ümmet abi varmı yeni plan projeler
ümmet abi varmı yeni plan projeler
önünüzde saygıyla eğilirim inş bizede böle bir paylaşılmaya değer bir görüntüler nasip olur en içden tebrik eder ve kutlarım paylaşım içinde çok çok teşekkürler ellerinizden öperim
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
ben bu abimin ellerinden öperim bea! ümmet abi şırnağa gelirsen kesin mesaj at bana burdan.seni uygun olursam karşılamak isterim.yalnız bilgin olsun burda mondial bayii yok ama cizrede var.
2 teker tek ruh tek yol.
helal etmek az gelir ve ne diyeceğimi bulamıyorum benim motorla merkeze cıkmaya korkuyodum ancak bunarı okuyunca tamire girsin bi cıksın ver elini istanbul kaldıgım yerde bırakıcam
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
wallah bi gece çorludan geçiyo bizim arka yoldan bi görüdm şok oldum tekirdağ çorlu motorla yanına gidip konuşma fırsatım oldu kendisiyle şans işte
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
esas ümmet abiyi takım lideri alıp onunla beraber türkiye turu atmak lazım..
forrest gump misali..
malesef şimdilik yok ama genede belli olmaz,şuan motorum yok ama çok yakında yeni motor düşünüyorum gene çinli olucak tabi ozaman heyacan kaldığı yerden devam edecek.
kardeşim şırnağa 2006 mondıal ve 2007 motoranla geldim son motorumda yamaha xmax di artık mondıal yok servis açısından
altındaki motorun gücü kadar sürersen gidemeyeceğin yer olmaz
takım lideri başta olur kardeşim ama ben muhtemelen arkalarda olurum sanırım çünkü çinli biniyom
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
şimdiki yeni motorun yine mondial mi olucak
çünkü yollarda mondial servisleri katkıda bulunuyordu ya yoksa başka bir marka da olsa olurmu?
abi süpersin ya tebrik ediyorum seni,eğer buralara gelirsen mutlaka haber ver bana
abi sen EFSANE olmuşşsun söyleyecek söz yok, Allah kalbine göre versin yolun açıkolsun
abicim zaten öyle bir şey olsa hepimiz aynı güçlerde motorlar aynı tiplerde birbirine benzeyen motorlar almamız lazım senkronize açısından sen gene lider olursun yani
ama bari bu sefer bir çinli alıcaksan 250cc liklerinden al bari biraz daha seri hızlı olur bu mondialde bir türlü 250 lik scooter getirtmedi diğer bütün çinliler getirtti bir mondial getirtmedi..
Ne diyimki dilim tutuldu ilerde böyle yolculuklar bizede nasip olur umarım. hata gectim boyle geziyi bir motorumuz bile yok
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ÜMMET abi motor kaç km de ??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
yok valla ne yalan söyliyim baştan sona okumadımm
tmm okudum teşekkür ederim uyarınız için
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Ümmet abi sana tek kelime HELAL OLSUN
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bu başlık 2006 da açılmıştı.ilk gezlerimdi benim,mondıalle 10 trk turu 71000 km yaptım ve sattım,sonra motoran aldım onunlada 8 kere dolaştım,60000 km yaptım,sonra yamaha 2008 xmax 250 aldım 40000 de onunla yaptım...yani sen bu topiğe çokgeç bakmışın dostum,mondıalden sonra çok sular aktı derenin altından anlıcan
motoran 2007 barakuda
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...gistirdim.html
yamaha xmax 250
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...na-musade.html
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abi düzce tabelasını gördüm de Boluyu göremedim Bolu'ya da uğramışmıydın
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)