Ali abi, Yusuf abi, Kaan dada çekilmiş resimler var onlarıda koysakmı buraya?
Ali abi sağolasın. İyiceyim bugün.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
SİZ KAÇIRDINIZ BÖYLE GÜZEL GEZİYİnimesay adlı üyeden alıntı
ali güçlü
Ah motorsuzluk ahhhh.ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyoruum.Ali ağbi ben yanmışım yaaaa.Hasretle özlemle yeni motor alacağım günü bekliyorum; şimdi hondadan geliyordum 1100 xx siyahıda satmışlar gözüm ondaydı be ya...
Bilgisayarların ve motorların harmanı...
RESİMLER OLURSA DAHA GÜZEL OLUR ARTIK SENDE BİR GÜZELLİK YAPARSINyusufg adlı üyeden alıntı
EVET BENDE GÖRDÜM FRANSIZ VATANDAŞINA SATMIŞLAR MERSİNDE KEŞKE SEN ALSAYIDIN NE KADAR SEVİNİRDİMosmanozkar adlı üyeden alıntı
ali güçlü
yusufg,
koyalım üstat. koymamanız hata şimdiye kadar. Tez koyula
tamam abiler, Kaan dan aldığım resimleri koyuyorum , umarım doğru yapıyorum ilk defa bu sitedeye resim yükleyecemde
yaa daha fazla eklememe izin vermiyor bu neden?
ahlardayım wallahi ali abi neyse başka gezilere geliriz.GÜÇLÜ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar allah muhabetimizi bozmasın bizleri ve herkesi kazadan beladan korusun
bu arada kulup menusü ve fiyatları süper olmuş haberiniz olsun
resimlerin bir kısmını koydum fakat çok kötü ler ayrıca falza koyamıyorum, diğer arkadaşlar nerden yüklüyoki?, ona göre bende yükleyim resimleri, baan yardımcı olurmusun?Makine adlı üyeden alıntı
Dostum yeni üyelere fazla resim hakkı yok sana söylemedilermi en fazla 10 tane kadar ekleyebiliyosunyusufg adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
hadi yaa
Yusuf abi, hem adet olarak az hemde boyut olarakta çok küçük oluyo ancak,
o zaman başka bi yol bulmak lazım, ben en iyisi resimleri CD ye çekip klube getireyim, sana vereyim.
anlaşılan buradan olmıyacak abi
kardeş size yardımcı olmaya çalışıyoruz fazla yorulmayasınız diye resimleri biz ekliyelim ama 10 aded bu kuralı koyan kim;kikılıçbalığı adlı üyeden alıntı
ali güçlü
Y ali abi yok öyle bir kural espiri yaptık sadeceGÜÇLÜ adlı üyeden alıntı
sana seviyorum ali abiiiiii
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Yusuf abi,
resimleri eklenti olarak formua koymak istediğinde hakikaten bi sınırlama var, özelliklede boyut olarak.
sen hangi şekilde koydun resimleri?
Yusufq abi imageshack.us sitesine at ordan linkle koy resimleri.
son eklenen resimleri yeni gördüm güzel olmuş.Allah ağzınızın tadını bozmasın her gününüz böyle olsun.Sevgilerle.............Makine adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)