Bolu Aladağ Göleti ve Yedigöller gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
hocam yedigöllere yeni asfalt yapılan yoldan mı gittiniz geçen ay arabayla istanbuldan bolu yedigöller abant falan yapmıştım yedigöllere giden yol hakkında ne diyorsunuz arabayla giderken sürekli viraj sürekli viraj görmekten arabadakiler kusma noktasına gelmişlerdi artık buna bende dahil tabi gerçi motorla biraz olsun zevkli olabilir belki ama arabayla sürekli o virajlara girip çıkmak hakkaten bi zaman sonra insanın basını oldukca döndürüyor.
-
macremmm adlı üyeden alıntı
hocam yedigöllere yeni asfalt yapılan yoldan mı gittiniz geçen ay arabayla istanbuldan bolu yedigöller abant falan yapmıştım yedigöllere giden yol hakkında ne diyorsunuz arabayla giderken sürekli viraj sürekli viraj görmekten arabadakiler kusma noktasına gelmişlerdi artık buna bende dahil tabi gerçi motorla biraz olsun zevkli olabilir belki ama arabayla sürekli o virajlara girip çıkmak hakkaten bi zaman sonra insanın basını oldukca döndürüyor.
Aynen yeni yapılan asfalt yoldan gittim. Otomobil için evet biraz yorucu olabilir ama motosikletle temiz asfalt ve güzel diyebileceğimiz virajlar keyifli oluyor.
To live is to die...
Youtube : Gaan Ylmz
-
Böyle tarz gezilere gideceğin zaman haber ver peşine takılalım
-
Güzel gezi, daha güzellerine...
-
Hocam yapmayın ya böyle şeyler, adamın canını çektiriyorsunuz. hayır kıskanmıyorum, ne kıskanması, kim kıskanmış, hadiii canım...
tekeriniz düz bassın.
-
Arkadaşlar, İkinci yol Zonguldak Mengen tarafindan ve yol çok uzun süre hafif taşlık stabilize bir yol .
Asfalt olanda belirtildiği üzere yeni ve yolda keskin dar uzun hertürlü viraj var sadece tatilciler den dolayı dikkatsiz sürücüler olabileceği hep akılda olmalı bence , gezi bu arada çok güzel olmuş tebrikler
-
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
-
Paylaşım için Teşekkürler.......
-
gerçekten güzel gezi olmuş,videoyu da çok beğendim,yüreğine sağlık,selamlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)