dün akşam denizlide beni kaşılayıp ağırlayan içten ve samimi davranışlarından ötürü <rene<mehmet.e çok teşekkür ederim.allah gönlüne gore versin.umarım kendisine sorun olmamışımdır.
dün akşam denizlide beni kaşılayıp ağırlayan içten ve samimi davranışlarından ötürü <rene<mehmet.e çok teşekkür ederim.allah gönlüne gore versin.umarım kendisine sorun olmamışımdır.
abi tükanın yerini biliyon
gelince direk yanıma gel abi...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tamam barış motoru bakıma aldılar. yarın öğlenden sonra çıkar burdan 16 gibi yola çıkarım.domates,biber,yumurta hazır olsun gelince melemen yaparız. tüp dolu olursa tabi.yarın 22.00 de sendeyim.
ÖZEL TEŞEKKÜR2 gündür kıbrısa giderken kullanmak üzere nazillide enerji depoluyorum. burada 2 gündür bana emekleri geçen ve yakın ilgilerini esirgemeyen MONDIAL ailesinin birinci sınıf yetkilisinden son sınıf yetkilisine kadar hepsine sonsuz teşekkürlerimi bir borç blirim.hepsi esen kalsın.ayrıca kıbrısa yola gideceğim için .motor aksamlarının rutin bakımı için vermiş oldukları emek için başta MONDIAL SATIŞ SONRSI HİZMETLER MÜDÜRÜ LEVENT BAL olmak üzere bütün ekibine teşekühlerimi iletirim hepsine kucak dolusu sevgiler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
eee tabiki helal olsun derim nede olsa plakanın da bir hikmeti var nede olsa FB plalakı asla yolda kalmaz yolların daima kazasız belasız açık olsun üstadım..
16 / 08 / 2006 Marmaris
Ümmet abi 8. Türkiye turu başında yine Marmaris”teydi ..ama artık ÜMMET ABİYE Türkiye dar geldi…şimdi yollar kıbrısı gösteriyo….
Abi kısmetse kıbrıstan sora neresi diye soruyorum …barışçım kosovaya gitmeyi istiyorum daha sonrada Gürcistan üztünden azewrbeycana gidip bakü deki kardeşlerimizi ziyaret etmek istiyorum diyor….
Ben diyecek söz bulamıyorum ne diyim yolun açık olsun abi…Ümmet abi gibi biri her birimize örnek teşkil edecek ..ilerde bu yolları yapacak olanlara rehber niteliğinde deneyimler verecek…son turdan elimize geçen görüntüler aşağıda
Recep abim Ümmet ağabeymizi misafir etmiş …İki ağır abi aynı karede
Gelişim sürücü kursu…Yani bizim İbo da ümmet ağabeyyi misafir etti …Ümmet abi şu anda yanımda katkılarından dolayı İbrahime çok teşekkür ediyo…bende İbrahimi gözlerinden öpüyorum
Mondialden satış sonrası hizmetler müdürü Levent BAL ….Levençim sana bi kaç çift sözüm olcak ama onu başka mesajda yazacam
Dersaaadette MT li arkadaşlşarda ümmet ağabeyle sohbet fırsatı bulmuşlar..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
nasıl resimleri beğendinizmi,yakında kıbrıs resimleri geliyor
Ümmet abi şu an nerdesin..
Ümmet Abicim,senden çok özür diliyorum.İstanbul'dayım diye mesaj yazmışsın.Tamda tatilime denk geldi,İnternet olmayan bi balıkçı köyüne gittim Çanakkale'de.Sanada cevap yazamadım.Beni bağışlarsan çok sevinirim.İnşallah İstanbul'da seni uygun şekilde ağırlamıştır kardeşlerim.Yine çok çok özür diliyorum Abicim.Nasipse kendimi affettirmeye çalışıcam.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Abi resimler beğenilmez mi, her fotoğrafına ayrı ayrı bir belgesel izlermiş gibi uzun uzun bakıyorum.Ümmet PERKİTAN adlı üyeden alıntı
Yolun açık olsun, Kıbrıs fotoğraflarını da, sonrasında yurt dışı fotoğraflarını da heyecanla bekliyoruz.
Saygı ve sevgilerimle.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Abicim gezilerin artık mondial'inde sitesinde yerini almış.Çok sevindim,Mondial tam yerinde bir kararla senin gezilerini aktarıyor.Devamını tüm kalbimle diliyorum.Yolun açık olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ümmet abi büyüksün diyorum ve önünde saygımdan eğiliyorum.
konyaya yolunuz düşerse kesinlikle beklerim. 0535 461 34 30 telefon numaram. yolun açık olsun
helal olsun be bu yaşta bunu yapıosa
warya işte bu motor sewgisi
ama daha genç ya inşallah daha uzun ömürler dilerim Allahtan
kendine ii bak kazasız belasız gezmeler
kıbrıs gezisi prosüdür yüzünden yarıda kaldı motoru feribota almıyorlar benimde kıbrısa geçmeme gerek kalmadı. takip eden herkesten özür dilerim.
ylmzzz telefonunu aldım motoru kıbrısa almadılar geri dönüyorum konyadan geçeceğim orda olursan işin de olmazsa pazar günü görüşürüz inşallah.0542 7624303.buda benim numaram.
tamam ümmet abicim. pazar gününü sana ayırıyorum merak etme sen. ben de senin telefon numaranı aldım.
yolun açık olsun bekliyorum
Konya MT deki motorcularla saat 15.00-17.00 arası havuz organizyonumuz var. bu saatlere denkgelirsen beraber gideriz haber veriyim dedim telefon yanımda olmazsa diye. ben seni ararım zaten.
abimize helal olsun.küçük motorunuda unutmamak lazım arkadaşlar.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
abi hoş geldin sefalar getirdin yeterli ilgiyi göstermediysek affola yolun bahtın hep açık olsun tekrar bekleriz
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)