Şimdi babama anlattım sizi (69 yaşında) size imrendi,tebrik ediyor sizi.
Şimdi babama anlattım sizi (69 yaşında) size imrendi,tebrik ediyor sizi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
abi hayırlı yolcular allah kazadan beladan nazardan saklasımn allah tekerine tas iliştirmesin de
mevlana diyarı güzl konyaya neden uğramadın 5-10 dakikalaığın a cay yemek ihtiyac molası verseydin yardımcı olurduk canın saolsun.
kazasız günler...
tebrik ederim motosikletin ne demek olduğunu herkese anlatmışsınız caddelerde hava atmak değil önemli olan
türkiye bitiyor bu gidişle, ümmet amca yurtdışı planın var mı?
motor kaç km ye geldi ?
seni üzen sıkan arızası oldu mu?
şöyle hataydan suriye, ordan iran, hindistan filan ?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
RÖEAH!!BOO_74 adlı üyeden alıntı
VARADERO YOK AMCADA, SCOOTER WAR.
NAPIYOSUN ?
Comfirmation Bias
bende buyuk motor oldugu halde ben bukadar yolu dolasmaya cesaret edemıyorum...gercekten tebrık edıyorum amcamı....yolun acık olsun
Muhteşem bir olay Ümmet amcanın yaptığı.
helal olsun diyor, ellerinden saygı ile öpüyoruz.
Bu işi medyatik maymunlardan biri yapmaya kalksa 100 tane sponsor bulur, son model ve motor azmanı endurolar altlarına verilir, sınırsız benzin ve teknik servis desteği açılıri helikopterle adamlara usta gönderilir ve yaptığı büyük olay gibi gözümüze veya başka yerimize sokulurdu.
Ama Ümmet amcama helal olsun, dandik diyerek binmeye çekindiğimiz motorla, sponsor desteği olmadan, tek başına kaç kere dolaşmış ülkemi.
Yapabileceğim tekşey şey ayağa kalkıp alkışlamak ve ellerinden öpmektir Ümmet amcamızın.
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Ya bişey söylücem ama şimdi üstüme çullanmayın. Kesinlikle kötü bir yinetim yok kesinlikle kimseye çamur atmak gibi bir amacım yok. 7 yıl internet kafede çalıştım. Grafik tasarımı hobilerim arasındadır ve bu konuda geliştirdim kendimi. Bana bu amcanın resimleri fotomontaj gibi geldi.. Kesinlikle çamur atmak gibi bir niyetim yok sadece belirtmek istedim. Daha profesyonel birileri bakarsa olay anlaşılmış olur. Ben belki yanlış düşünüyorumdur..
En basit örnek erzurum resminde soldaki şahsın gölgesi güneş kuzeybatı yonunde gölge verirken çıkmamış..
ürgüpteki uzanan kol oynanmış
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
erzurumdaki gölge benim de dikkatimi çekti...Jazzbass adlı üyeden alıntı
umarım yanılıyoruzdur...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ben bizzat ümmet abiyle tanısıp resimlerine baktım ayrıca motoru 1 defa yenilenmiş gittiği yerlerde yerel gazatelere cıkmıs mondial in müdüryle bile tanışmış
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Abi ne gezmişsin ama vallahi helal olsun Bravo sana daha gitmeye planladığın yer varmı eğer gitmediysen
bütün sevdalılar gibi ne güzeldir benim memleketimin her köşesi motosiklet sevdalısı bu yola gönül vermiş tüm motosikletçilerin adına saygılarımızla yolunuz nereye düşerse düşsün buradan herzaman ayak izlerini takipteyiz...
Rüzgar gibi geçti
JAZZBASS şu anda Samsundayım ve sitedeki mesajları okurken yazdıklarına takıldım kaldım. Biraz da üzüldüm hatta şok oldum!! Demek ki bu gayretlerimin boş olduğunu düşünüyorum.
Kimseye birşey kanıtlamak durumunda değilim. Orada Erzurum ve Ürgüpden başka net çekilmiş bir sürü resimlerim var. Yarın da yenilerini ekleyeceğim. Ben montaj olmadığını söylüyorum. Sen montaj diyorsan söyleyecek sözüm yok. Ben Hakkari'ye doğru yoluma devam ediyorum.
NOT: Kendini bu konuda biraz daha geliştir...
luxoh yüzdeyüz yanılıyorsunuz
JAZZBASSA, Edirne'ye sizin oraya da geldim. Uzun İsmail ve Dramalılar Fotoğraf Stüdyosundan sorabilirsin çünkü onlar Mondial Bayisidir. Başka bir delil istersen onu da gönderebilirim.
İçindeki gerçek motorcu ruhunu ben görebiliyorum ümmet abi, yolun ve bahtın açık olsun.....
"I'm rolling, rolling down the road" dımdırı dımdırı 10 puan 10 puan amcamıza... Biz daha hala "yol" olayını teorize edip fantezilerle uğraşalım... Adam yolda işte ...
Ümmet usta yangına körükle gitme. Sadece düşüncemi savundum. Aynı zamanda o saydıgın mondial bayiilerinin patronları tanıdığım olur. Dramalılar yani Sancaktar Dramalı liseden sıra arkadaşımdır. Bugün gidelim bi soralım bakalım. Uzunismailde de mustafa abiyi tanıyorum satış müdürü. Merak etme kimseye çamur atıp üzerinde kalması politikası gütmüyorum. Kendimi övmekten nefret ederim ama edirnede sevilen sayılan ve varlıklı bir ailenin ferdiyim. Bu yüzden ne üzülmene nede trip atmana gerek var ümmet dayı. Bi rahat ol. Eğer cidden yolculuklar yapıyorsan allah yolunu açık etsin. Kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Yok bir reklam kampanyasının figüranıysanda allah iyiliğini versin..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
benım sorum o motrun hangı mondial oldugu
Yeni yine yeniden
JAZZBASS SELAMETLE HOCA ??
TOPİK DAGILMASIN. BİREYSEL TARTISMAYA DÖNMESİN MÜMKÜNSE ?
ADAM GEZİYO, TANIŞAN İNSANLAR WAR. SCOOTERLA YAPIYO BUNU HEMDE ?
DAHADA BULANMASIN BAŞLIK.
MESAJIDA YAZDIN KENDİNİ KANITLADIN.
BENCE BURDA KAPANSIN MONTAJ KONUSU.
BOZULMASIN AHENK ?
HEVESİ KIRILMASIN KİMSENİN. BU BAŞLIK MORAL OLUYODUR ADAMA YOLLARDA. OKUYUP İÇLENİYODUR..
MÜDAHELE ETME ARTIK.
Comfirmation Bias
Rene kardeş yazdıklarında haklısın. Saten bak ilk yazımı okuyun özür dileyerek kusura bakmayın diyerek söyledim montaja benziyordur diye. Eğer gerçekten ümmet dayı diye birisi varsa ve böyle uzun yollar yapıyorsa alla onu korusun ve yolunu açık etsin. Ama bir reklam kampanyasının kurbanıysada ayıp yani..
Ha bide aklıma gelmişken ümmet dayı demiş bunlar bulanık daha temizlerini yollucam. iyide ümmet dayı ben bulanık demedimki sadece gölge eksik bide yolda oynama var dedim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)