Hacıllı Kampı Gezi Fotoğrafları.. Cennetten bir köşe..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ağacı kesmeseymişsiniz iyimiş
-
özendik be güzel bir gezi olmuş
-
Abi Asya motordaki bagaj ne öyle gitmesi mucize
-
Tebrikler, güzel bir sürüş olmuş
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
güzel olmuş gerçekten,temiz hava bol gıda iyi gezmişsiniz,ne güzel fotolar çekmiş ve bizlerle paylaşmışsınız,teşekkürler,saygılar...
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
güzel olmuş gerçekten,temiz hava bol gıda iyi gezmişsiniz,ne güzel fotolar çekmiş ve bizlerle paylaşmışsınız,teşekkürler,saygılar...
teşekkür ederim mesut hocam saygılar bizden.. Gezi paylaşımlarını çok seviyorum ve gezdikçe bende paylaşmak istiyorum
eminemre adlı üyeden alıntı
Abi Asya motordaki bagaj ne öyle
gitmesi mucize
canavar gibiydi.. Fiddle de 2 kişi olunca çoğu yerde fiddle yetişemedi ona
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Motosiklet alınca gidilecek yerlere bir yer daha eklendi. Çok gğzel bir yere benziyor. Nice kazasız belasız geziler dilerim.
-
Taygunho adlı üyeden alıntı
Motosiklet alınca gidilecek yerlere bir yer daha eklendi. Çok gğzel bir yere benziyor. Nice kazasız belasız geziler dilerim.
bir çok yere kamp attık senelerdir , araştırıp keşfedip gidiyoruz ama burası ilk 3 e girer.. köy de yakın alışveriş sıkıntısıda yok pek.. kesinlikle tavsiye ediyorum
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
pulsarın kamp alanından çıktıktan sonraki halleri. Videonun daha fazla ayrıntılısı var ama yarın akşam yükleme yapacağım.
-
Bayıldım valla bir o kadar da özendim güzel gezi olmuş bi biz gidemedik zaten )
-
Güzel olmuş gerçekten daha güzel ve eğlenceli gezilerinizin paylaşımınıda görmek isteriz.
-
Çadır markalarınız nedir? Decathlondan mı alınma çadırlar ?
-
-
her şey çok güzel tebrikler Bagajlar maşallah kamyonet gibi yüklemişsiniz helal
-
Süper Moderatör
Bu tür organizasyonları Etkinlik Duyuru Forumunda paylaşsanız size katılmak isteyen başka üyelerde olur, keşke paylaşsaydınız.
Güzel kamp olmuş
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bu tür organizasyonları
Etkinlik Duyuru Forumunda paylaşsanız size katılmak isteyen başka üyelerde olur, keşke paylaşsaydınız.
Güzel kamp olmuş
Olcay bey herşey sizin dediğiniz kadar basit olsa, Her şey yaşadıkça yüzünü gösteriyor ve neyin ne olduğu açık açık ortaya çıkıyor, Nasıl ki bir elin beş parmağı bir değilse bu kamp işi de böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
Üç tanesi dechatlon dan alınma, sol orta kısımda kalan farklı olabilir. Tam bir bilgim yok o Enes in çadırı idi.
-
nostaljiye ne yük vurmuşsunuz, yazıktır
-
harun27 adlı üyeden alıntı
evet decathlondan alınma , normalde bnm çadırımda aynısıydı ama arkadaşınkını aldım evde unutmuştum.. tavsie ederim yetiyor her türlü
osmanico adlı üyeden alıntı
Enes harika bir gezi ve yine sen
hocam helal olsun vakit ayırabilmek gidebilmek çok güzel. İnsan özeniyor
birlikte bu yaz memlekete gitmek dileğiyle
eyw kardeşim.. inş beraber gideriz tokata bu sefer.. uzun yol grup sürüşüyle çok daha zevkli..
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bu tür organizasyonları
Etkinlik Duyuru Forumunda paylaşsanız size katılmak isteyen başka üyelerde olur, keşke paylaşsaydınız.
Güzel kamp olmuş
olcay hocam haklısın ama dediğini denedim bi çok kez.. pek gelen katılan olmayınca artık geleceğinden emin olduklarıma söylüyorum gidiyoruz öyle.. ama yine paylaşıırm..
-
kdiner adlı üyeden alıntı
Olcay bey herşey sizin dediğiniz kadar basit olsa, Her şey yaşadıkça yüzünü gösteriyor ve neyin ne olduğu açık açık ortaya çıkıyor, Nasıl ki bir elin beş parmağı bir değilse bu kamp işi de böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Üç tanesi dechatlon dan alınma, sol orta kısımda kalan farklı olabilir. Tam bir bilgim yok o Enes in çadırı idi.
Yorumunuz nedir peki decathlon cadırı için? Almayı düşünüyorum da bende oradan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)