Bakımı zamanında yapılıp düzgün kullanılırsa dağılacağını zannetmiyorum. Piyasadan silinme sebebi yeni teknolojinin gelmesi. Daha az yakan daha güvenli araçlar ortaya çıkınca haliyle 2 zamanlı motorlar azaldı. Daha da azalacak. Ama arıza yapma oranı, daha basit sistemli olduklarından düşüktür. Tabi başta dediğim gibi kullanıma bağlı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
Evet haklısınız. Ekipmanı almaya başladım. üç kuruşluk malzeme bile bazen hayat kurtarabiliyor. Teşekkürler tavsiyeniz için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Maksat yorulmak, stres atmak, keyif almak. Amacına hizmet etti mi? Bence etti. Saol yorumun için.
güzel gezi olmuş sevdiğinle motorla gezmek başkadır kinetik scoterların en güzeliydi bir zamanlar çok özenirdim mabylete göre güzel motordu ozamanlar.
İhtiyar vefakâr çıkmış.Eşinizle birlikte keyifli ve güzel bir gezi yapmışsınız.
Paylaşım için teşekkürler.
Herkes bu motoru öve öve bitirememiş, bende yıllarca kullandım ve nefret ettim.Hiç rahat bir motor değildir.
İlk gün hevesi ile gitmişsiniz o kadar yolu ama ilerde çok sıkıcı olur.Bakın burada övmeyen yok ama kimsede de
250cc den aşağı motor yok..
Ben ancak cesaretiniz takdir etmek istedim..hemde iki kişi!? Ben tek başıma bile dik ramparalarda çektiremedim bu motoru
üstelik 85 kg olmama rağmen...Cesaretinize hayran kaldım.Tebrikler.
Şehiriçi için kullanışlı motor.İki kişi de olsa sıkıntı yaşamıyorum.Ama uzun yol yapılacak bir alet olmadığı aşikar. 2000 li yılların başından beri girmediğim yol türü kalmadı. İki kişiyken bazı yokuşlarda çıkamadığı olmuştur, artçıyı indirip devam etmişliğim vardır. :D Ama kullanıyoruz işte. Bazen yolda olmak bir yere varmaktan daha keyifli olur ya işte o zaman kineticle gezme vakti
Öncelikle gezinizi, tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Ancak baret ile kask aynı şey değildir. Baret, inşaatta kafanıza bir şey düştüğünde işe yarar, motor üzerinde sadece şapka görevi görür, güneşi engeller. Ekipmanları tamamlayacağınızı söylemişsiniz, ilk alacağınız şey kask olsun.
helal olsun
enfes bir gezi olmuş
evde pinekleyene kadar.
gezmek daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)