ümmet abi sanırım havran motor dostlerına da konuk olmuştun. bizim fotoğraflar nerede?
ümmet abi sanırım havran motor dostlerına da konuk olmuştun. bizim fotoğraflar nerede?
evet gelmiştim resimler bu başlıkta ama hangisayfada onu bilmiyorum
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...gistirdim.html
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
vallahi orada da bulamadık Havran'ımızı Ahmet hocam da çok üzülecek bu işe.
tebrik ederim. yolunuz açık olsun,herkes sizi tanıdı. maddiyat ve maneviyat 2. sırada torbalıd an geçerseniz beklerim.
Biliyorum konu çok eski ama tazeleyebilecek olan varsa lütfen ilk sayfadaki resimleri tazelesin çok merak ettim...Bu arada Ümmet abi sana imreniyorum vallahi...Çok güzel anıların var...Daha iyi,daha güzellerinin olması dileğiyle...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Helal Sana
Yolun Açık Olsun
Honda Cbf 150 Ile Benim Denemeye Korktuğumu Sen Yapmışsın Bile
Bravo
Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi
Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni
Ümmet abinin yaşam biçimi olmuş gezmek peugeot,mondial sadece işini kolaylaştırmış.Her ne olursa olsun ama yinede cesaret ister, yürek ister tebrikler....
slm ümmet abi seni en içten dileklerimle tespit ediyorum motorun hiç arıza yapmadan kaç km yol gitti ilk etapta
Ben motorla bile olsa Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmeyi gözümde büyütüyorum; oysaki sen Türkiye'yi turlamışsın hem de defalarca..çok çok tebrik ederim Ümmet abi seni, hepimize moral ve cesaret kaynağı oluyorsun.Yolun hep açık olsun...
ümmet abimiz bir efsane ve bütün motorcuların gururudur onunla gurur duyuyoruz allah daima yolunu açık etsin tekerin yere düz bassın izmir mt için özelsin saygılar .cesur.
tebriğin için sağol,ilk motorla yani mondıal 125 mt ile ilktura başladığımda hiç arıza yapmadan 7300 km gitmiştim ilk arızası eksozdu mardinde bozulmuştu,13200 de ise çorumda kayış kopmuştu,14000 ve 41000 km lerde ikisefar motor yapmıştık 71000 de satmıştım.
kadeşim cesur iyidileklerin için sağol,zamanım ve sorumluluğum olmadığı için sürekli kafam estiğinde gezme imkanları buluyorum,motoru olan herkes sanırım gezmek ister,ama sorumlulukları ve imkanları yüzünden olmuyor ben bukonuda biraz şanslıyım,izmir mt ye gelince orası benim ilkgöz ağrım bu siteyle sizlerin sayesinde tanıştım çokta iyi olmuş yalnızlıktann kurtuldum sayenizde,selam olsun .izmir mt ye
www.perkitan.com
Helal olsun tebrik ediyorum Film gibi yaaa
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Türkiyede kaç tane Ümmet Perkitan olabilir, Dünyada kaç tane olabilir. Aslında bu tam belgesellik bir olay Ümmet kardeşim gerçekten gezgin ruhlu bir insan ,kendisine sabit bir iş versen ne kadar dayabilir bilemem ama gece yatağına girdiğinde yine yolların hayalini kurduğundan eminim. İstanbulda bizim için kendini parçaladı sağolsun her tarafa koştu yetişti. Yeni motorun da hayırlı uğurlu olsun Ümmetcim. ALLAH yolunu daima açık etsin.
deme böytle rahmi abi çok utanıyorum ben sadece üzerime düşeni yaptım sizin bana yaptığınızın 10 da birini yapmadım,izmir mt nin bana azmı yardımı oldu,hatırlasana rahmi abi mt nin yıldönümünde sen hepimizi çiftliğine davet etmiştin azşeymiydi o ziyafet,oysa siz istanbula geldiğinizde ben sizleri çok yalnız bıraktım otele gidiş gelişlerinizde yanınızda olmalıydım,özür dilerim.
www.perkitan.com
ümmet abi yeni motorunla ne zaman çıkcan yollara yamahayla
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
bu tip aktiviteler hayata karşı bir duruş bence önemli ve değerli
öööhhh.
ben resimlere bakarken yoruldum. amcam hepsinin içinde.
helal oılsun valla ne diyim...
Çılgın Türklerden bir tanesi
Helal olsun ne diyeyim minicik bir motorla tır tır tır memleketin heryerini gezmek her yiğidin harcı değil... Yürek derim cesaret derim ben buna...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)