Tek başıma 10 günlük Ege-Akdeniz maceram (Hyosung GV 250)
Reklamlar
-
26 Haziran 2016, 15:09
herkeze güzel yorumları için teşekkür ediyorum, o kadar üzgünümki nasıl biter nasıl olur diyip duruyorum kendi kendime. gerçekten çok güzel memleketimiz var. yaz sonu ağustos dolaylarında tekrar böyle bir tur planlıyorum. bu yaz buraları tekrar görmezsem keserim kendimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
kaanklky adlı üyeden alıntı
Hocam çok güzel gezmişsin, ben de bu yaz sonlara doğru böyle bir şey planlıyorum.
Tura çıkmadan önce ortalama bir hesap yaptıysan veya not aldıysan, bir mahsuru da yoksa gezinin maliyetini paylaşır mısın?
selam, tura çıkmadan önce defalarca ruh hastası gibi plan program yaptım. yağtığım hesaplarada yaklaşık olarak denk geldi harcadığım para.
günlük yeme içme masrafımın 50 lirayı geçmemesine dikkat ettim. her günde 50 lira benzin, günlük ortalama 110-120 lira gibi bir para harcadım. yani 1200 lira harcadım. bir kaç extra masrafımda oldu motorun ufak bir arızası ve izmirde pansiyonda kalmam gibi bunlar olmasaydı 1000 lirayada yapabilirdim turu.
Reklamlar
-
26 Haziran 2016, 18:26
Tebrik ediyorum , guzel gezi olmuş , muhafazakar arkadasa da iki cift lafım var : muhafazakar adam gavurun icat ettigi makineye de binmez , adı üstünde " şeytan icadı" degil mi arkadasım ? Günaha falan girmeyesin sonra ?
-
26 Haziran 2016, 18:45
güzel keyifli gezi olmuş bıravo kardeşim
-
26 Haziran 2016, 19:13
bira fotoğraflarını görünce ateist oldum. gerçekten çok zor müslüman olmak :(
güzel gezi hocam biz de arabayla yapacağız istanbuldan alanyaya kadar, kesin gez, kesin gezme dediğin yerler var mı acaba? ya da şu yol tehlikeli dikkatli gitmek lazım vs. diye. bir de kamp yerlerinin ücretlerini de söylebilir misin?
-
26 Haziran 2016, 19:19
Müslümanlar artik alkolün resmini görünce de rahatsız oluyor. Kokusundan vs. rahatsız olunur da bu kadarını bilmezdim. Çok ilerledik.
-
26 Haziran 2016, 20:03
güzel gezi güzel paylaşım. içkide içebilirsiniz herkesin görüşüne saygı duyarım ahlağı düzgün olsun yeter ineğede tapabilir ama hayvanlarla sex yapmasın küçük çocuklara tecavuz etmesin salatalık makatından çıkıpta imamım demesin yahu bütün kötüler domuz içki eksenindemi toplanıyor?
-
26 Haziran 2016, 20:45
Eflatunpınar anıtını görünce sevindim Patara Antik Kenti nede uğrasaymışsınız keşke. İmrenerek baktım gezinize. Nice yeni yerler arşınlamanızı dilerim. Sevgiler
Alkole yorum yapan arkadaşlar, İnsanların yediğine içtiğine karışmazsanız sevinirim. Her insan kendisinden mesul değil mi?
-
26 Haziran 2016, 20:52
Merdo adlı üyeden alıntı
bira fotoğraflarını görünce ateist oldum. gerçekten çok zor müslüman olmak :(
güzel gezi hocam biz de arabayla yapacağız istanbuldan alanyaya kadar, kesin gez, kesin gezme dediğin yerler var mı acaba? ya da şu yol tehlikeli dikkatli gitmek lazım vs. diye. bir de kamp yerlerinin ücretlerini de söylebilir misin?
geziyi nasıl yapacağınıza bağlı, sessiz sakin ormanlık, kamp yapmalık yerlerde gezdim ben. gece hayatım pek yoktur
Bozcaada Ada Camping 30 tl tuvaletler, duşlar temiz.
Ayvalık Çamlık Camping 20 tl duşlar ve tuvaletler pis ancak işletmeci abi çok iyi ortamıda çok samimi
Datça Aktur Camping 38 tl tuvaletler ve duşlar temiz, mutfak vs var. kendine özel sahili var denizide çok iyi datçaya gitmeye gerek kalmıyor.
Kaş Camel Camping 7.5 tl burası daha çok gezginlerin konakladığı biryer tuvalet ve duş fena değildi.
datçanın yolu tehlikeli değil ama zor bir yol bodrumdan feribotla geçmekte fayda var.
eğer kaşa girmeyecekseniz deniz kenarından gidelim demeyin kaş antalya arası sürekli virajlı bir yol, çok yorucu.
antalyadan sonra alanyaya kadar dümdüz bir arazi deniz kenarında sürekli oteller var. ben pek sevmedim kamplık bir olay yok.
kemer/çıralıda güzel ucuz kampingler var diye duydum.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
strigilis adlı üyeden alıntı
Eflatunpınar anıtını görünce sevindim
Patara Antik Kenti nede uğrasaymışsınız keşke. İmrenerek baktım gezinize. Nice yeni yerler arşınlamanızı dilerim. Sevgiler
Alkole yorum yapan arkadaşlar, İnsanların yediğine içtiğine karışmazsanız sevinirim. Her insan kendisinden mesul değil mi?
