Efsane adamsın Ümmet abi, kutlarım seni, iyi yolculuklar...
Efsane adamsın Ümmet abi, kutlarım seni, iyi yolculuklar...
"Motosiklet Özgürlüktür."
değerli abimiz bir sorum olacak size.. sizdeki motorun aynısından bendede var 16 aydır kullanıyorum sadece arka fren balatasını 500 km de memnun olmadığımdan birde sesi zayıf olduğundan kornasını değiştirdim. 8000 km de şu anda. Fakat serviste her bakımda açılmak zorunda olan plastik aksamların vida yataklarının bazıları doğal olarak aşındığından 2 vidası tutmuyor. Bu durum garanti kapsamına dahilmi yoksa servis muamelesi de kullanıcı hatasına eşdeğermidir? scooter kullanıcılarında bu sorunlar yaşanmıyormu anlamadım,ayrıca forumda mt 125 kullanıcıları sorunlara destek olmuyor bilgin varsa sana danışmak istedim şimdiden sağolasın.
efsane sürücü Ümmet Perkitan hani Muğla MT toplantısı için beni arayıp haber verecektin? Marmariste ararken sen KIRIKKALE'de çıktın. Biz bu satırları yazarken sen şimdi kimbilir nerelerde olacaksın.Yolun açık olsun kendine dikkat et.
servisin hangisi olduğunu bilmiyorum ama sanırım forma mersinden katılıyorsun orda artmen ticaret ve ekintaş bayi ve servislerimiz var sana kesin yardımcı olurlar sanırım vida yataklarına tornacının yeni yatak açması lazım söylediğim servisler rica edrsen sana yardımcı olurlar.kendine çok iyi bak esen kal.
abi çok özür dilerim,fakat geçerli mazaretim var marmariste barışın yanından köyceğize şahinin yanına gidecektim özelden mesaj aldım şahinden fethiyede işi çıkmış orası iptal olunca kale yoluyla denizliye geçtim,vakit kaybı olmasın diye çok afedersin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ya Herseyİm Ya Hİcİm
Sorma DÜnya Ne Bİcİm
Bİr KÖrdÜĞÜm Kİ İcİm
ÇÖzdÜkce Dolaniyor
Ankaraya Selamlar Ümmet Abİcİm.
Comfirmation Bias
anlaşıldı ,tamam...Yola devam Ümmet Perkitan durmak yok.Tekerlekler dönecek .Ama öyle ama böyle....Yolun açık olsun
söylediğiniz yerler bişey icat edemedi. plastikteki aşınıma torna kar etmiyor üzgünüm. yinede sağol.
adama helal olsunbizim yapamadığımızı yapmış abi manisaya geldiğinde haberim olsun beraber bi akdeniz turu yapalım çok güzel yerler gezmişsin...
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
dayı helal sana keske daha iyi bır motor olsaydı rahat gezerdın sana honda gold wıngs yakısır valla.ellerınden öptüm.
ümmet abi benim silverwingi vereyim sana onunla dünyayi gezersin sen azimle
yolun acık olsun ümmet abi
DREAM OF POWER SAKO
Ümmet hocam sesim geliyor muuu....nerelerdesin???
Ümmet abiye goldwing versen dünya turu atar herhalde
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
www.perkitan.com
MERHABA....Abi ben adanadan hakpek buralara gelmeyi düşünüyormusun...Eminim ve forumdada okuduğum kadarı ile seni tanıyan birdaha, tanımayan buraya ne zaman geleceksin diyor...bende sorayım buralara ne zaman gelmeyi düşünüyorsun..gelecekteki planların arasında varmı ...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
www.perkitan.com
Ümmet abi bandırmaya mı geldin yoksa haberimiz yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)