Bekliyoruz fotolari
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Benden şimdilik bu kadar, bir kaç tane daha var seçerim.
yolun tamamini koyayimmi? 2 saatlik video olur
Merhaba,
keşke benimde ekipmanlar İzmitte olsaydı da bende kalabilseydim. Çok kıskandım
[IMG][/IMG]
Sayenizde çok keyifli bi hafta sonu geçirdim hepinize teşekkür ederim sagolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Katilan tüm arkadaslarin ayagina saglik. Yeni arkadaslarla tanistik ve guzel zaman gecirdik. Gelecek organizasyonlarda gorusmek uzere.
Elimdeki kisa vidyo ve birkac fotografi yukleyecegim fakat gelirken Ahmet abi, Barbaros abi ve Enesle beraber yaptigimiz yolculuk coook keyifli ve bir o kadar da yorucu oldu. Biraz toparlamam lazim
Herkese iyi aksamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
son fotoğraf kandıra manda yoğurdu yemeden hemen önce ayıptır söylemesi
bende başlamış olayım gerisi gelecek
çok güzel bir gezi olmuş , gönlünüze sağlık ,oradaki sakallı arkadaş ve oğlu en beğendiğim resimdi,saygılar hepinize olsun...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
iyi gezmeler güzel bir kamp geçirmişsiniz , artık havalarda düzeldi bol bol yaparsınız
Şu resimi görüp de oğlumu montsuz motora bindirdiğim sanılmasın, tam korumalı montu var fakat iner inmez çıkartıp atmış
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Güzel bir gezi oldu tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim ...
Keşke kalsaydınız İbrahim, akşam ateşi gece muhabbeti vs çok daha zevkli oldu. Hele sabah o güzel güne uyanmak paha biçilemez.
Çadırdan çıkmadan kamp ocağı ile 1 litre kadar kremalı tavuk çorbası yaptım, toplam 6 bardak içtik ilk uyananlar olarak. Valla nefis olmuştu, ondan sonra kahvaltıya kadar vurduk çayın dibine
Fakat eksiklerimiz, acemiliklerimiz olmadı değil. Bir dahaki kamp çok daha güzel olur inşaallah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Olcay abi gönlümüz kalmaktan yanaydı ama nasip olmadı bu sefer zaten fotoğraflara baktıkça neler kaçırdığımızı gördük. Bir sonraki kampı iple çekiyorum şimdiden başladık eksiklerimizi tamamlamaya inşaAllah bir sonraki kampta beraber oluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
fotolar buraya kadar video çekimi de vardı onuda ilerleyen saatlerde yüklerim inşaAllah
Cumartesi sabahı bende motorla Adapazarı' na gittim. Giderken Mehmetçik vakfında mola verdiğimde oğluyla beraber enduro motora binen bir arkadaşla selamlaştık. sanırım sizlere denk gelmişim.
cuma akşamı bende geldim kanp alanı boştu cenaze haberi alınca sapancada pansiyonda kalıp c.tesi döndüm.güzel kanp olmuş tekerinize taş degmesin
en iyisini yapmissin abi. Zaten sen dun donuste daha motor uzerindeyken ayaklari uzatip dinlenmeye baslamistin.
Yalniz ben dun tam o viraj cikisinda sıkışık trafigi gec farkettim. 145km hizi gordum, kafami kaldirdim trafik. Bu sefer oldu dedim Bir de frenleri kotu diyolar. Vallahi baska motor olsa zor dururdu. Kisa mesafede durduk. Az daha 20 gun izin aliyordum isyerinden
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Abi o yol cok guzeldi. Cocuklugumda gitmistim en son. Gidelim sık sık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
İbrahim, aldir Hüseyin'e de bir motor ya da bi nc alip rahat gezin
iki video daha resim yeterince var
ama bu resim güzel yav
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)