teşekkürler valla 40 derecede antik kent zordu be hocam gezmek istedim ama yapamadım
-
26 Haziran 2016, 22:00
Bence içkili bir şekilde motor sürmediği sürece içinde bulunduğu ortamda dikkate alındığında ses çıkarmamak lazımdı, yeni caminin karşısında yiyip içip birilerini tahrik etmiyor ya! Bulunduğu yer dediği gibi yabancı yerli turist dolu, oradakilerin sözcüsü olmayalım, fotografa bile tahammül edememek nereden çıktı gelin gezin istanbulda Kent meydanlarında, bir tek ben mi oruçluyum dersiniz
Gezi harika...
-
26 Haziran 2016, 22:06
İnsanlar 18 yaşına gelene kadar kimlikteki dini inanç bölümünü boş bırakıp, bahsi geçen yaşa gelince kendi istediğini yazdırmaya müsade ederseniz istatistik değişecektir.
-
26 Haziran 2016, 23:48
Bu konu başlığı altında din ile ilgili tartışma kavga çıkarmaya çalışan,kendi fikrinden ve inancından başka hiç bir şeye saygısı olmayan sevgili arkadaşlar;forum kurallarını bilmeyen bu kadar insan olduğu tahmin etmezdim.
1.2.18. Gündem ve Siyaset forumu dışında politik, siyasi ve dini konuların konuşulması yasaktır.
Siz başkasının hayat tarzına saygı göstermedikçe başkasının da size saygı göstermesini beklemeyin.Zaten burada yapılan bir saygısızlık göremiyorum ben.Din konuşmak istiyorsanız zaten hali hazırda bir konumuz var.Bu başlık altında derdiniz anlatabilirsiniz.;
http://www.motosiklet.net/forum/gund...t-kursusu.html
-
27 Haziran 2016, 00:02
valla özendim sevgili dostum, afiyet olsun gezip görecegin yerlerin cok olsun
joyride 200 le yapsam mı bende mini bi kacamak, varmı joyride ile cikan?
-
27 Haziran 2016, 00:10
Dostum ellerine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş. Rota zaten dillere destan.
Bayramda bizde iki motor yapmayı düşünüyoruz benzeri bir tur. Diğer arkadaşta da gv 250 varda biraz naz yapıyor, günde kaç km yaptınız?
-
27 Haziran 2016, 00:43
Gezi hiç güzel olmamış(!) Hiç beğenmedim(!)
Şaka bir yana adam benim 3 yıldır düşündüğüm şeyi gerçekleştirmiş be yaaa...
-
27 Haziran 2016, 01:47
Merhaba hocam zevkle okudum
Bizde birkaç motor ege turuna çıkıyoruz bikaç şey sormak istiyorum
Datçaya gelmeden 30 km önce aktur tatil sitesinde kalmışsınız gunluk fıyat nedır acaba?
Patarada 7.5 tl lik kamping neresi?
Kazasız belasız sürüşler
-
27 Haziran 2016, 03:51
-
27 Haziran 2016, 06:56
-
27 Haziran 2016, 14:58
gelde imrenme süper ötesi........
-
27 Haziran 2016, 19:11
exteras adlı üyeden alıntı
Dostum ellerine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş. Rota zaten dillere destan.
Bayramda bizde iki motor yapmayı düşünüyoruz benzeri bir tur. Diğer arkadaşta da gv 250 varda biraz naz yapıyor, günde kaç km yaptınız?
gv 250 günde 300 km den sonra yorucu olmaya başlıyor. ancak 250cc segmentinde daha rahat yolculuk edilebilecek motor sayısıda fazla değildir.
motoru yormamak içinse 110-115 km/h sürati geçmemekte fayda var, geçilirse hem titreşim başlar hemde fazla yakar.
yanınızda mutlaka kulak tıkacı bulundurun, rüzgar sesinin azalması epey konforlu yapıyor yolculuğu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam zevkle okudum
Bizde birkaç motor ege turuna çıkıyoruz bikaç şey sormak istiyorum
Datçaya gelmeden 30 km önce aktur tatil sitesinde kalmışsınız gunluk fıyat nedır acaba?
Patarada 7.5 tl lik kamping neresi?
Kazasız belasız sürüşler
Bozcaada Ada Camping 30 tl tuvaletler, duşlar temiz.
Ayvalık Çamlık Camping 20 tl duşlar ve tuvaletler pis ancak işletmeci abi çok iyi ortamıda çok samimi
Datça Aktur Camping 38 tl tuvaletler ve duşlar temiz, mutfak vs var. kendine özel sahili var denizide çok iyi datçaya gitmeye gerek kalmıyor.
Kaş Camel Camping 7.5 tl burası daha çok gezginlerin konakladığı biryer tuvalet ve duş fena değildi.
kaldığım bütün kampingleri yukarı yazdım
-
27 Haziran 2016, 19:43
Datça Aktur kamp, gördüğüm en iyi kamp alanı diyebilirim. Parasını hak ediyor bence. Gökova orman kampıda aynı şekilde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Resimdeki çamlık kamp alanı
[IMG][/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)