unutmadan ümmet abinin hikayesini dinledim ve öksüz yetişmiş ve türkiyeyi ailesi olarak görüyor kendisini toplantımıza cağırdım kırmadı sağolsun yanlız ehliyeti yokmus ve bu turu ehliyetsiz yapmıs cok matrak biri ....
unutmadan ümmet abinin hikayesini dinledim ve öksüz yetişmiş ve türkiyeyi ailesi olarak görüyor kendisini toplantımıza cağırdım kırmadı sağolsun yanlız ehliyeti yokmus ve bu turu ehliyetsiz yapmıs cok matrak biri ....
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
abi keşke toplantıya gelebilseydim,tanışmayı çok isterdim,cesaretine hayranım
helalin var abım sen TURKIYENIN EMILIO SCOTTOSUSUN bende bır mondial kullanıcısı olarak onunde saygıyla egılıyor hayırlı yolculuklar dılıyorum.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
iilaki eleştireceksin bu tip konularda tebrik etmek bence en yerinde davranışmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
amca o yaşta durmadan geziyor biz izinlerinizde bile acaba 100km. gidersek yolda kalırmıyız endişesi taşıyoruz amcaya helal olsun ..
helal olsun valla...
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
Sence bu Abinin çokmu parası var?fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
valla helel olsun ama gezmıs gormus super cesaret cok iyi ama birde madalyonun diğer yüzü var...kumaş pantolon,t-shirt falan olayı hıc yakısmamıs ummet abı ye...su ekıpmanlarını taksaydı ne bılıym mont,dızlık,dirseklık(hemde uzun yol gıdıyor mazallah) daha saglam bır kask falan cok daha faydalı olabılırdı motosıklet camıasına
bu amcam bizim toplantımıza katıldı ve gereken ilgiyi gösteremedik YAZIKLAR OLSUN BİZE bundan sonra gideceği yerlerde bari siz bizim yaptığımız hatayı yapmayın ve şehir girişlerinde karşılayın motorcunun sadece sürücü olmadığını gösterin dostluğunuzu sunun bizim yönetimdeki ( izmir ) arkadaşlar çok meşgul olduğundan biz layıkıyle ilgilenemedik toplantının yarısında amcayı bize bir arkadaşımız tanıttı öyle öğrendik BEN KENDİ ADIMA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Demekki bizi rahatsız eden,bu Abinin korumasız falan olması.HAdi varmısınız biz tamamlayalım herşeyini? Sitemizde her ay çekilişle bir arkadaşımıza verilen hediyeler var.Bir ayda hiç çekilişsiz bu Abiye verelim hediyelerini.
Abi Allah Lastiklerini zeminden ayırmasın... hayırlı yolculuklar... sana saygı duymak lazım....
bu abimizi pazar günü güzelyalıdan kumsaza giderken gördüm karşı yönden geliyordu
ben ümmet şu anda istanbuldayım yarın izmit üzerinden kandıra kaynarca karasu akçakoca zonguldak üzerinden karadenize doğru yola çıkıyorum ilgilenenlere selm
ben ümmet şu anda istanbuldayım yarın izmit yoluyla ,kandıra,kaynarca,karasu,akçakoca
zonguldak üzerinden karadenize doğru yola çıkıyorum.ilgilenenlere selam
ümmet abi merhaba,
bugün seni galatasaray stadının orda gördüm bindiğim otobüsün arkasindaydın
etiketlerden tanidim hayırlı yolculuklar diliyorum saygılar..
allah kaza bela vermesin hayırlı yolculuklar.
İyi yolculuklar.Gezdiğiniz yerlerden güzel fotoğraflar ve hikayeler bekliyoruz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Dayı harbiden süpersin valla çin malı bi scotterla bu kadarı pes doğrusu büyük cesaret
Dayım az önce izmit körfezinden geçti 28.06.2006 12:30 istanbul tarafına doğru gidiyo
[COLOR="Red"][B]Sevmek aldatmaksa durdurun dünyayı inecek var...[/B][/COLOR]
ben ümmet şu anda karasuya girmek üzereyim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)