iyi yolculuklar Ümmet abi..
iyi yolculuklar Ümmet abi..
CBR 600F Honda,
İyi yolculuklar yolun açık olsun ümmet abi. Bu arada artık hızına yetişemez olduk karadenizde biliyorduk seni bi baktım antalyadan bile ayrılmışın, wallaha büyüksün abi nediyelim.
abicim kapımız sana hep açık rahatsızlık ne demek ...ben uzun zamandır bu camiyanın içinde sayılırım ...türkiyede senin gibi dolaşan başka biri yok ..bildiğim kadarı ile avrupadada yok zaten yurt dışında bu gezi çok güç tamamen maddiyata dayanır bu yüzden senle aynı şartlarda dolaşan dünyada yoktur zannerdersem ...EE şimdi dünyada bi eşi daha olmayan biri ile tanışmak ,onla muhabbet etmek bile şereftir...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tek diyeceğim kelime helal olsun
Sanirsin DaĞlarda Yol Olmaz..
Usanirsin Kalbİnde GÜÇ Kalmaz..
Uzanirsin.. Yarin Olmaz..
Zor GÜnlerİn Ardinda Huzun Olmazkİ Her Zaman
Umutlar YÖn Bulmaz Her Zaman
Yarin Olsada
Beklenen GÜn Olmaz..
SÖzlerİm GerÇektİr, YÜreĞİm KardeŞtİr Her Zaman..
Umudum Sonsuzdur.. UĞraŞim Bİtmez HİÇbİr Zaman..
Gelİyor GeÇİyor Hayat, DÖnÜyor Durmuyor DÜnya
Gelİyor GeÇİyor Zaman, DÖnÜyor Durmuyor DÜnya..
Sanirsin Yalnizlik Tek Dostun
Aldanirsin, KaÇmakla Bİtmİyor HİÇbİr Zaman YalnizliĞin..
SÖzlerİm GerÇektİr, YÜreĞİm KardeŞtİr Her Zaman..
Umudum Sonsuzdur.. UĞraŞim Bİtmez HİÇbİr Zaman..
Gelİyor GeÇİyor Hayat, DÖnÜyor Durmuyor DÜnya
Gelİyor GeÇİyor Zaman, DÖnÜyor Durmuyor DÜnya..
pentagram-sonsuz
Senİnleyİz Abİcİm.. Yolun Acik Olsun..
Comfirmation Bias
akşam manisa mt ile izmir mt buluşması vardı,manisa mt resmen gövde gösterisi yaptı gelen ayak sesleri ile izmir mt ye bukadar az katılım hiç yakışmadı ,şık olmadı gönül isterdi izmir mt nin daha kalabalık olsun,aksine manisa mt çok kalabalıktı çığ gibiydiler,geldiler,geldiler hiç bitmediler ayaklarına sağlık hepsine ayarı ayrı teşekkürler teşrifleri için.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abi İstanbulda Kan bağışındaydı. Kan vermek çok istedi ama tansiyonu düşük çıkınca veremedi. Bize katıldığı için kendisine teşekkür ederim.
Salı günü (17-10-06) Kadıköyde iftar yapacağız iftarda görüşürüz Ümmet abicim.
sağol erhan az evvel ibrahimle beraberdik onunlada konuştuk salı günü görüşmek üzere.
www.perkitan.com
Ümmet abi iş yerimizde iftarda misafir ettik şimdi izmire geçicek
iyi yolculuklar ümmet abi
Ümmet abinin objektifine son yansıyanlar:
walla ümmet abi artvin yusufeline geldiğinde dikkatimi çekmiştin ama nerden bilebilirdim günde bir sürü insan geliyo ama bir daha yolun düşerse beklerim misafir ederim yolun açık olsun
www.perkitan.com
Allah itibar zenginliği vermiş ümmet abiye
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Arkadaşlar,Ben bu efsane motosiklet'e bindim artçı olarak.Zannedersem yakın tarihte Mondial sergilemeyede başlıycak.Ama Ümmet Abim yola devam edecek inşallah.Kendisiyle tanıştım ama sonradan iftar yemeğine gidemedim.O yüzden biraz üzüntülüyüm.Hoş Abim tekrar gelir İstanbul'a bi yemek yeriz beraber.Yolun açık olsun Abim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ÜMMET ABİ ,
Seni aşağıdaki adrese bekliyoruz....
Yoksa durumumuz sakat vallaaa....
http://www.motosiklet.net/forum/show...477#post468477
bu sabah istanbuldan izmire doğru gitmek üzere ayrıldım,tekirdağda beni mt üyesi deer_152 karşıladı çanakkaleye kadar eskortluk yapıyor şu anda geliboludayız 1 saat sonra yolumuza devam edeceğiz,bana eşlik ettiği için kendisine sonsuz teşekkürler.
www.perkitan.com
biz teşşekkür ederiz abi mt/59 olarak bizide unutmayıp hatırladıgın için
bu arada recep abinin yanına ugradık misafir etti kendisi bizi güzel bi sohbet ldu kendisinede ayrıca tesekkürler
ümmet abi görüntüleri internete atalım derken geliboluda yanlıslıkla tekirdagdaki görüntülerin üzerine kayıt yapmısız kusura bakma ben diger görüntüleri atıyorum
tekrar buralara yolun düştügünde gene haberimiz olsun abi
tekirdagdan selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)