25.06.2006 Adana Ç.M.S.K.Elvanlı Serindere Macerası....
Reklamlar
-
25 Haziran 2006, 23:33
Reklamlar
-
25 Haziran 2006, 23:54
hasaaaaaaaaaaaaaaaaan bak şu ayarlara aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
-
25 Haziran 2006, 23:58
Ya abi bir sürü resim var ama küçültmek ne mümkün. Makinalar çok iyi ama resim çekerken bunu hiç düşünmemiş arkadaşlar yükleyemiyorum inşallah hasan bir çözüm bulur
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
26 Haziran 2006, 00:50
kılıç abi çok sorry bizim gezi prog. son anda değişti. boğsak daydık hani sizi ilk tanıdığımız yer ama elvanlı da olmanıza cok sevindim umarım begenmişsinizdir.
-
26 Haziran 2006, 00:55
davulcu adlı üyeden alıntı
kılıç abi çok sorry bizim gezi prog. son anda değişti. boğsak daydık hani sizi ilk tanıdığımız yer ama elvanlı da olmanıza cok sevindim umarım begenmişsinizdir.
Üzgünüm arkadaşım sorry çözmüyor işi.biz 25 motor kendimize göre proğram yapmıştık ama sizinle beraber paylaşalım bu günü istedik.ama siz ev sahipliği konusunda sınıfta kaldınız.
Bundan sonraki proğramları kendimiz yapıcaz ve kendi gurubumuzla takılıcaz herşey için teşekkürler byy
Ayrıca bizim için söz çok önemlidir.sizin için nasıl dır bilemem
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
26 Haziran 2006, 01:00
-
26 Haziran 2006, 01:19
evvet dostlar bu gezide muhtemelen bi daha aramızda olamayacak GÜRKAN kardeşimiz çok sevdiğim canım kardeşim in tayini çıktı haftaya istanbul yolcusu onun adına seviniyorum ama bizim için çok kıymetli bir kayıp
-
26 Haziran 2006, 01:30
Gürkana iyi yolculuklar diliyoruz. Kendisi çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. İnşallah İstanbul'da ziyaretine gideriz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
26 Haziran 2006, 01:36
abi gene super bi gezi olmus.. baLiklar faLan
biz gelemedik bu hafta misafirlerimiz vardi..
yusuf abi ben gelemedim ya, resmi cekerken ayarlari bile yapamamissiniz
shaka shaka
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
-
26 Haziran 2006, 01:45
adanalaı abilerim güzel gezmişsiniz ellerinize makinalarııza sağlık size ev sahipliği yapamadığımız için gurubum adına üzgünüm zaten benim açık lise sınavım vardı boğsağada gitmedim ama valla mahcup olduk
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
-
26 Haziran 2006, 03:58
sevgili Ç.M.S.K yaşanan hayal kırıklığından dolayı özürdiliyorum en kısa zamanda yapacağımız bir telafi ziyaretiyle kendimi ve grubumu buseferlik hoşkarşılamanızı istiyorum...bizim grupdaki iletişim kopukluğundan kaynakloı bugün için özürler...
-
26 Haziran 2006, 04:08
Yusuf abimiz ve arkadaşları ,
Biz her hafta planlı olarak geziden öncekigün toplantı yapıyoruz, kararlarımızı 20 kişi ile oybirliğiyle alıyoruz herkes fikrini söylüyor ve 1 kişi bile birşeyi istiyorsa bu değerlendirmeye alıyor ve yerine getirmeye çalışıyoruz.
Mersin Grubu olarak ,tüzel kişiliğimiz olmamakla beraber Başkan, Yardımcı , Denetmenler ve Organizasyonları ayarlayan yetkili kişiler var.
Mersin Grubu ile ortak gezi planını , Mersin Grubu adına her kimle irtibata gecerek yaptıysanız o kişi grupla birlikte hareket etmemiş neyazıkki.
grubun başkanı yada boğsak gezisini organize eden ile irtibata geçseydiniz yada irtibata geçtiğiniz kişi durumu mersin grubuna zamanında bildirseydi bizde böyle bir ayıp yapmamış olurduk en azından birlikte gezinin yapılmayacak olduğunu size önceden bildirmiş olurduk yada sizi yalnız bırakmazdık .
Sanırım boğsak planının kararlaşırılmasında en önemli etken grup olarak "eksiksiz" "herkesin" ,elvanlıya gidilmeyeceği kararı alınması ,Elvanlının yakın olmasın ve 2 hafta üstüste aynı yere gidilmeyecek olmasıydı.
aynı yörenin insanlarıyız geleneklerimiz bir , eğer biz boğsak gibi uzağa gitmemiş olsaydık ve gruptan bir kişi ile bile telefonlaşsanız yada irtibata geçeceğiniz kişi durumu gruba bildirse .misafirimiz var dese yalnız bırakmaz en iyi şekilde de evsahipliği yapardık.
Gideceğimiz yeri söylerdik ve eğer gelebilirseniz görüşürdük.
Birbirine bu kadar yakın iki şehirin insanları olarak ben, grubum adına , gerek kendi içimizdeki başına buyrukluk gerekse size yaşattığımız hayal kırıklığı için Mersin Grubu başkanı olarak özür diliyorum.
Davulcu arkadaşın yaptığı Elvanlı tavsiyesini ;santaurasdaki yemeklerden memnun kalmamıs olmanızdan ve Elvanlıyı beğeneceğinizi ummasından kaynaklanan bir iyi niyet gösterisi olarak algılamanızı bekliyoruz.
Birdaha bu tür anlaşmazlıkların yaşanmaması dileğiyle...
-
26 Haziran 2006, 04:17
Yaw çok güzel gezi olmuş İstanbul dan sevgiler saygılar...
-
26 Haziran 2006, 09:44
Tebrik ederim. Güzel bir yurt köşesi, güzel insanlar. ve güzel motorlar tabii bunun sonucu çoook güzel bir gezi tekrar kutlarım.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
26 Haziran 2006, 10:29
Abi Bu Kadar Olur Yaaa !!!!!!!!!!!!!!!
bu hafta gelemedik gene çok hoş gezi olmuşşş sizin adınıza sevi,ndim ama bi okadar da üzüldüm aranızda olamadığım içinnn darısı gelecek haftalardaki gezilere allah kazasız belasız nasip etsin inşallah.
-
26 Haziran 2006, 10:32
art-niyet adlı üyeden alıntı
Yusuf abimiz ve arkadaşları ,
Biz her hafta planlı olarak geziden öncekigün toplantı yapıyoruz, kararlarımızı 20 kişi ile oybirliğiyle alıyoruz herkes fikrini söylüyor ve 1 kişi bile birşeyi istiyorsa bu değerlendirmeye alıyor ve yerine getirmeye çalışıyoruz.
Mersin Grubu olarak ,tüzel kişiliğimiz olmamakla beraber Başkan, Yardımcı , Denetmenler ve Organizasyonları ayarlayan yetkili kişiler var.
Mersin Grubu ile ortak gezi planını , Mersin Grubu adına her kimle irtibata gecerek yaptıysanız o kişi grupla birlikte hareket etmemiş neyazıkki.
grubun başkanı yada boğsak gezisini organize eden ile irtibata geçseydiniz yada irtibata geçtiğiniz kişi durumu mersin grubuna zamanında bildirseydi bizde böyle bir ayıp yapmamış olurduk en azından birlikte gezinin yapılmayacak olduğunu size önceden bildirmiş olurduk yada sizi yalnız bırakmazdık .
Sanırım boğsak planının kararlaşırılmasında en önemli etken grup olarak "eksiksiz" "herkesin" ,elvanlıya gidilmeyeceği kararı alınması ,Elvanlının yakın olmasın ve 2 hafta üstüste aynı yere gidilmeyecek olmasıydı.
aynı yörenin insanlarıyız geleneklerimiz bir , eğer biz boğsak gibi uzağa gitmemiş olsaydık ve gruptan bir kişi ile bile telefonlaşsanız yada irtibata geçeceğiniz kişi durumu gruba bildirse .misafirimiz var dese yalnız bırakmaz en iyi şekilde de evsahipliği yapardık.
Gideceğimiz yeri söylerdik ve eğer gelebilirseniz görüşürdük.
Birbirine bu kadar yakın iki şehirin insanları olarak ben, grubum adına , gerek kendi içimizdeki başına buyrukluk gerekse size yaşattığımız hayal kırıklığı için Mersin Grubu başkanı olarak özür diliyorum.
Davulcu arkadaşın yaptığı Elvanlı tavsiyesini ;santaurasdaki yemeklerden memnun kalmamıs olmanızdan ve Elvanlıyı beğeneceğinizi ummasından kaynaklanan bir iyi niyet gösterisi olarak algılamanızı bekliyoruz.
Birdaha bu tür anlaşmazlıkların yaşanmaması dileğiyle...
Perensipleriniz olabilir kararda vermiş olabilirsiniz ama bu bizi bağlamaz."davulcu"nun yazdıklarını okurmusunuz biz kendi grubumuzla herhafta biryerlere gidiyoruz.tabiri caizzse kimseyede ev sahipliği yapsın diye bir bekkelentimiz ve ihtiyacımız yok.
Bizler gider gezer eglenir döneriz.ama benim bildiğim söz bir yerden çıkar ve kanun gibibir.size iyi egeziler diliyorum.sizlerle proğram yapmayı düşünmüyoruz artık.yolunuz açık olsun mersin mt
-
26 Haziran 2006, 10:33
Süperrrrrrrrr
abiler çok güzel olmuş ama biz gelemedik yawwwwwwwwfffffff
-
26 Haziran 2006, 10:37
Dün benim motorla ilk gezimdi benim için muhteşem oldu.Herşey süperdi çok eğlendim hepinizi seviyorum...........
-
26 Haziran 2006, 10:42
@balzeytin bizde seni seviyoruz. Diğer gezilerimizde de seni görmek isteriz.
görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
26 Haziran 2006, 11:05
Ya süper bir gezi olmuş.ama biz gelemedik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler