küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN
-
21 Aralık 2006, 01:03
Eğer bu abimi gözümle görmesem inanmazdım ama sağolsun dün akşam Balıkesirden geçerken beni kırmadı ve tanıştık kendisiyle.
Artık kendimi motorcu gibi hissetmemeye başladım yuh olsun bana biz motosikletmi kullanıyoruz beee
Helal olsun ümmet abi
Aynı fotoğraf karelerinin içinde olmak isterdim seninle ümmet abi ama nasip olmadı şöööööyle bi havamızı da atardık ümmet abiyle yan yana bi pozla ama kıssmet değilmiş.
Önemli olan gönüller bir olsun değilmi abim benim
Balıkesirden saygılarımı sunuyorum..
Kazasız belasız sürüşler tekeriniz düz bassın :bounce:
Reklamlar
-
23 Aralık 2006, 19:23
Moderatör (forrap)
-
25 Aralık 2006, 05:11
ümmet Abim tam gaz.Kışın durucam dedi ama yine yollarda.Devam abicim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
25 Aralık 2006, 11:03
ümmet abimmmmm,,sana durmak yakışmaz,,ateşşş abimmm ateşşşşşşşşş...ne oldu senin bir iş vardı,,geçen hafta toplantıda söylemiştin...meraktayım..bi haber ver..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
25 Aralık 2006, 11:26
slm
MECİT adlı üyeden alıntı
ümmet abimmmmm,,sana durmak yakışmaz,,ateşşş abimmm ateşşşşşşşşş...ne oldu senin bir iş vardı,,geçen hafta toplantıda söylemiştin...meraktayım..bi haber ver..
o iş kesinleşti.Motorun Markası (jonway Barakuda Motoran 150 cc.) Konu Başlığı açtım,Haberin yokmu? Konu Başlığı: Motorumu Başka bir marka ile değiştiridim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
25 Aralık 2006, 12:23
abi helal olsun sana kim tutar seni yanına çırak lazımmı abi beni beklesene martta alıyorum motoru maaş istemiomm sadece işi ögret yeter abi..
-
28 Aralık 2006, 00:04
ümmet abi denizliye gelince görüselim
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
28 Aralık 2006, 14:27
mrh
cardoso adlı üyeden alıntı
ümmet abi denizliye gelince görüselim
akşam denizlideyim görüşürüz inşallah.
www.perkitan.com
-
31 Aralık 2006, 22:48
abi sen motorumu degıstırdın
-
slm
delicoban adlı üyeden alıntı
abi sen motorumu degıstırdın
evet motoruda değiştirdim markasınıda.motorumu başka marka ile değiştirdim diye konu başlığı açtım yeni motorun resimleride var orda.bayramınız mubarek olsun.
www.perkitan.com
-
-
Ya arkadaşlar ben fotoğraflara bakarken Explorer geçersiz işlem yürüttü, mause un topunu döndermekten yoruldum Ümmet Abi Sen neymişsin böyle beeee helal olsun walla.
-
saolasın ümmet abi muhabbetin için teşekkür ederim emin ol arabayla qiderken aklım sendeydi. iş amaçlı qitmeyip yanımda elemanlar olmasaydı bende izmire motorla qiderdim. Tekrar görüşmek üzere!!!
-
abii nasılsın kızlarla aran nasıl vandan anadolu motorsiklet benim sitem ads anadolumotorsiklet.sitemynt.com
-
ümmmet abiyi gördüm ilk önce arkasından araba ile gittim baktım nerde durucak diye sonra avcılar mondial bayisinin önünde durdu bende durdum gidim içeri selam verdim tokalaştık felen sonra benim gitmem gerekiyordu çıktım ümmet abiyi gökte ararken yerde buldum ya helal bana..
-
ümmet kardeş gerede de karla mücadele ediyorsun
kolay değil ama kolay gelsin
-
mrh
ek.engin adlı üyeden alıntı
ümmet kardeş gerede de karla mücadele ediyorsun
kolay değil ama kolay gelsin
etmiyom valla motor kapalı garajda ben otelde keyif yapıyoruz sabah kalktığımızda hava güzel olursa devam etçez.olmazsa sonra gitçez.engin abicim geçen hafta birlikte t.dağa gittik sen bu hafta şileyede gidersin artık.
www.perkitan.com
-
Ummet abi, kar kıyamet dikkat et kendine, daha Kosova'ya gidicegiz unutma haa 27 sine adresi biliyosun.. yetismeye calis.. soz bu sefer televizyonu ayarliyacagim... bekliyoruz....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
ümmet abi konyaya gelmiyonmu tekrardan
-
Abi soguk derim ?
Kar-kıs derim ?
Tehlikeli derim ?
Bünye derim ?
Comfirmation Bias
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler