li bilinçli kullanıcıları.
Ayrıca burayıda gezmişsiniz.
Ne acı be. İçine etmişler tarihi hapishanenin.
2012 de bende gitmiştim de. Dışarıdaki araç çok kötüydü. Onu restore etmişler. ama içeriler hala aynı demek.
Her yer karalı. Her yer yazı yazılmış. Çok utanç verici.
Samsundan doğusuna geçemedim daha. Oralara da gideceğim inşallah.
Çok güzel olmuş. Fotoğraflar ile içimizi açtınız.
Teşekkürler.
Kazasız belasız.
-
Ben teşekkür ederim. Karadeniz doğasıyla Samsum'dan sonra başlıyor diyebilirim. Yolların kalitesi ve güzelliği bol bol tünelleri ile çok keyifliydi. Allah tüm motorcu arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.
-
çok özendim size motorları bir cafe nin içine koymuşsunuz da onun açıklaması nedir nasıl razı oldular böyle bir şeye
-
Trabzon da funda otelde kalacağımız zaman resepsiyondaki arkadaşlara otoparkınız var mı yoksa biz motorlarımızı dışarı bırakamayız dediğimiz de sorun değil abi içeri otelin kafetarya bölümüne koyabilirsiniz zaten şu an çalışmıyor dediler Sağolsunlar. İnsanlarda merak var tabi her yerde muhabbet sohbet boldu. Kaldığımız çoğu yerde otellerin özel otoparklarını kullandık. Hep insanlar yardımcı oldu, hoş karşılandık açıkçası.
-
Tekerinize sağlık üstadım
-
Güzel gezmişsiniz, ellerinize sağlık.
-
Sağolasin cihanım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Teşekkür ederim sağolun.
-
Çok güzel olmuş, sizin kadar ileri gidemedik biz inş bi sonraki sefere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)