Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Motovento
    REKLAM ALANI
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    vaybe amcam marmarise bile gelmiş
    Mustafa Kemal Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı ibalte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    28 Mart pazar günü Gaziantep'te Kadirli'den gelen dostlarla birlikte yapılan kahvaltı etkinliğinde tanıştık.Salam esprisi unutulacak gibi değildi.Mükemmel bir gündü.Yolun açık olsun dostum.Hediye ettiğin mendil ve etiketi çok değerli bir anı olarak saklıyacağım.İnşaallah tekrar görüşürüz.
    sevgili doostum seni tanımak benim içinde çok keyifliydi,hediyelere gelince hem pek önemli değil,hemde onları bana sizlere dağıtayım diye verdiler ben sadace köprüydüm,silme bezlerini denizliden nur motor verdi,etiketleride fuarda skull ve gelişim ibo verdi sizlere dağıtmam için....önümdeki tabak dolusu salamı nasıl bitirdim ama

Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    param olursa ümmet abiye güzel bir motor alacam söz
    eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaybe amcam marmarise bile gelmiş
    4 yılda 7 kez geldim hemde
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    BU gezileri ancak bir Fenerbahçeli yapar
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BU gezileri ancak bir Fenerbahçeli yapar
    evet aynen öyle
    www.perkitan.com

Motosikleti
    kanuni popcorn 90 . piaggio skipper st150
    vay be abi bence evliya çelebi gibi gittiğin gördüğün her ilçenin insanları yaklaşımları meşur olan özellikleri yemekleri vs. anlatan bi kitap yaz . kendin yazamasan bile kaleme aldır bi şekilde .şöyle resimli falan ,bide güncel bilgiler olduğundan senden başkada bunu yapabilecek olan yok tabi; uzun lafın kısası satmazsa neyim. asıl demek istediğim bu yazıları okurken bu adamın başına yollarda bişey gelse ne yapar yada yarın bigün allah korusun elden ayaktan kesilince diye düşününce bunalıma girdim .3 5 kuruş kenara para atıp ihtiyarlığı garantiye al be abi. Senin özelliğin bu abi senden başkası karış karış bu işi yapamaz .Mondial de sponsor olsun bi zahmet sana zaten takipçinde çok helal olsun valla... İş öğretmek gibi olmasın yanlış anlama sadece bi fikir senin gibi bi abiyi yarın bir gün de huzurlu mutlu görmek isterim saygılar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ser-mat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be abi bence evliya çelebi gibi gittiğin gördüğün her ilçenin insanları yaklaşımları meşur olan özellikleri yemekleri vs. anlatan bi kitap yaz . kendin yazamasan bile kaleme aldır bi şekilde .şöyle resimli falan ,bide güncel bilgiler olduğundan senden başkada bunu yapabilecek olan yok tabi; uzun lafın kısası satmazsa neyim. asıl demek istediğim bu yazıları okurken bu adamın başına yollarda bişey gelse ne yapar yada yarın bigün allah korusun elden ayaktan kesilince diye düşününce bunalıma girdim .3 5 kuruş kenara para atıp ihtiyarlığı garantiye al be abi. Senin özelliğin bu abi senden başkası karış karış bu işi yapamaz .Mondial de sponsor olsun bi zahmet sana zaten takipçinde çok helal olsun valla... İş öğretmek gibi olmasın yanlış anlama sadece bi fikir senin gibi bi abiyi yarın bir gün de huzurlu mutlu görmek isterim saygılar
    Onun mısırda akrabaları var... Miras kalıcak....Bakma sen... Ne kirli çıkıdır ooo....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bence güzel fikir, ümmet abi en azından bir günlük tut
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ümmet perkitan abimiz bende sandımki sizin bu forum sitesine filan üyeliğiniz yok hani haberlerdeki gibi gezileriniz burada toplandı bizde burdan öğrendik sandım üyeliğinizi bilmiyordum cevap yazınca oha filan oldum hahah
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    serdar kardeş ben bu kitap olayını 2007 yılında düşünmüştüm ama yayıneviyle arada birisi olması lazım,o yüzden askıya aldım bunu bana enaz 100 kişi söyledi inan.mondıal zaten kısmen sponsor bana yedekparça açısından sık sık görüşüyoruz mondıal ailesiyle.

