Zileli Orhan Yollarda: 100 cub ile Ardahan'dan Hınıs'a 1 günde 300 km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abicim Çok Güzel Bir seyahat olmş heleki 100cclik cupla inan hayran Kaldım
-
O köpekleri gördüğü gibi vitesi 6. ya takacak bir sürü adam tanıyorum kendim dahil,
-
Köpeklerin araç üstündeki veya içindeki insana saldırmasının nedeni, o aracın (gürültülü bir şekilde) o insan/lar/ı kaçırdığını zannetmesidir. Motosiklet sürerken köpek saldırırsa, motoru durdurun ve stop ettirin. Köpek kesinlikle saldırmaz ve 3-5 metrelik güvenli bir mesafede bekler.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Hocam cok güzel kareler çekmişsiniz ve güzel bir rota olmuş. Bende Erzurum Şenkaya'lıyım memlekitme yakın yerlerdende geçmişsiniz. Nice güzel seyahatlere daha inş.
-
zileliorhan adlı üyeden alıntı
Köpeklerin araç üstündeki veya içindeki insana saldırmasının nedeni, o aracın (gürültülü bir şekilde) o insan/lar/ı kaçırdığını zannetmesidir. Motosiklet sürerken köpek saldırırsa, motoru durdurun ve stop ettirin. Köpek kesinlikle saldırmaz ve 3-5 metrelik güvenli bir mesafede bekler.
Sonra? ne zaman hareket etmeliyiz?
Şaka bir yana imrenilecek bir gezi yapmışsınız. Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beyin dediğini yap desede o esnada patron başka bi organ.
-
niyet gezmek olsun yeterki motosikletin ne olduğunu görmüyor insan...
-
hocam sele ağrı yapmıyor mu
-
Orhan Abi sizi, Göle'de 5 sene yaşamış biri olarak, cesaretinizden ötürü kutluyorum. Bu mevsimde oraların havası inanılmaz derecede değişkendir. Açıkçası ben cesaret edemezdim Bu arada Şuanda Zile'de ikamet ediyorum. Buralara gelirseniz tanışmak isterim. Türkiyenin, bana göre, tabiatı en güzel yeri olan şehri Ardahana selamlar...
-
peki sonraso hocam. ciddi soruyorum. bir yerde sıkıştım köpek bana doğru havlamaya başladı. kaçamadım durdum. ben durunca o da durdu ama ne zaman gitmeye kalksam sıkıştırdı.hareket ettirmedi.bi boşluğuna getirdim kaçtım. bu dediğim sadece o köpeğe özel olabilir.defalarca köpekle karşılaştım. durup biraz bekleyince bırakıyorlar.giderken de bakmıyorlar bile.
-
helal olsun hocam güzel yerlerde gezmişsiniz,güzel fotolar çekmiş ve bizimle paylaşmışsınız gönlünüze ve yüreğinize sağlık,saygılar...
-
snappy x adlı üyeden alıntı
hocam sele ağrı yapmıyor mu
Snappy, o konuya hiç girmeyelim, dertliyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
erkan3420 adlı üyeden alıntı
peki sonraso hocam. ciddi soruyorum. bir yerde sıkıştım köpek bana doğru havlamaya başladı. kaçamadım durdum. ben durunca o da durdu ama ne zaman gitmeye kalksam sıkıştırdı.hareket ettirmedi.bi boşluğuna getirdim kaçtım. bu dediğim sadece o köpeğe özel olabilir.defalarca köpekle karşılaştım. durup biraz bekleyince bırakıyorlar.giderken de bakmıyorlar bile.
Çoban köpekleri (bunlar pek tehlikeli değildir), çok kısa bir süre için 55 km/h ile koşabilir. Zaten motor ile her halükarda gazlayarak kurtulursun. Bu tip durumlar ile sık sık karşılaşıyor ve tehlikeli Pozisyonlara düşüyorsan, tedbirleri için lütfen;
KÖPEKLER 2 VE 4 TEKERLİ ARAÇLARA NİÇİN SALDIRIR? (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141147-kopekler-2-ve-4-tekerli-araclara-nicin-saldirir.html)
Motosiklet ile (veya yaya) giderken, köpek ile karşılaşınca ne yapmak gerekir?(http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141175-motosiklet-ile-veya-yaya-giderken-kopek-ile-karsilasinca-ne-yapmak-gerekir.html)
Motosiklet İle Giderken, Evcil Hayvanlar İle Karşılaşınca Ne Yapmak Gerekir?(http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141232-motosiklet-ile-giderken-evcil-hayvanlar-ile-karsilasinca-ne-yapmak-gerekir.html)
Motosiklet ile giderken, yabani hayvanlar ile karşılaşınca ne yapmak gerekir?(http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141306-motosiklet-ile-giderken-yabani-hayvanlar-ile-karsilasinca-ne-yapmak-gerekir.html)
başlıklarına göz atınız.
Küçük yapılı, fino tipi köpekler çok tehlikelidir, özellikle durduğun zaman. Havlamadan 1-2 metre yanına kadar, göremeyeceğin bir açıdan koştuktan sonra, 1-2 saniye havlamanın neticesinde, ısırırlar.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Çok güzel bir gezi olmuş abi,merak ettiğim şey kurallarıyla değilde direk olarak köpekleri gördüğünüz de ne yaptiğiniz.Sizi gördüler önünüze doğru koşuyorlar yavaslayip durdunuz ama bir anda üzerinize atlama ihtimali yokmu,böyle bir yasanmislik varmi hiç duydunuzmu mesela?
-
emregecin adlı üyeden alıntı
Orhan Abi sizi, Göle'de 5 sene yaşamış biri olarak, cesaretinizden ötürü kutluyorum. Bu mevsimde oraların havası inanılmaz derecede değişkendir. Açıkçası ben cesaret edemezdim
Bu arada Şuanda Zile'de ikamet ediyorum. Buralara gelirseniz tanışmak isterim. Türkiyenin, bana göre, tabiatı en güzel yeri olan şehri Ardahana selamlar...
Merhaba Emre, özel mesajdan cebi yolladım, irtibatta olalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
kahraman1 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş abi,merak ettiğim şey kurallarıyla değilde direk olarak köpekleri gördüğünüz de ne yaptiğiniz.Sizi gördüler önünüze doğru koşuyorlar yavaslayip durdunuz ama bir anda üzerinize atlama ihtimali yokmu,böyle bir yasanmislik varmi hiç duydunuzmu mesela?
Cevabını, senin mesajın üstündeki mesajımda verdiğim 4 konu başlığında muhakkak bulacaksın. O başlıkları oku, daha köpekten korkma.
-
09 Temmuz 2016, 21:20
Güzel gezi olmuş Çin motorlarından bazıları sağlam cikabiliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)