küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN
Reklamlar
-
06 Kasım 2006, 04:33
Mondial yetkililerine sesleniyorum! Ümmet Abimin seneye yapacağı gezileri için mutlaka korumalı giysilerini temin etmelerini rica ediyorum.Son gördüğümde kumaş pantalonla motora bindiğini gördüm.Hem sağlığı hemde güvenliği açısından bu gereksinimlerini karşılamanız sizin için artı puan olacaktır.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
-
06 Kasım 2006, 12:53
yoldu
erdo2002 adlı üyeden alıntı
ümmet abi bizi kayda alıp cevap verdiğin için teşekkürler
birkaç sorum daha olucak sana.Eğer arzu edip cevaplarsan sevinirim.Şimdi bu basligin tamamini okuma imkanim olmadi o yuzden soruyorum yoksa kesin daha once sorulmusdur
kusuruma bakmazsın umarım.topiğin 1. sayfasını okudum(zaten çoğu resimdi
) fakat okadar cok yer gezmissinki acikcasi gıpta ile baktim.Bunlar bir anda olmamisdir eminim.Kaç yilda bu kadar yeri gezdiniz sizin dül dülle
ortalama 50km/s civarımı gidiyorsunuz? Böyle bir gezi masraflı olmuyormu?Açıkcasi bu resimleri görüpde sizin gibi geziye çıkmak istemicek kimse yoktur.Fakat coğu insanın belini para ve zaman yetersizliği büküyor
Birde sormak istediğim konu bu kadar yer gezmişsiniz ve ülkenin çok ucra yerlerine gitmişsiniz.Herhangi bir tehlike atlattınızmı yol esnasında(güvenlik açısından soruyorum) Çünkü öyle yerlere gitmişinizki imdat! deseniz kimsenin olmıcağı yerler
Güvenlik sorunun nasıl çözdünüz efenim? cok soru olduysa kusura bakmayın saygılar
elbette sizi kayda alcam çünkü ben yollarda yalnız değilim sizin bir parçanızım biz o yolları beraber gezdik heryerde siz vardınız inanın hiç gariplik çekmedim oyüzden ne sorarsanız her zaman içtenlikle cevap vermeye hazırım.yedek parçalar modıalın katkısı,hepsi olmasada bayilrde yakıt ihtiyacımı karşıladı,kimsede zorunlu değil tabi,yemek sorununuda yollardaki şanitiye ve baraj inşaatlarından izin verdileri kadar hallediyorum,zamanım bayağı var, çok şey yaşadım gezilerim sırasında kolay olmadı tabi,ama bazı şeyleri göze almasan bir yere varamıyorsun ben herşeyi baştan kabül etmiştim,tehlikelere gelince fiilen küçük bir iki olay dışında sorun olmadı,beni ençok üzen kayış ve lastik oldu onlrıda şubattan beri 4 veya 5 kere başıma geldi kendi imkanlarımla en yakın servise gidiyorum gerisini onlar hallediyor.evet şubattan beri 9 türkiye turu 66083 km oldu hz limitim 60-70 km arasıda değişiyor,sanırım sana yardımcı olmuşumdur,sevgi,saygı izmrden selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
06 Kasım 2006, 14:48
-
07 Kasım 2006, 20:05
yolcu
bugün istanbula gitmek için yola çıktım susurluktan sonra beyaz bir taksi önüme geçti beni durdurdu kim acaba derken içinden izmir mt den rüzgarbey çıktı izmire gidiyormuş beni görünce geri dönmüş sağolsun benzinlikte oturup yemek ve çay molası verdik sonra o izmire ben istanbula yollarımıza devam ettik,rüzgar beye yaptığı jestten dolayı teşekkür ederim.
www.perkitan.com
-
08 Kasım 2006, 19:43
Sevgili Ummet Abi,
Bu guzel tesaduf cok iyi oldu . Ben bir gun karsilasacagimizi biliyordum ama muhtemelen dogu tarafinda olur diye dusunurken sen kalk Izmir Iztanbul yolunda goruverdim kucuk mondial ve arkasindaki bayragi. Omurilikten kullanirken arabayi birden beynimde simsek cakti ve ilk sapaktan dondum geri. Dondum donmesinede sen uzamis gitmisin bas bas bas 160 - 170 allah allah yok sonra karinca gibi gordum ta ufukta senive emekter mondiali. Kesin o motorda extra biseyler var cunku ibrende 60 yazsada gercekte katettigin mesafe cok.
