paylaşımımı beğendiğiniz için çok memnum oldum. okuduğunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
yazımda hiç bir şey ima etmek istemedim. eğer yazdıklarımın altında bir şey anlatmak istiyormuş gibi bir durum oluştuysa bu istemeden ortaya çıkan bir durum. okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür eder beni aydınlatacak her türlü yorum ve eleştirilerinizi beklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
Pendik iskelesindeki fotoğrafımda dizlikte var dikkatinizden kaçmış. mont bakmak için kadıköy hasanpaşaya gittim montlar 300 eurodan başlıyor 400 euro çivarı bana pahalı geldi başka yere bakma fırsatı olmadı çünkü ehliyeti 22.07.2016 aldım. bir hafta sonu şileye bir hafta sonuda resimlerini gördüğünüz orhangaziye gittim. eldiven içinde geçen gün ümraniye kazımkara bekirdeki tanınmış bir markanın bayisine gittim 300 tl deyinçe biraz daha araştırma ve bilgi sahibi arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
heybe tavsiyenizi düşünecem. tarla olayına gelirsek satılık tabelalarının fotoğrafını çekmek istemedim emlakçıların reklamınıyapmamak için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
arka çanta almak için kadıköy hasanpaşaya gittim maxem marka 40 lt lik arka çantayı beğendim. takmak için dükkan sahibiyle dışarı çıktık ora başka bir müşteri geldi yan komşusuna abi şunu bir takiver dedi ve içeri girdi. yan komşusu bu senin için büyük tehlikeli olur kendi dükkanından ufak bir şey gösterdi bende kask ve dizliğim sığsın ben bunu istiyorum dedim. oda bunun alt bağlantı sacı kısa sana uzun bir saç takayım işçilik ve saç için 100 tl (yazı ile yüz lira)ni alırım dedi.iki parmak genişliğindeki bir karış normal bir saç ve dört vidayı sıkmak için yüz lira isteyince sinirlendim. çöpten bu kasayı aldım 6 liraya da üç tane bagaj lastiği aldım. kasanın hikayesi bu. şunu sormak isterim 40 litre maxem canta bu motor için sakıncalı olur mu? okuduğunuz ve fikrini söylediğiniz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
gezimi beğendiğiniz için teşekkür ederim. emlak rantı paralı olsada o güzelim tarlaların öyle boynu bükük kalması insanı biraz garip setiyor ve üzüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
gelip elmamızdan yerseniz ve ikide toplanmamış ceviz ağacı var oradan ceviz toplarsanız memnun olurum. huzurunuzda kim o bahceden bir meyva alıp yemişse afiyet olsun diyorum ve meyva yemeye bekliyorum. güzel temenniniz için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
okuduğunuz ve beğendiğiniz için çok mumnun oldum teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
bu motosikletle yokuş aşağı 75 km düzde 70 km sürati gördüm. faka 60 km den sonra motor çok bağırıyor ve yerinden kopacak gibi oluyor. hafif olduğu içinde 60 km den sonra bence tehlikeli. ben giderken 55 km ye ayarlamaya çalıştım hızımı motor tabiri caizse yağ gibi gitti. yalova güneyli köyü arası 2 veya 3 kilometre rampa motor 55 km hız ile hiç zorlanmadı. maksat gezmek ise rahat rahat çevrenize bakına biliyorsunuz. okuduğunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
gezimi beğendiğiniz için memnun oldum. affınıza sığınarak düzeltiyorum gittim yer marmara bölgesinde Bursanın orhangazi ilçesinde (daha doğrusu yeniköyün göl kenarı göle ikinçi parsel veya tarla)arapların alış sebebi kendi gelecek korkuları başka bir ülkeye gitmek zorunda kalırsak yerimiz olsun misali. yerini satan komşumuz onun tarla baya büyük idi. 74 model masey ferguson traktörle dolaşırken şimdi hanımı 2016 jeep ile dolaşıyor. bunu gören köylülerde mıymıntı herif hala satamadın tarlayı bak falancanın hanımı jeep ile dolaşıyor modunda. olayı patlatan köprü yolunun yakından geçmesi ve bir kaç arap ailenin bir birlerine komşu olmak için yakın yerlerden yer alması