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun mısırda akrabaları var... Miras kalıcak....Bakma sen... Ne kirli çıkıdır ooo....
    mısırdakiler vefat etti alper be,miraslarıda başkasına kaldı

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence güzel fikir, ümmet abi en azından bir günlük tut
    günlük eskiden tutuyordum mustafa sonra ıslandı silinmiş yazdıklarım,tekrar başa dönmek istemedim.

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ümmet perkitan abimiz bende sandımki sizin bu forum sitesine filan üyeliğiniz yok hani haberlerdeki gibi gezileriniz burada toplandı bizde burdan öğrendik sandım üyeliğinizi bilmiyordum cevap yazınca oha filan oldum hahah
    2006 dan beri üyeyim mt ye kardeşim.
    www.perkitan.com

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet aynen öyle
    ya boşversene şimdi ümmet abi gerçekleri herkesin öğrenme zamanı geldi hadi bakalım beşiktaşım oley şarkısını söylediğimiz videoyu atarmısın
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    dayı sen kocaman bir çılgınsın :p
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    sevgili doostum seni tanımak benim içinde çok keyifliydi,hediyelere gelince hem pek önemli değil,hemde onları bana sizlere dağıtayım diye verdiler ben sadace köprüydüm,silme bezlerini denizliden nur motor verdi,etiketleride fuarda skull ve gelişim ibo verdi sizlere dağıtmam için....önümdeki tabak dolusu salamı nasıl bitirdim ama

eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.

4 yılda 7 kez geldim hemde

yok abi kapalı alana fobim var benim arabaya binemiyorum ,varsa yoksa 2 teker
    ama sözüm söz

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    ümmet abi o motora güvenip türkiyeyi dolaşıyosun yakıt bitince motoru satıyosun valla helal olsun çevre geniş,benimde 125 kt vardı marmara turu yaptım 40 km'de bir şişiyordu motor 850 km yaptım 1gunde yorgan olayını iyi düşünmüşsün çanağa kan gitmiyo motorda uzun süre oturunca valla helal olsun sana bi enduro lazım artık daha çabuk yol alırsın bana gına gelir yavaş yavaş yol bitmez abi sabırda istiyo,ii sürüşler kazasız belasız

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    [QUOTE=ümmet perkitan;2010841]

Abi sen böyle diyerek beni açık hedef haline getirdin söyleyeyim.Şimdi "Ulan araba için motor satılır mı?" diye üstüme saldırmasın 5.000 kişi

Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi kapalı alana fobim var benim arabaya binemiyorum ,varsa yoksa 2 teker
    ama sözüm söz
    Aslında benim içinde motosiklet bir tutku ama, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    [QUOTE=By Mükemmel;2011872]

Abi sen böyle diyerek beni açık hedef haline getirdin söyleyeyim.Şimdi "Ulan araba için motor satılır mı?" diye üstüme saldırmasın 5.000 kişi

Aslında benim içinde motosiklet bir tutku ama, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
    yok be emrah anlayan anladı söz adrese gitti
    www.perkitan.com

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)

s.a

ümmet abi ısparta ya ne zaman gelirsin seninle en kısa zaman da tanışmak isterim
    lifan 100

mettoxin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250 (ona kırmızı çok yakışıyor ) :)
    valla helal olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

diyecek mişi yok

Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    HeLaL olsun dayıya.Ben o scooterle 100 km yol bile yapamadan KRİZ geçirirdim.

Sözün bittiği yer. YOLUN AÇIK OLSUN EMMİ
    >>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!

MuFFler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R-125
    Mondial milyon lira verse boyle reklam yapamaz, ümmet abi sen helal et hakkını bize sizin gibileri örnek alıyoruz.

Çoook güzel... gezilerinin devamını dilerim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler