125 cc ile bir gunde 265 km ... İlk uzun yolumuz ...
Reklamlar
-
22 Haziran 2006, 18:07
Reklamlar
-
22 Haziran 2006, 18:16
Ben gn 125 e bitiyorum abi harley gibi ....nazar deymesin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
22 Haziran 2006, 18:19
hadi bakalım siftahı yapmışsınız..
-
22 Haziran 2006, 18:20
güzel gezi olmuş. günbatımı resmine bayıldım. sorması ayıp bmw ye nekadar istiyodu sahibi?
-
22 Haziran 2006, 18:23
Valla bu gn125'i çok sevdiğimi söylemeliyim ben de, temizini bulabilsem belki de Regalden vazgeçip alırım.Hakkında hep iyi şeyler söyleniyor.
Size de bravo demakten başka bişey diyemiyorum. Çok iyi etmişsiniz ya. böyle çiftleri gördükçe hoşuma gidiyor, helal olsun diyorum.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
22 Haziran 2006, 18:26
Sagolun arkadaslar ...
BMW icin motora 7000 ytl istiyor. 45000 kmde ama guzel motor lastıkleri falan yeni . Ama dusundum bu paraya 8 yasında motora vermek akılcı gelmedi ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
22 Haziran 2006, 18:50
oyy oyyy oyy ne güzel gezmişsiniz motorunuza sağlık
yaz kısa tadını çıkarmak gerek
nice gezilere kazasız belasız inşallah
-
23 Haziran 2006, 11:04
Şu ehliyeti alayım ve acemiliği atarsam bende eşimle bir gezi düşünüyorum......güzel gezmişsiniz bravo
-
23 Haziran 2006, 11:22
Güzel gezi olmuş...Darısı bizim başımıza
-
23 Haziran 2006, 11:34
-
23 Haziran 2006, 12:14
ELINT adlı üyeden alıntı
evet gerçekten çok güzel gezi olmuş brovaaaaa
birde sizin dediginiz gibi halkımızın motorsikletli insanalara olan saygısı artıyor eskiden motorları trafikten bir araçgibi görmüyorlardı. fakat şimdi motorcuyu zor durumda bırakmamak için trafikte motorlara fazla yaklaşmıyorlar dün akşam arabayla gidiyoz arkadaşım kullanıyo önümüzde bir motor gidiyordu biraz yavaşladı yaa öndeki motorcuyu sıkıştırmayalım rahat gitsin dedi ben birden şok oldum gerçekten bu motorculara olan saygının nekadar arttıgını fark ettim .böyle motorcu arkadaşlara trafikte yardımcı olanlara tesekkür ediyorum bravooo sizleree
Arkadasınıda tebrik etmeliyim . Umarım bu anlayıslı oto suruculerinin sayısı hergecen gun artar ...
-
24 Haziran 2006, 01:50
acaba 125 lik çinli ile bu geziye çıksaydınız o gezdiğiniz yerleri genede gezebilirmiydiniz...
allah kaza bela vermesin nice gezilere..
-
24 Haziran 2006, 02:16
Ne güzel bir gezi olmuş..Bende isterim böyle gezi ama kısmet işte
Senin motosiklet baya iyi yakıyor,km ye 60-70 kuruş glb?
Bu arada satıyor musun? sahibinden.com da gördüm dikili den aynı modeli
-
24 Haziran 2006, 12:08
skyline adlı üyeden alıntı
Ne güzel bir gezi olmuş..Bende isterim böyle gezi ama kısmet işte
Senin motosiklet baya iyi yakıyor,km ye 60-70 kuruş glb?
Bu arada satıyor musun? sahibinden.com da gördüm dikili den aynı modeli
Ewet Satmayı dusunuyordum İlan da bana ait. . Hatta bu topikte adı gecen BMW f650 yi alacaktım kendı motorumu satıp. Ama yemin ederim kıyamıyorum . Gecen gun Aliagadan geldiler motoruma baktılar . Almak istediler ama ben biraz zaman istedim . daha 1 yıl bile olmadı ve hicbir sorun cıkarmadı motorum servisinede hic gitmedim bakımlarını burda cok iyi bir motorcu ustam var o yapıyor. Herhalde suzukimi satmaya kalbim izin vermeyecek ... Birde bazı arkadaslar motorlarını cok kotu kullanıyorlar . Saga sola dusuruyorlar . Ben allah kaza bela vermesin bir kere bile dusurmedim motorumu . 2000 yamaha bmw 100 scoter ım var o da 45000 km de oda bu zamana kadar sadece bi kere park yerinde arac geri geri gelirken gormeyip vurdu ve yere dustu. Baska yok . Allah kimseye kaza bela vermesin ... İkinci el motor almak sans isi ...
bbaday adlı üyeden alıntı
acaba 125 lik çinli ile bu geziye çıksaydınız o gezdiğiniz yerleri genede gezebilirmiydiniz...
Walla dun mondial race diye 150 cc lik daha 1 aylık bi scoter arkadasıma ait kapının onunde arıza yaptı. gece 2 ye kadar ugrastım yok . Kanter icinde kaldım . fazla degil bujiyi sokmek icin 1 saat ugrastım sonra bi ara calıstı pat durdu. Bırak burda kalsın dedim ben motorla arkadası biraktım evine sabah . Bi tıkladım calıstı cin isi yavvv sanırım bunlarında canının gezmek istemesi lazım ... hehehehe
-
darısı başıma ne diyim aliyim motoru çöziyim tamamen huyunu suyunu
sonra ver elini istanbul içi dışı farketmez rüzgar bizi nereye götürürse artık
-
bbaday adlı üyeden alıntı
öncelikle güzel bir gezi kutluyorum sizi
ve arkadasım motorun memleketi o kadar önemli degil içindeki seyyar adamı dısarı vur yeter
gidemiyecegin yol yoktur
sıradan ve sıkıcı hayat inat yol almaya devam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler