geziniz çok güzel görünüyo iyi değelendirmişsiniz dyln da sizi yormamıştır sanırım
geziniz çok güzel görünüyo iyi değelendirmişsiniz dyln da sizi yormamıştır sanırım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hem foto güzezel çekmişsin ,hem de yer güzel.iyi eğlenmişsinizdir umarım.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Hocam mükemmel bir gezi özendim valla
way be sizden 2-3 gün öncede ben oradaydımmm
sürekli bu resmini koyduğunuz otelde konaklarımmm
ve burası motorcuların uğrak yeri erhanların yeri yelken kampp
sürekli denize girdiğim iskele
ya şimdi orada olmak vardı
assos süper bir yerdir
kadırganın denizide güzeldir ama ben burayı daha çok seviyorum
ben gittiğimde yelken kampın iskelesi vardı
2 gün boyunca oradan girdim çıktım denizee
sanırım benden sonra kaldırdılar
assosta o kayalık girişlerde en tehlikelisi
deniz kestanesidir
gideceklerin aklında olsun
es kaza batarsa da zeytinyağ ile çıkarılır
başka bişey denemeyin
kestane daha da derine gider ve iltihap yapar.
abi paylaşım içinn teşekkürlerr
bir gün motorumu alırsam
o virajlardan aşağı süper manzarada sallanmak en büyük hayallerimden biri
oofoffff
bozcaadanında assosunda güzellikleri ayrıdır
ayazma deniziyle ve kumsalıyla güzeldir
ama assosunda tarihi dokusunu solumak gerek
gün batımını izlemek tepeden
ayrıca aristonun ilk felsefe okuluda oradadır.
gece yelken kamp ta ateş yakılır ve geç saatlere kadar sohbet sürer
canlı müzik isterseniz osman abinin yeri var
benim bildiğim kadarıyla kabatepeden günde 2 yada 3 kez kalkyr
ama emin değilim
ama saat başı kadarda sık değildi yanlış hatrlmyrsam
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
geziniz çok güzel geçmiş,motorsuz gittim ama maotorla hiç gitmedim. bozcada ve gögçe adaya gezi planımda var nezaman giderim bilemem.ama kesin giderim.muhteşem gezinizi emek verip bizlerle paylaştığınız için sizlere teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
geziyi yıllar sonra görüom ama çok keyifli bi gezi olduğu kesin zaten erdoğan abi motoru bi alayım paso ist e gelcem inş bende gelirim böyle yerlere
Honda Hayat Onda , No more :cat:
istanbula gelmene gerek yok orta yerlerde buluşuruz. Bizde sürekli İstanbul dışına kaçıyoruz zaten. Bu arada bu geziyi yakın zamanda tekrarlamayı planlıyoruz. Umarım bi aksilik çıkmaz, zamanını iyi denk getiririz. Assos'da tekrar 1 gece geçirmeyi arzuluyorum zaten. Oraya gidip tepeye çıkıp girişini pahalı bulduğum için girmediğim, akşam gün batımını izlemediğim için pişmanım. Bu pişmanlığımı yenmem gerekiyor. Ancak belki yabancılar içindi bu tabela ve bizim de öğlen sıcağında oraya çıkmamızdı sebeb ama giriş ücretinin 20 ytl olması biraz sinirimi bozmuştu. Topkapı sarayı bile 20 ytl değil. Gişeye yaklaşıp bu fiyat bize de mi aynı sorusunu sormaya gerek duymadan dönmüştük. (şimdi inceledim de normal giriş fiyatı 1.5 ytl imiş. Eğer orada hala aynı tabela varsa ben o adamları döverim bu kez. Öğlen sıcağında 2 kişi 40 ytl verip burayı mı gezicez diyerek dönmüştük oysa orada konakladığımız için akşam da çok rahat gelebilirdik.)
Hayatonda
kıskandım iyiymiş
valla güzel gezi olmuş yol haritasını istiyorum bende gidicem oralara
vallaha dibim düştü harika bi gezi olmuş bizime paylaştığın için çoook teşekkür ederim...
Yol haritalarını daha evvel vermiştim ama kaçıranlara buradan tekrar göndereyim:
Büyük yol haritanız mümkünse A3 e print edin
Trakya bölgesi yol haritası
Çok güzel hazırlanmış bir web sitesi Bozcaada Rehberi 2006
Hayatonda
Merhaba Erhan Bey,
Benzer bir tatili pazartesi sabahı itibari ile ben de yapacağım
Tek başıma yapacağım bir gezi olacağı için internetten neler yapabileceğimi ve nasıl bir yol izleyeceğimi araştırıyordum ki bu güzel yazınızı gördüm.
Bana ilham verdiniz.
Umarım sizinki gibi güzel bir tatil geçiririm
Yazınızı paylaştığınız için teşekkürler
slmlar uzun zaman oldu siteye bakmayalı ama geri döndüm nihayet ve baktım size yine harıka yerler gezmişsiniz ama en kısa zamanda bende aranıza geri döncem baylaştıgınız resimlerden dolayı tşk
Erhan bey,İstanbulda yaşayan ve Çanakkaleli olan ben gezinizi büyük bir zevkle okudum ve resimlere iç çekip bakmakla yetindim,inşallah ağustos ayı içerisinde tarih aralığı kesin olmamakla bende bir gezi yapacağım.Size geliboludan feribot ile lapsekiye geçmektense gelibolu dan direk Ecabat a devam etmenizi tavsiye ederim yolu mükemmeldir sahil boyunca çam ağaçları içerisinde yol alırsınız,yeni gezi resimlerinizi bekliyoruz
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Harved aslında yola çıktığımızda elimizdeki haritaya bakıp ilk planladığımız yolda buydu. Ancak sabah uyanıp haydi gidiyoruz diye yola çıkınca zaman sorunu da yaşanıyor ister istemez. O sırada saat 14.00 de Geyikli'den Bozcaada'ya kalkan feribota yetişme telaşımız vardı ve feribota da son anda binebilmiştik. Bir dahaki sefere daha erken yola çıkıp bahsettiğiniz yolu kullanmayı deneyeceğim.
Hayatonda
Honda Dylan müthiş bi motor param olursa ilk hedefim bi Dylan almak.Paylaşım için teşekkürler.Sizde motorunuzda harikasınız
tebrik ederim gezi şahane olmuş ve grupta bir görsel şölene dönüşmüş. karar aşamasındaydım ama karar verdim ağustosun ilk haftası atlayıp motoruma gidiyorum)
assos ta kaldığım hoteli gördümm:D harikkaa yaa özlemişimm:D
cok gusel bı gezı olmus keyıfle okudum ve resımlere baktım kazasız belasız surusler
hocam hala aktif misin bilmiyorum ama ortalama yol hızın ne kadardı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)