eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ümmet Abi İdolümsün (:
Hep Böyle Birşey Yapmak İstemişimdir Ve Kısmet Olursa Yapıcam Güzel Ülkemin Güzide İllerini,İlçelerini Tek Tek Gezicem...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
helal olsun başka söze ne hacet
yanlış hatırlamıyorsam bir daha girmeyecekti buraya ne oldu umdugu daglara karmı yagdı
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
helal olsun dayıma beh!!
Iron butt(Demir Kıç) Dünya şampiyonası düzenlense kendisi ilk 5 e girer
Saygılarımla...
Bi'tanesin Ümit Abi...
Abi epeydir haber alamıyoruz senden ? Nerelerdesin? 5 gündür yazmamışsın endişeleniyoruz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
çin malımı alsam napsam valla şaşırdım kaldım biri mondial yönetim kuruluna haber verse bu adamı reklamlarda oynatırlar amcada para kazanır
Ümmet abi,Mondial seni çok seviyor
soyadını bile yanlış yazıyor
http://www.mondialmotor.com.tr/Haber...UNA-CIKTI.html
ya ben cok uzuldum ya keske amcama ııyı bır motor verseler soyle 3 5 tl arası ya bu ne mondıal 125mt ıle yolamı cıkılır bız surda suraya gtmeye korkuyoruz
ümmet abi tekinn ama şimdi nerdesin,nerelerdesin????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------
pardon teksin demek istedim abiii
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
hayran kaldım ... Allah isteyen herkese nasip etsin..
Aslında öle bi niyetim hiç olmadı,Birde katagori çok farklı amaç gaye başka
Teşekkür ederim ama,Ümmet olcaktı canın sağolsun
Endişeye gerek yok yeni turlar bitti istanbulda dinleniyom,yarın mola bitiyor.
Durumun iyiyse almazsın sen,Mesajı aldım sorun yok, Çaren yoksa mecburen alırsın illede motor binmek istiyorsan.
Yok savaş benim soyadımı genelde göstersem bile zor yazıyorlar,Mondıal Yazmış çokmu,Canları sağolsun.
Bana demek istemiş,Olsun ümitde oluruz.
Kardeşim 3,5 yıl oldu o motor gideli tarihe bakarsan belli olur,Ondan sonra 4 motor değiştirdim.
yeni turlar bitti istanbulda dinleniyom,yarın mola bitiyor.
inşallah kazasız belasız
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
diyecek bir şey bulamıyorum, kendime motorcuyum demek için daha çoook ekmek yemem lazım anladım. takdir ediyorum. yolun açık olsun sevgili abim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)