Ümmet abimize selamlar.. İyi yolculuklar dilerim..
Ümmet abimize selamlar.. İyi yolculuklar dilerim..
CBR 600F Honda,
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hocam Helalsana Saygiyla Eğiliyorum Süpersin
Ümmet Abimin bide mütevazilik huyu had safhada.Cevap sırasında "Mut'tan selam" yazmış.Abicim Mut'u duydum ama hiç gitmedim.Gayet doğal bişeymiş gibi yazmaya başladın.Acayip bişey yapıyosun ve insanlarada gayet doğalmış gibi aktarıyosun.10 veya 12'sinde İstanbul'da bekliyor olucam abim.KEndine iyi bak yolların açık olsun. Telefonum;0.533.3362703,İsmimde Oğuz.Geldiğinde bi çaldırırsan ben arıycam seni.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
abi ne ara alanyaya geldin sen karadenizde değilmiydin yaw
alanyada benim mekanım abi ama sezon kapandığı için memleketteyim orada olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım bidaki sefere artık
antalyada bulunduğüm sürede işlerini güçlerini bırakıp bana zaman ayıran değerli antalya mt üyelerine başta ayt-hakan olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür eder.işlerinde başarılar dilerim.ayrıca beni evinde misafir edip ağırlayan gecenin 3 ünde hiç üşenmeden zahmetlere girip sahur için kahaltı hazırlayan özgür kardeşimede minnetarım.
www.perkitan.com
Adana - Marmaris arası resimler
yazan : Ümmet PERKİTAN
Mersin mondial bayisi antmen ticarete katkılarından dolayı çok teşekkür ederim ..
Mersin mondial bayisi ekintaş ticaretten Tahsin beye teşekkür ederim ..
Alanya arkamda …..
Muz diyarı anamurdan geçip muz yenmezmi...
Serik mondial bayisi Abdullah beye katkılarından dolayı teşekkür ederim…
8 yıllık cefakar dost Allah onu iyilik yapsın diye yaratmış inegöl köfte üstadı sülaleden köfteci İsa VATAN ..Göcek”teki katkılarından dolayı kendisine minnettarım …Çalıştığı teknede ki resimlerimiz..
Kaptan iş başında …karada 62000 km kolay değil bu işler …
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah nazardan saklasın abi devam...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
www.perkitan.com
helal olsun abi sana izmir e bekleriz yine
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
geliyorum geliyorum manisa izmir toplantısında aranızda olcam.bodrumdan selam.
20 günlük kısa gezim bitmek üzere gezimin sonlarına doğru marmarise uğradım orda rahatlama merkezi döğmeci BARIŞ USTA ya uğradım bütün gezinin yorgunluğunu çıkardım yaptığı herşey için barış ailesine çok teşekkür ederim.umarım kendilerini rahatsız etmemişimdir.esen kal barışcım irtibatı koparmayalım bodrumdan selam.
www.perkitan.com
Türkiye turunu tamamlamasına az bir mesafe kala Antalya'mızdan yolu geçen Ümmet bey'e sohbeti için teşekür ediyoruz. Kendisini 1 gece Antalyamızda misafir edebildik. Allah yolunu açık etsin.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
ah be ümmet baba-sen ne çılgın adamsın.mütevazi ve insan canlısı tavırlarından feyz aldım.canım abim,antalyadada dostların var.
yolun açık olsun ümmet baba.
Ummet abiyi antalya Mt olarak karsilamaktan onur duyduk. Yolunda basarilar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ümmet perkitan la tanıştığıma çok memnun oldum kendisi motorsiklet aleminin çelebisi olmuş bir şahıs.
toros iyi günler diler
küçük motoru ile büyük işler başaran ÜMMET abimizi ağırlamaktan antalya mt olarak büyük onur duyduk.bu onuru bize yaşatan ümmet PERKİTAN a sonsuz teşekkürler.
özgün
izmirden başladığım karadenizin tamamı artvin,bayburt,sivas,pınarbaşı,k.maraş adana,osmaniye,mersin,mut,ermenek,anamur,antalya,f ethiye,marmaris,bodrum,kuşadası ve izmir.8.türkiye turu bugün sona erdi,sağ salim allahın izniyle bitirdim.darısı başka turlara inşallah.62300 km güzel
www.perkitan.com
eline ayağına sağlık...
bakalım daha kimler öğrenecek resimlerinin anlattığını...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)