gitmiş görmüş kadar olmadık ki biz de gidelim tekerine sağlık
gitmiş görmüş kadar olmadık ki biz de gidelim tekerine sağlık
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Gezi çok güzel, ancak bi tane kendi resmin yok selfie yapamıyonmu
Çadır kuranlar vardı abi etrafta. Yaylalarda kurulabilir Karadenizde. Ya da göl kenarlarında sıkıntı yok.
Gezi boyunca 1-2 kilo vermişimdir abi almak yerine Böyle gezilerde günde 2 öğün yiyorum sabah kahvaltıyı sağlam yapıyorum sonra bir de 4-5 gibi yemek yiyorum o kadar. Çok aktif olduğumdan yediklerim eriyor gidiyor yarım kilo etleri götürmeme rağmen
Eyvallah abi. Şöyle yanıtlayayım.
1) Evet dediğiniz gibi karadeniz de oteller egeden ve akdenizden daha pahalı kimi yerde 2 kat daha pahalı. Ben fiyat performans olarak en iyi olanları seçmeye çalıştım otellerde. Hepsini booking.com dan ayırttım 1-2 ay önceden. Ücretsiz iptal ve otelde kalınca ödemek şekilde olanları seçtim.
Sinop Reis Otel 1 gece + kahvaltı : 130 TL
Ünye Hotel Sebile Hanım Konakları 2 gece + kahvaltı : 160 TL
Trabzon Hıdırnebi YaylaKent 1 gece + kahvaltı : 130 TL
Çamlıhemşin Ekodanitap 2 gece + yarım pansiyon : 270 TL
Borçka Aralık Köyü Meroli Pansiyon 1 gece + kahvaltı : 80 TL
Erzurum Hotel Kervansaray 1 gece + kahvaltı : 70 TL
Giresun Lonca Hotel 1 gece + kahvaltı : 85 TL
Kastamonu SinanBey Konağı 1 gece + kahvaltı : 80 TL
2) Yapmak istediğim Rota buydu aslında. İlk gün deniz kenarından gidemedim. Borçka'dan Maral Şelalesine gidemedim. Giresundan Kastamonuya giderken Kümbet Yaylasından geçerim diye düşünmüştüm ama hızlı olsun diye anayollardan gittim. Bir de son gün Kastamonu Pınarbaşı şelalesine gidemedim zor geldi
Eğer buna yakın birşey yaparsanız mükemmel olur
https://goo.gl/photos/hyi98X8WjX1FMQ5H8
3) Yağmura pek yakalanmadım diyebilirim. Rize, Çamlıhemşin taraflarında hep yağmur çisiyordu ama pek ıslatmıyor insanı yağmurluk giymeye bile gerek yok. 2-3 kere yağmurluk giydim onlarda üzerime en fazla 30 dakika kaldı. Yol alınca iklim değişiyor yağmurlu kısımdan çabuk çıkıyorsunuz. Geceleyin Rize ve Çamlıhemşin taraflarında ise hep yağmur yağıyor ona dikkat edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Eyvallah. Selfie var tabi abi olmaz mı
Ama kendimi ön planda tutmuyorum yazdığım yazılarda. Gezdiğim yeri, manzarayı ve motoru ön planda tutuyorum.
cok guzel bır gezi olmuş zevkle okudum
sorulmaz belkı ama toplam masrafınız ne oldu nekadar harcadınız paylaşırsanız sevinirim
mükemmel olmuş. ne kadar yeşil dolu bi gezi
İyi gezmişsin birader.
Çor çocuğa karıştıktan sonra böyle maceralar yaşanmıyor :(
Her şey bekarkenmiş..
Muhteşem. Cağ kebabı fotoğraflarında ağzımın suyu aktı :D
Çok güzel bi gezi olmuş.
Bu gezi ömüre bi 10 yıl artı katar vallahi
Paylaşımın için sağol varol.
kardeş,her zamanki gibi muhteşem bir gezi olmuş.yıllardır KARADENİZ'i gezme hayali kurup,bütün gezilerden bilgi / foto ve notlar alırım.senin gezinden de gerekli notlarımı aldım.teşekkürler.muhteşem fotolar ve anlatım.ADANA'dan selam olsun.
Akıcı anlatımınız ve o kadar ağır motorla tek başınıza o yollara girme cesaretiniz(aslında risk almışsınız) takdire değer...
Herkesin hayallerini resimlere dökmüşsünüz güzel güzel ve güzel
zevkle okudum tebrikler.cok istiyorum bende boyle gezmeyi motor var imkan var ama zaman yok belki biraz da cesaret yok :D
benim en çok istediğim tatili yapmışsınız.tebrik ederim.aynı yolu ve güzergah arabayla yapılabilirmi?arabayla nerelere gitmek tehlikeli olur acaba?
Sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için inşallah sizler daha iyilerini yaparsınız.
Abi toplamda 1000 TL benzin + 1000 TL otel + 300 lirada yemek olsa = 2300TL dir bana maliyeti. Ama tabi bir de şu var Lastik bitti motorda iyice iz oldu ortası yeni lastik istiyor bir de bakım geldi
Sağol abi. Araba ile yapılır ama arabaya yazık olur eğer altı yere yakınsa. Mesela Duster gibi araba iyi gider zaten her yerde vardı. Arabayla biraz da yavaş gidilir tabi bozuk yollarda, veya tek şeritli şelale yollarında geçecek yer aramak sıkıntı olabilir. Ama araba ile de Ovit Yedigöllere çıkılır ve inilir eğer arabanız spor araba değilse ve biraz da hor kullanmayı göze alırsanız.
Valla süper bir gezi olmuş, çok imrendim. Hele anlatımlar ve fotolar, gıpta ile baktım hepsine. Elinize ve emeğinize sağlık. Kazasız tamamlamanız da ayrı bir mutluluk olsa gerek.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Harika bir gezi ve aynı harikalıkta gezi yazısı olmuş. Elinize sağlık.
Her satırını sıkılmadan okudum. Hep gidip görmek istediğim yerleri gezmişsiniz.Yakın zamanda bana kısmet olmaz o taraflar ama sayenizde gezmiş kadar oldum.
Teşekkür ederim
Söyleyecek kelime bulamıyorum, anlatılmaz yaşanır. Muhteşem olmuş, muhteşem ötesi olmuş. Memleketim Erzurum u gezmeniz bunu fotoğraflamanızda hoşuma gitti. Tüm bunca emeğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. Gönlümüzü açtınız. Allah nice geziler yapmayı kazasız belasız nasip etsin.
Uzun süredir böylesi güzel bir gezi yazısı okumamıştım. Tebrikler gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Ayrıca on numara bir anlatımla okuması da çok zevkliydi. Kazasız belasız daha nice gezilere inşallah.
Fotograflar, anlatim, yemekler, manzaralar harika olmus. Konuyu gece yatarken okumustum, manzarayi ve yemekleri gorunce bir an motora atlayip yola cikma dürtüsü geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)