Guzel sohbetin ve o dar vakitinin icinde benimle mola verdigin icin ayrica tesekkurler. Bir soz vardir senden sonra izmire kadar durup durup bunu soyledim kendi kendime. ' Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş ' Sen nerde olursan ol halis niyet ve iyiligin sayesinde Allah sana bir sekilde ulasir.
En kisa zamanda gorusmek uzere
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
08 Kasım 2006, 20:34
İstanbul'damısın Ümmet abi?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
08 Kasım 2006, 21:15
çin motoru sakın alma çin motoru zırt çin motoru pırt diye konuşuanlar buna ne diycek bakalım nedir bu takıntı anlamaıyorum ki parasına gore gayette başarılılar bence bitanesi bi digerini tutmuyo ama çok abartıyosunuz bakın işte abim 40 bin km ye gelmiş
-
08 Kasım 2006, 23:47
km
burakxxxxx adlı üyeden alıntı
çin motoru sakın alma çin motoru zırt çin motoru pırt diye konuşuanlar buna ne diycek bakalım nedir bu takıntı anlamaıyorum ki parasına gore gayette başarılılar bence bitanesi bi digerini tutmuyo ama çok abartıyosunuz bakın işte abim 40 bin km ye gelmiş
yanlış duymuşsun kardeşim 65626 km şuan.
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
İstanbul'damısın Ümmet abi?
evet istanbuldayım yeni geldim kağıthaneden selam.
www.perkitan.com
-
09 Kasım 2006, 02:35
ümmet abi ayaklarına sağlık çalıştığım yere kadar zahmet ettin geldin .
seninle tanımak çok güzeldi,gönlü güzel pamuk gibi bir insansın'dilerim seni kimse üzmez dilerim yolların hep açık huzurun sağlığın yerinde olur daima. sana güzel şarkılar okumak isterdim ama hastalığım yüzünden sesim bugün fazla çıkmadı bir dahaki sefere inşallah MT net ailesiyle hep birlikte seni görmek isterim istediğin zamanda başımızın üstünde yerin var bunu unutma canım abicim sonsuz sevgilerimle yolların fatihi seni seviyoruz
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
09 Kasım 2006, 13:44
desperadost adlı üyeden alıntı
ümmet abi ayaklarına sağlık çalıştığım yere kadar zahmet ettin geldin .
seninle tanımak çok güzeldi,gönlü güzel pamuk gibi bir insansın'dilerim seni kimse üzmez dilerim yolların hep açık huzurun sağlığın yerinde olur daima. sana güzel şarkılar okumak isterdim ama hastalığım yüzünden sesim bugün fazla çıkmadı
bir dahaki sefere inşallah MT net ailesiyle hep birlikte seni görmek isterim istediğin zamanda başımızın üstünde yerin var bunu unutma canım abicim sonsuz sevgilerimle yolların fatihi seni seviyoruz
sevgi ve saygı kavramları karşılıklıdır,bilakis ben seni gördüğüme sevindim sesine gelince rahatsız edici değil aksine okşayıcı ve çok rahatlatıcı seninle daha çok vakit geçirmek isterdim ama hem senin hem benim ortamımız müsait değildi fakat benim için sevindiriciydi seni tanımak seninle sohbet şansı bulmak başka zaman uygun şartlarda daha bol zaman dilimi içinde görüşmek üzere kendine iy bak.
www.perkitan.com
-
10 Kasım 2006, 21:01
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
sevgi ve saygı kavramları karşılıklıdır,bilakis ben seni gördüğüme sevindim sesine gelince rahatsız edici değil aksine okşayıcı ve çok rahatlatıcı seninle daha çok vakit geçirmek isterdim ama hem senin hem benim ortamımız müsait değildi fakat benim için sevindiriciydi seni tanımak seninle sohbet şansı bulmak başka zaman uygun şartlarda daha bol zaman dilimi içinde görüşmek üzere kendine iy bak.
saygıyla elleriniz'den öperim bu arada faranjit olmuşum bir aydır sürüyordu bu akşamki programım iptal oldu' yarın çok gelmek istiyordum gelemezsem beni bağışlayın !herkeze selam..
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
10 Kasım 2006, 21:30
desperadost adlı üyeden alıntı
saygıyla elleriniz'den öperim
bu arada faranjit olmuşum bir aydır sürüyordu bu akşamki programım iptal oldu' yarın çok gelmek istiyordum gelemezsem beni bağışlayın !herkeze selam..
bağışlandın bile değerli ogün kardeşim herşeyden önce sağlık lütfen kendine dikkat et.biz herzaman görüşürüz.
www.perkitan.com
-
10 Kasım 2006, 21:44
ummet abim hoşgeldin..
kaçgün kalıcan..
yarın (cumartesi) çalışıcam akşama bi iş çıkmazsa bişiler yapalım özledim seni..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
10 Kasım 2006, 23:10
ümmet abi askerlik olmasa gel derim ama önce vatan borcu ama sana söz 2008 e kadar sağ olursak ben mayıs sonunda döneceğim.bir muğla mt buluşması yaparız şimdiden söz vermek çok zor biliyorum ama umalım en azından tamammmı?ben sözümü verdim ümmet abi....sende söz ver bak.hem barış abilerde 60km uzakta biza atlar birlikte gidreiz hem..
-
11 Kasım 2006, 14:51
kn
vedat kaya adlı üyeden alıntı
ummet abim hoşgeldin..
kaçgün kalıcan..
yarın (cumartesi) çalışıcam akşama bi iş çıkmazsa bişiler yapalım özledim seni..
vedatçım pazartesi sabah gitmek istiyorum havalar müsait olursa çok yağış olursa ertelerim ama gitmek istiyorum.sabah 007 ve nejdetle kale cafede kahvaltıdaydık akşam aynı yerde toplancaz oraya gelebilirsen görüşürüz bende seni özledim gelmezsen kulağının birini izmire götürürüm ona göre öyle vııııııınnnnnn deyipte gözden kabyolmak yok.
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
ümmet abi askerlik olmasa gel derim ama önce vatan borcu
ama sana söz 2008 e kadar sağ olursak ben mayıs sonunda döneceğim.bir muğla mt buluşması yaparız şimdiden söz vermek çok zor biliyorum ama umalım en azından tamammmı?ben sözümü verdim ümmet abi....sende söz ver bak.hem barış abilerde 60km uzakta biza atlar birlikte gidreiz hem..
hemde yürekten
www.perkitan.com
-
11 Kasım 2006, 19:45
Trafikte 4 tekerlekli potansiyel tehlikelere rağmen... helal olsun
kaç kez sıkıştırdılar çok merak ettim?
-
11 Kasım 2006, 20:18
vıceroy adlı üyeden alıntı
Trafikte 4 tekerlekli potansiyel tehlikelere rağmen... helal olsun
kaç kez sıkıştırdılar çok merak ettim?
kendini şöför sanan okadar çokki sayısını hatırlamıyorum eğer fedakar olan hep ben olmasaydım şimdiye kadar ölmüştüm.
www.perkitan.com
-
11 Kasım 2006, 20:34
ümmet abi nasılsın
-
12 Kasım 2006, 12:55
slm
delicoban adlı üyeden alıntı
ümmet abi nasılsın
iyi birader kendine iyi bak esen kal.
www.perkitan.com
-
12 Kasım 2006, 13:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler