Gezi, kamp herşey çok güzel. Tebrik ederim
Teşekkürler Jimi Hendrix.
Bozyazı'dan da arkadaşımız vardı kampımızda. Mehmet Hoca. Belki tanışıyorsunuzdur.
Zeyve Pazarı'na her eErmenek ziyaretimizde uğrarız. Kasaptan kuzu eti alıp yandaki fırında pişirtiriz. Yemyeşil, derelerin aktığı güzel bir yer Zeyve. Bu sefer ben Zeyve'ye gidemedim ama giden arkadaşlar oldu.
Mesaja teşekkürler Sürgün.
Aslında Ermenek'ten arkadaşlar bahsettiğin yerlere bizi yönlendirdiler. Vakit darlığından daha sonraya bıraktık.
Mesaj için çok teşekkürler. Hakikaten güzel bir kamp oldu.
Servise supra'yı sordum. Haberleri bile yok. Kısaca şimdilik Honda'nın bu motosikletle ilgili bir çalışması yok.
Gelse, ben de hiç düşünmeden alırdım.
Aynen.
Teşekkürler Downdo.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Valla abiler süpersiniz diyecek kelime bulamıyorum başka, harika bir kamp ve paylaşım olmuş, ilerde darısı başımıza...
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
çok keyifli gezi olmuş oh mis yaa wallaaaa bizde gelebilsek oyh oyhh
3 senemin geçtiği ermeneği görünce çok duygulandım. Keşke Motorum elversede bende düzceden ermeneğe gidebilsem
Çok keyif alarak okudum/izledim.. Yaşadığınız güzel anları, emek harcayarak bizlerle paylaştığınız ve bizlere de adeta yaşattığınız için teşekkür ederim. Ermenek Belediye Başkanı, Kaymakamı, C.Savcısının da destek ve katılımları çok şık olmuş, takdir etmemek mümkün değil.. Kazasız belasız nicelerine inşallah..
güven abi sen kamp seviyosun iyi değerlendir bu mevsimi, bizde sayende gezdiğimiz kadar olduğumuz güzel kareler görelim
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Yorum bile yapmıyorum başkanım bakın görüyorsunuz değilmi
Geldim memlekete bir tanecik hamok kampına denk gelmedim 1.5 ayda. ondan sonra ermenek kamp raporu paylaşın böyle.
Herzamanki hamok kampı tadında geçmiş anlaşılan. Rapor için ayrıca emeğine sağlık abi. Sağlıcakla
Teşekkürler Abir-i Sebil.
Keşke gelebilsen Bilol. Biz epeydir yıl içinde yaptığımız kamplardan en az birini Ermenek'te yapıyoruz. Havasını, doğasını seviyoruz.
Güzel mesaja ben teşekkür ederim DüşenAdam.
Kamplar bizim grubun vazgeçilmezleri arasında DKN. Fırsat buldukça kamp için biryerlere kaçıyoruz. Bu durum inşallah devam edecek.
Mesaj için teşekkürler.
Aaah Yunus'um... O kadar da demiştik, geldiğinde mutlaka bir kampımıza iştirak edersin diye, kısmet olmadı. Seni özlediğimiz kadar güzel sohbetini, getirdiğin balları da özlemiştik oysa ki.
Sen gelmeden hemen önce bir kamp yapmıştık. sen gider gitmez de bu kamp gerçekleşti. Yani ayarlasan olmaz.
Bir sonraki gelişine özellikle bir kamp programı yapacağım. Ve hatta Dörtyol cıvarlarında biryerlerde yaparız kampımızı.
Güzel dileklerine ve mesajına teşekkürler.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Yine Sıtkı Abi, yine müthiş bir kamp, yine leziz yemekler, yine samimi kareler ve yine keyifli bir anlatım. Hiçbir zaman şaşırtmıyor : ) Gözlerim İshak Bey ve VN2000'ini aramadı değil. Satılığa çıkarmıştı sanırsam.
Nice keyifli kamp ve geziler dilerim. Keşke yoğun iş tempomu düzenleyebilsem de İstanbula yakın bir rotada düzenlemeyi planladığınız bir organizasyona hanımla dahil olabilsek. Anlatımınıza, keyfinize sağlık.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir organizasyon olmuş kıskançlıkla izledim, bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)