Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Motovento
    REKLAM ALANI
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Şimdi babama anlattım sizi (69 yaşında) size imrendi,tebrik ediyor sizi.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    abi hayırlı yolcular allah kazadan beladan nazardan saklasımn allah tekerine tas iliştirmesin de
    mevlana diyarı güzl konyaya neden uğramadın 5-10 dakikalaığın a cay yemek ihtiyac molası verseydin yardımcı olurduk canın saolsun.
    kazasız günler...

Motosikleti
    -
    tebrik ederim motosikletin ne demek olduğunu herkese anlatmışsınız caddelerde hava atmak değil önemli olan

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    türkiye bitiyor bu gidişle, ümmet amca yurtdışı planın var mı?

motor kaç km ye geldi ?

seni üzen sıkan arızası oldu mu?

şöyle hataydan suriye, ordan iran, hindistan filan ?
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BOO_74 adlı üyeden alıntı
    türkiye bitiyor bu gidişle, ümmet amca yurtdışı planın var mı?

motor kaç km ye geldi ?

seni üzen sıkan arızası oldu mu?

şöyle hataydan suriye, ordan iran, hindistan filan ?
    RÖEAH!!

VARADERO YOK AMCADA, SCOOTER WAR.
    NAPIYOSUN ?
    Comfirmation Bias

bende buyuk motor oldugu halde ben bukadar yolu dolasmaya cesaret edemıyorum...gercekten tebrık edıyorum amcamı....yolun acık olsun

Freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero, Honda VFR (3. olursa o da Honda olacak)
    Muhteşem bir olay Ümmet amcanın yaptığı.
    helal olsun diyor, ellerinden saygı ile öpüyoruz.

Bu işi medyatik maymunlardan biri yapmaya kalksa 100 tane sponsor bulur, son model ve motor azmanı endurolar altlarına verilir, sınırsız benzin ve teknik servis desteği açılıri helikopterle adamlara usta gönderilir ve yaptığı büyük olay gibi gözümüze veya başka yerimize sokulurdu.
    Ama Ümmet amcama helal olsun, dandik diyerek binmeye çekindiğimiz motorla, sponsor desteği olmadan, tek başına kaç kere dolaşmış ülkemi.
    Yapabileceğim tekşey şey ayağa kalkıp alkışlamak ve ellerinden öpmektir Ümmet amcamızın.
    [FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
    [B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Ya bişey söylücem ama şimdi üstüme çullanmayın. Kesinlikle kötü bir yinetim yok kesinlikle kimseye çamur atmak gibi bir amacım yok. 7 yıl internet kafede çalıştım. Grafik tasarımı hobilerim arasındadır ve bu konuda geliştirdim kendimi. Bana bu amcanın resimleri fotomontaj gibi geldi.. Kesinlikle çamur atmak gibi bir niyetim yok sadece belirtmek istedim. Daha profesyonel birileri bakarsa olay anlaşılmış olur. Ben belki yanlış düşünüyorumdur..

En basit örnek erzurum resminde soldaki şahsın gölgesi güneş kuzeybatı yonunde gölge verirken çıkmamış..

ürgüpteki uzanan kol oynanmış
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    etkilendim...

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı Jazzbass adlı üyeden alıntı
    Ya bişey söylücem ama şimdi üstüme çullanmayın. Kesinlikle kötü bir yinetim yok kesinlikle kimseye çamur atmak gibi bir amacım yok. 7 yıl internet kafede çalıştım. Grafik tasarımı hobilerim arasındadır ve bu konuda geliştirdim kendimi. Bana bu amcanın resimleri fotomontaj gibi geldi.. Kesinlikle çamur atmak gibi bir niyetim yok sadece belirtmek istedim. Daha profesyonel birileri bakarsa olay anlaşılmış olur. Ben belki yanlış düşünüyorumdur..

En basit örnek erzurum resminde soldaki şahsın gölgesi güneş kuzeybatı yonunde gölge verirken çıkmamış..

ürgüpteki uzanan kol oynanmış
    erzurumdaki gölge benim de dikkatimi çekti...
    umarım yanılıyoruzdur...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    ben bizzat ümmet abiyle tanısıp resimlerine baktım ayrıca motoru 1 defa yenilenmiş gittiği yerlerde yerel gazatelere cıkmıs mondial in müdüryle bile tanışmış
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    Abi ne gezmişsin ama vallahi helal olsun Bravo sana daha gitmeye planladığın yer varmı eğer gitmediysen

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    bütün sevdalılar gibi ne güzeldir benim memleketimin her köşesi motosiklet sevdalısı bu yola gönül vermiş tüm motosikletçilerin adına saygılarımızla yolunuz nereye düşerse düşsün buradan herzaman ayak izlerini takipteyiz...
    Rüzgar gibi geçti

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    JAZZBASS şu anda Samsundayım ve sitedeki mesajları okurken yazdıklarına takıldım kaldım. Biraz da üzüldüm hatta şok oldum!! Demek ki bu gayretlerimin boş olduğunu düşünüyorum.

Kimseye birşey kanıtlamak durumunda değilim. Orada Erzurum ve Ürgüpden başka net çekilmiş bir sürü resimlerim var. Yarın da yenilerini ekleyeceğim. Ben montaj olmadığını söylüyorum. Sen montaj diyorsan söyleyecek sözüm yok. Ben Hakkari'ye doğru yoluma devam ediyorum.

NOT: Kendini bu konuda biraz daha geliştir...

luxoh yüzdeyüz yanılıyorsunuz

JAZZBASSA, Edirne'ye sizin oraya da geldim. Uzun İsmail ve Dramalılar Fotoğraf Stüdyosundan sorabilirsin çünkü onlar Mondial Bayisidir. Başka bir delil istersen onu da gönderebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İçindeki gerçek motorcu ruhunu ben görebiliyorum ümmet abi, yolun ve bahtın açık olsun.....

"I'm rolling, rolling down the road" dımdırı dımdırı 10 puan 10 puan amcamıza... Biz daha hala "yol" olayını teorize edip fantezilerle uğraşalım... Adam yolda işte ...

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Ümmet usta yangına körükle gitme. Sadece düşüncemi savundum. Aynı zamanda o saydıgın mondial bayiilerinin patronları tanıdığım olur. Dramalılar yani Sancaktar Dramalı liseden sıra arkadaşımdır. Bugün gidelim bi soralım bakalım. Uzunismailde de mustafa abiyi tanıyorum satış müdürü. Merak etme kimseye çamur atıp üzerinde kalması politikası gütmüyorum. Kendimi övmekten nefret ederim ama edirnede sevilen sayılan ve varlıklı bir ailenin ferdiyim. Bu yüzden ne üzülmene nede trip atmana gerek var ümmet dayı. Bi rahat ol. Eğer cidden yolculuklar yapıyorsan allah yolunu açık etsin. Kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Yok bir reklam kampanyasının figüranıysanda allah iyiliğini versin..
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    benım sorum o motrun hangı mondial oldugu
    Yeni yine yeniden

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    JAZZBASS SELAMETLE HOCA ??
    TOPİK DAGILMASIN. BİREYSEL TARTISMAYA DÖNMESİN MÜMKÜNSE ?
    ADAM GEZİYO, TANIŞAN İNSANLAR WAR. SCOOTERLA YAPIYO BUNU HEMDE ?

DAHADA BULANMASIN BAŞLIK.
    MESAJIDA YAZDIN KENDİNİ KANITLADIN.
    BENCE BURDA KAPANSIN MONTAJ KONUSU.
    BOZULMASIN AHENK ?
    HEVESİ KIRILMASIN KİMSENİN. BU BAŞLIK MORAL OLUYODUR ADAMA YOLLARDA. OKUYUP İÇLENİYODUR..
    MÜDAHELE ETME ARTIK.
    Comfirmation Bias

Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Rene kardeş yazdıklarında haklısın. Saten bak ilk yazımı okuyun özür dileyerek kusura bakmayın diyerek söyledim montaja benziyordur diye. Eğer gerçekten ümmet dayı diye birisi varsa ve böyle uzun yollar yapıyorsa alla onu korusun ve yolunu açık etsin. Ama bir reklam kampanyasının kurbanıysada ayıp yani..
    Ha bide aklıma gelmişken ümmet dayı demiş bunlar bulanık daha temizlerini yollucam. iyide ümmet dayı ben bulanık demedimki sadece gölge eksik bide yolda oynama var dedim

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler