Fotoğraflar geri gelmiş. Bi ara gözükmüyordu fotolar, photobucket para istiyordu. Fotolar gözükmüyor diye bana mesaj atan arkadaşlarım fotoğraflar gitmeden tekrardan, sayfayı kaydedin derim
Fotoğraflar geri gelmiş. Bi ara gözükmüyordu fotolar, photobucket para istiyordu. Fotolar gözükmüyor diye bana mesaj atan arkadaşlarım fotoğraflar gitmeden tekrardan, sayfayı kaydedin derim
Çok keyifli bir gezi yapmışsınız paylaşım için teşekkürler kazasız belasız keyifli sürüşler.
Sürükleyici bir roman tadında olmuş anlatımınızda güzeldi, tekeriniz düz bassın
Ön frene saygı duyuyorum
Bende çok beğendim.
Gezi güzel, resimler güzel. Yalnız motordaki üç çanta dışında başka çanta görmedim. Ek çantanız var mıydı? Yoksa, bu üç çanta 10 günlük ihtiyacınızı karşıladı mı?
Merhaba,
Sağolun. Evet sadece 3 çanta vardı. Bu 3 çanta ihtiyacımı karşıladı tüm gezi boyunca. Tabi ağzına kadar dolu idi çantalar
benimde hayalim olan rotayı gezmişsiniz tebrik ederim hatta Ordu geziniz sırasında Yason kilisesinden önceki resimlerinizde yol kenarında çekilmiş bir resminiz var tam o arkanızdaki köy benim köyümdür Ordu Perşembe Büyükağız köyü olarak geçer resmi görünce çok şaşırdım
yalnız bu gezide bir ey eksik kalmış Ordu'ya kadar gitmişken 150 cc lik vespasıyla bir dünya yol yapan Osman Gürsoy amcamızı ziyaret etmeyi unutmuşsunuz amcamızın Ordu Teksas diye bir belgeselide mevcuttur internet kanallarında ama olsun bir daha ki sefere inşallah
Emeğiniz ve harika fotolar için tekkürer(PARDON )TEŞEKKÜRLER ;)
Hala yeni gezinin fotoromanını bekliyoruz.Sobayı kaldırmadan gelse bari.
Süper bir gezi olmuş
Sizin gibi biri ile doyasıya gezmek isterdim tuuum illeri. Çok sade net ve güzel resimlerle anlatmışsınız gezmiş gibi olduk neredeyse. Notlar aldım kendime illaki lazım olur güzel mekanlar var dünkü.
Tekirdaga beklerim
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)