helal amcama.. ii gitmiş walla..
helal amcama.. ii gitmiş walla..
CBR 600F Honda,
helal olsun mondialle buralara gittiyse. iyi bir motor olsa dünya rekorunu kırar amcam
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
İkikerem yazma Amıcama helal olsun, ben cesaret edemem valla, cesaretine hayran kaldımmert ybr 125 adlı üyeden alıntı
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
helal olsun sana helal
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Tebrikler.
Maddi zorluklar ve yaş ne olursa olsun, insan eğer isterse yapabiliyormuş demek ki.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Ümmet amca motorum küçük dememiş diyar diyar gezmiş tebrik ediyorum kendisini
adamın içinde varmış demek kaç kilo verdi acaba o yollarda vay anasını
amcam kaç yaşında biz hala yok internet yok şuraya yazı yazayım amca geziyo valla oh be kim tutar onu helal olsun
Sargonnas adlı üyeden alıntı
Çok haklısın aynen katılıyorum ve artık bişeyler yapmanın zamanı geldi diyorum... Ama ehliyeti ve motoru almadan da bi halt edemiycez tabii
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Valla helal olsun diycek lafım yok acaba altındaki scooter ne malı? Emekli olunca bende aynısını düşünüyorum şuan imkan yok zaten böyle bir olaya kalkışmaya imkan olsa para yok amcam emekliliğini çok güzel geçiriyor helal olsun çok özendim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
O motor bu motor.gugukk adlı üyeden alıntı
http://www.mondialmotor.com/ana.php?...tid=5&urunid=5
Emekli olmayada gerek yok.
36 ay vade ile veriyolarmis tv de reklami vardi
ustamm sana helal olsun...eli opulecek adamsin...sayilar sonsuz..
SAYILAR SONSUZ HOCAM EVET DE
NEDEN BUNU DİLE GETİRDİN SİMDİ YANİ
TOPİKLE NASI Bİ BAGLANTI KURDUN
MATEMATİK HOCASIMISINIZ
BURASI DERSLİK DEİL AMA
İYİMİSİN ??
Comfirmation Bias
herkezin dedigi gibi bi "helal olsun" da benden... afferin amca sana o kadar yol haftalarca yalniz basina yollculuk binlerce "türkiye asfaltinda" kilometre yol, kamyon, otobüs ve sen! bravo. hem mondialina güvendigin icin hemde kendini herhalde "bozulmaz, kirilmaz" sandigin icin. eeeh be amca be..... insan o kadar yollu korunmasiz gidermi yaaaaa???
all you need is love
AMCAMA HELAL OLSU YAA... ben bu yaştayım yemiyo yola çıkmak 125mt ile amcam dağ tepe bayır.. HELAL OLSUN
bu adam suan izmirde motoru 5 dk once gördüm bilginize ( umarım doğrudur)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hayalimdeki olay bir sponsor çıksa benim motoru feda ederim her gittiğim yerle ilgili yazıları gunluk yollarım
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
helal olsun abime mondialle bukadar yeri dolaşmış acaba yarış motoru olsaydı dünyayı dolaşırdı heralde
allah yolunu açık etsin, kazadan beladan korusun ümmet abiyi.
böyle özgür yürekli insanlardan çok çook az kaldı...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
helal olsun mondial la o kadaryol ya :::
:bounce: 0546465246900
heykeli dikilse yeridir. kutlarım abim seni.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)