Bajaj Qute ile 10.000 KM / 2 AY Türkiye Turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fotoğraflar her zaman ki gibi.
-
Gezinizi baştan sona okudum çok eğlenceli, dolu dolu bir gezi olmuş böyle bir fırsatı yakaladığınız için oldukça memnunsunuz.
Yazının başından sonuna Bajaj Qute ile detaylı bilgi göremedim veya gözden kaçırdım. Bu 10 bin km boyunca sizi üzen yanları nelerdir veya beni üzmez ama başkalarına şu zor gelebilir diyeceğiniz şeyler var mı? Arıza çıkardı mı? Yokuş performansı nasıl, aralıksız kaç km gidebildiniz? Bu km de bayıldı mı?
Gerçekten merak ettiğim için sordum bu soruları. Gezilerinizin devamı gelmesi dileğiyle.
-
Gezinin özeti sabır yazan fotoğraf herhalde.
-
Fotoğraflar muhteşem
-
Teşekkür ederim Emre.
Qute ile ilgili düşüncelerime buradan ulaşabilirsin: http://www.motorumla.net/bajaj-qute/
-
güzel gezi olmuş.
Fuarda tesadufen bajaj standında tanıyıp selam vermiştim bereaber bu ucube aracın arka koltuğna oturup 5-10 dk sohbet etmiştik. bi ara araç nasıl sence dedim? bilmem umrumda değil yoruldum onun için içine oturdum dinleniyorum şuan demiştin tabi o zaman bu araçla uzun bir gezi yapacağından habersizdin
umarım o koltukta ruhunu bol bol dinlendirmişsindir
-
Fotoğraflar şahane gezmek bahane :D
-
-
01 Temmuz 2016, 22:12
-
01 Temmuz 2016, 23:01
gezi muhteşem olmuş
darısı bizim başımıza
-
02 Temmuz 2016, 00:11
Resimler güzel, gezi güzel, sen daha güzelsin abi. Emeğine sağlık
-
02 Temmuz 2016, 00:55
GP500-1st adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.
Fuarda tesadufen bajaj standında tanıyıp selam vermiştim bereaber bu ucube aracın arka koltuğna oturup 5-10 dk sohbet etmiştik. bi ara araç nasıl sence dedim? bilmem umrumda değil yoruldum onun için içine oturdum dinleniyorum şuan demiştin
tabi o zaman bu araçla uzun bir gezi yapacağından habersizdin
umarım o koltukta ruhunu bol bol dinlendirmişsindir
Güzel karşılaşmaydı. Evet, dediğin gibi hiç aklıma gelmezdi orada öyle oturuken. Yolun harika bir ilaç oluşunu hep savunmuşumdur. Büyük ölçüde işe yarıyor, gerisi de zaman.
oluroyle adlı üyeden alıntı
Çok cirkin
sen de
06Serhat adlı üyeden alıntı
Resimler güzel, gezi güzel, sen daha güzelsin abi. Emeğine sağlık
eyvallah serhat
-
02 Temmuz 2016, 01:53
sevimli araç 10.000 km içinde hiç sıkıntı yaşadınız mı ? fotoğraflara bakmaya da yarın devam edeceğim. emeğe saygımdan gelişi güzel bakmak istemedim
-
02 Temmuz 2016, 02:57
aşırı derecede viraj kokusu geldi burnuma
-
02 Temmuz 2016, 14:48
matrax33 adlı üyeden alıntı
aşırı derecede viraj kokusu geldi burnuma
virajlar çok keyifli
DKN adlı üyeden alıntı
sevimli araç
10.000 km içinde hiç sıkıntı yaşadınız mı ? fotoğraflara bakmaya da yarın devam edeceğim. emeğe saygımdan gelişi güzel bakmak istemedim
10bini özetleyen düşüncelerimi şuraya karaladım: http://www.motorumla.net/bajaj-qute/
-
02 Temmuz 2016, 15:26
-
02 Temmuz 2016, 16:12
Kuralkan için baya maliyetli bir tur olmuş. 4 kişi için minimum maliyeti bi hesapladım da oooo Televizyon programlarında hediye 3-5 tane Bajaj Qute verseler daha çok reklamı olurdu benim mantığıma göre
-
04 Temmuz 2016, 00:25
Tebrik ediyorum cesaretin ve sabrını.Gezi çok keyifli olmuşa benziyor,fotoğraflar mükemmel.Konu açısından, fotoğrafın altına neresi olduğunu yazsaydın daha iyi olurdu kanımca,gitmek isteyenler için fikir vermiş olurdu.
-
04 Temmuz 2016, 15:25
GP500-1st adlı üyeden alıntı
camlar laylon
yerine 600 tl ye cam olarak yapılıyor ama açılmayan arka camlar ve camlarda küçük pencereler bu aracı sıcak tatil beldelerinde kullanılamaz kılar
motorumla nette herşeyi motosiklet(mtv si) ama ötvsi araba demişşsin. şimdi anlaşıldı niye fiyatı hindistandaki gibi abs li RS200 fiyatına değil ama %08 yerine yüzde 45 ötv gömsen bile(bide kdv nin ötvsi var dimi
) yine 11 milyardan 17 milyara çıkmaz. bak milyar dedim çok para
Uyanık kuralkan kime hangi kitleye satmayı planlıyor bu aracı merak ediyorum?
Tabii ki kar faktörü de var ÖTV'nin yanında. Belediyelerde ve diğer resmi kuruluşlarda görülmeye başladı sanki.
onur694 adlı üyeden alıntı
Tebrik ediyorum cesaretin ve sabrını.Gezi çok keyifli olmuşa benziyor,fotoğraflar mükemmel.Konu açısından, fotoğrafın altına neresi olduğunu yazsaydın daha iyi olurdu kanımca,gitmek isteyenler için fikir vermiş olurdu.
Teşekkür ederim, konunun başında link var oradan bakabilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)