Sardala, Pürenli, Eğriova, Yedigöller (1250 KM)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
harika fotoğraflar.
-
Eline koluna emeğine saglık Alp abi Ufkumu açıyorsun yolculuk yapası geliyor insanın.
-
Guzel fotograflar paylasim icin tesekkurler. Bu kamp yapan saga sola istedigi gibi gidebilen arkadaslara cok imreniyorum ve hangi meslegi icra ettiklerini merak etmeden duramiyorum gercekten cok sanslilar.
-
-
oooooyyyyyyyyy... abi ortam manzara qeyf... fakat bir ayrıntı dikatimi çekti. O çoraplar. Bir çiftte ben istiyorum.
-
19 Ağustos 2016, 21:05
06Serhat adlı üyeden alıntı
Eline koluna emeğine saglık Alp abi Ufkumu açıyorsun yolculuk yapası geliyor insanın.
Yapın abi, ruhunuzu besleyin.
ernaltnts adlı üyeden alıntı
Guzel fotograflar paylasim icin tesekkurler. Bu kamp yapan saga sola istedigi gibi gidebilen arkadaslara cok imreniyorum ve hangi meslegi icra ettiklerini merak etmeden duramiyorum gercekten cok sanslilar.
Freelancer işler genelede.
ramcixx adlı üyeden alıntı
oooooyyyyyyyyy... abi ortam manzara qeyf... fakat bir ayrıntı dikatimi çekti. O çoraplar. Bir çiftte ben istiyorum.
Çoraplar şanslı, bol bol yer gördüler.
-
19 Ağustos 2016, 21:36
-
20 Ağustos 2016, 01:17
Sokollu adlı üyeden alıntı
Su cumleye cok guldum :
Cicibebe’siz kamplar hep eksik
Nice keyifli gezilere
eksik tabi şimdi el memleketlerinde cicibebe bulamıyoruz, kamplar verimsiz geçiyor
-
20 Ağustos 2016, 01:43
5-6 resmini kopyaladım arkadas,telif ucreti falan isteme param yok.
bu sitede gezi yazısı altında girdigim konularda genellikle 10-15 resim olur
onun 11 ya da 12sinide arkadasların kendi resmi veya motorunun resmi isgal eder.
bende ulan bu nasıl gezi,bu nasıl ıspanak,bu nasıl pırasa diye kendi kendime soylenirim.
seninki hakiki gezi yazısı arkadas ,resimler can yakan cinsten.....
-
20 Ağustos 2016, 14:12
yoruk82 adlı üyeden alıntı
5-6 resmini kopyaladım arkadas,telif ucreti falan isteme param yok.
bu sitede gezi yazısı altında girdigim konularda genellikle 10-15 resim olur
onun 11 ya da 12sinide arkadasların kendi resmi veya motorunun resmi isgal eder.
bende ulan bu nasıl gezi,bu nasıl ıspanak,bu nasıl pırasa diye kendi kendime soylenirim.
seninki hakiki gezi yazısı arkadas ,resimler can yakan cinsten.....
istemem
teşekkür ederim ayrıca
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)