vaybe amcam marmarise bile gelmiş
vaybe amcam marmarise bile gelmiş
Mustafa Kemal Atatürk
sevgili doostum seni tanımak benim içinde çok keyifliydi,hediyelere gelince hem pek önemli değil,hemde onları bana sizlere dağıtayım diye verdiler ben sadace köprüydüm,silme bezlerini denizliden nur motor verdi,etiketleride fuarda skull ve gelişim ibo verdi sizlere dağıtmam için....önümdeki tabak dolusu salamı nasıl bitirdim ama
eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.
4 yılda 7 kez geldim hemde
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
BU gezileri ancak bir Fenerbahçeli yapar
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
vay be abi bence evliya çelebi gibi gittiğin gördüğün her ilçenin insanları yaklaşımları meşur olan özellikleri yemekleri vs. anlatan bi kitap yaz . kendin yazamasan bile kaleme aldır bi şekilde .şöyle resimli falan ,bide güncel bilgiler olduğundan senden başkada bunu yapabilecek olan yok tabi; uzun lafın kısası satmazsa neyim. asıl demek istediğim bu yazıları okurken bu adamın başına yollarda bişey gelse ne yapar yada yarın bigün allah korusun elden ayaktan kesilince diye düşününce bunalıma girdim .3 5 kuruş kenara para atıp ihtiyarlığı garantiye al be abi. Senin özelliğin bu abi senden başkası karış karış bu işi yapamaz .Mondial de sponsor olsun bi zahmet sana zaten takipçinde çok helal olsun valla... İş öğretmek gibi olmasın yanlış anlama sadece bi fikir senin gibi bi abiyi yarın bir gün de huzurlu mutlu görmek isterim saygılar
ümmet perkitan abimiz bende sandımki sizin bu forum sitesine filan üyeliğiniz yok hani haberlerdeki gibi gezileriniz burada toplandı bizde burdan öğrendik sandım üyeliğinizi bilmiyordum cevap yazınca oha filan oldum hahah
Mustafa Kemal Atatürk
serdar kardeş ben bu kitap olayını 2007 yılında düşünmüştüm ama yayıneviyle arada birisi olması lazım,o yüzden askıya aldım bunu bana enaz 100 kişi söyledi inan.mondıal zaten kısmen sponsor bana yedekparça açısından sık sık görüşüyoruz mondıal ailesiyle.
mısırdakiler vefat etti alper be,miraslarıda başkasına kaldı
günlük eskiden tutuyordum mustafa sonra ıslandı silinmiş yazdıklarım,tekrar başa dönmek istemedim.
2006 dan beri üyeyim mt ye kardeşim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
dayı sen kocaman bir çılgınsın :p
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
ümmet abi o motora güvenip türkiyeyi dolaşıyosun yakıt bitince motoru satıyosun valla helal olsun çevre geniş,benimde 125 kt vardı marmara turu yaptım 40 km'de bir şişiyordu motor 850 km yaptım 1gunde yorgan olayını iyi düşünmüşsün çanağa kan gitmiyo motorda uzun süre oturunca valla helal olsun sana bi enduro lazım artık daha çabuk yol alırsın bana gına gelir yavaş yavaş yol bitmez abi sabırda istiyo,ii sürüşler kazasız belasız
[QUOTE=ümmet perkitan;2010841]
eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.
Abi sen böyle diyerek beni açık hedef haline getirdin söyleyeyim.Şimdi "Ulan araba için motor satılır mı?" diye üstüme saldırmasın 5.000 kişi
Aslında benim içinde motosiklet bir tutku ama, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ümmet abi ısparta ya ne zaman gelirsin seninle en kısa zaman da tanışmak isterim
lifan 100
valla helal olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
diyecek mişi yok
HeLaL olsun dayıya.Ben o scooterle 100 km yol bile yapamadan KRİZ geçirirdim.
Sözün bittiği yer. YOLUN AÇIK OLSUN EMMİ
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
Mondial milyon lira verse boyle reklam yapamaz, ümmet abi sen helal et hakkını bize sizin gibileri örnek alıyoruz.
Çoook güzel... gezilerinin devamını dilerim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)