abi şu an kaç km'desin
Ümmet abi,fotoğraf güzelde bide kameran olsa orta halli! Bir sürü görüntü çekerdin.Sonrada uygun biryer bulup bunları kurgulatır belgesel yapardın.Zannedersem siteyi takip edenlerin %90'ının yapmak istediği birşeyi yapıyosun.Bazı imalarda burdan kaynaklanıyor olabilir.Yolun açık olsun abicim.İstanbul'a geldiğinde hepimiz seninle tanılşmak istiyoruz.
Helal olsun
bu cevap setr74 ve darkdıamonda şuanki km 45215 .istanbula üç hafta sonra geleceğim aranızda olurum .bende sizlerle tanışmak isterim cevabınızı hemen yazamıyorum çünkü devamlı yoldayım mola verdiğimde veya gece konakladığım yerde internet bulursam yazıyorum
hakkariden selamlar 15 dakika sonra şırnak a doğru yola çıkıyorum
oooo abı o kısı senmıydın yaff hoşgeldin sitemize
Yeni yine yeniden
amcaya helal olsun demekten başka bi şey aklıma gelmiyo...
sitede meshur zaten
Yeni yine yeniden
takip edenler için yazıyorum şuan şırnaktayım sabah 8.30 da cizre silopi tekrar cizre nusaybin üzerinden urfaya devam edeceğim
Ümmet usta yolun marmarise düşerse buyur gel misafirimiz ol bekleriz ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı yolculuklar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
helal olsun valla tam benim istedigim şeyi yapmış abimiz motor biraz daha büyük olsa dünya turuna bile cıkar
Helal olsun...Keşan tabelasınıda çekmiş helal olsun gururumuz...
Bbrr Bu Cevap Sana Marmarise 1 Hafta Sonra Uğrayacağim Ben şu Anda şirnak/cizredeyim. Yarin Sabah 7 De Yola çikacağim. Urfa Antep Adana Mersin Antalya Fethiye üzerinden Marmarise Geçecem. Bir Hafta Sürer Herhalde. Yakinlaştiğim Zaman Mail Leşiriz.
abi telefonum 0535 725 11 03 alo de ben seni bulurum sorun yok..
kalacak yerin hazır ..yavaş yavaş gel
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yolun açık olsun ümmet bey.
Urfaya uğradığın zaman kadın hastalıkları hastanesi arkasında "sağlık kebapcı" sı var. kebapları nefiskarnını doyurur yoluna devam edersin (reklam olduğunu düşünmeyelim lütfen sahibi ile hiç bir tanışıklığım yoktur) tavsiye ederim. Oraların insanları çok sıcak kanlıdır.
ümmet abi kazasız belasız yolda jandarmalara dikkat et
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
iyi yolculklar
Yeni yine yeniden
hayırlı yolculuklar ümmet bey,
sizi izmirde lastiğiniz patladığı zaman görmüştüm.. minibüse atıp gelmiştiniz bir servise gelmiştiniz... beni hatırlamamanız normal, okadar yolda kaç kişi ile tanışıyorsunuz... ben sizin motoru gördüğümde üzerinde çıkartma ve kartvizitler yoktu böyle çok harika olmuş...
arkadaşlar ben inanmıyorum photoshop dien felan varsa beni şahit yazın ben gördüm.... yollarda geziyor dayımız...
hadi hayırlı yolculuklar... ama resimlerin de yayımlandığında daha çok ilgi çekeceksin.. çünkü herkese böyle gezmek nasip olmaz... saygılar dayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)