25 haziran pazar günü müsait olcağım şehitliklere eğer gelecek olan arkadaşlar varsa buradan haberleşelim veya msn ekleyin saati falan kararlaştıralım şimdiden hepinize teşekkürler
dragstar1717@hotmail.com
25 haziran pazar günü müsait olcağım şehitliklere eğer gelecek olan arkadaşlar varsa buradan haberleşelim veya msn ekleyin saati falan kararlaştıralım şimdiden hepinize teşekkürler
dragstar1717@hotmail.com
arkadaşlar gittiğinizde benim içinde dua edin şehitlerimize.
ha unutmadan tadı damağımda kalan seddülbahir deki gözleme-mantı yapan bi yer vardı orada mantı da yiyin benim adıma.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
sen hiç merak etme ustamarkadaşlar gittiğinizde benim içinde dua edin şehitlerimize.
ha unutmadan tadı damağımda kalan seddülbahir deki gözleme-mantı yapan bi yer vardı orada mantı da yiyin benim adıma.
eyvallah kardeş saol
galiba kimse gelmiyicek bende tek gidicem motorun önünde türk bayrağı olucak eğer yollarda türk bayraklı cbf 250 görürseniz işte o benim tek gidicez malesef
valla oralarda olsam hemen sana eşlik ederim hiç düşünmeden
dostum ist.MT olarak 25.06.2006 tarihinde Kerpe Gezisi var pek gelen olacağını zannetme ist dan ama diğer yakın illerden gelen olur... fakat temmuzun sonlarına doğru veya ağustos veya eylül çünki yaz geldi herkes izine gidiyo tatile gidiyo.. o tirihlere bişeyler ayarla sen... ok...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
tabiki tekrar topluca gidicezo tarihlere bişeyler ayarla sen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)