Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

REKLAM ALANI
    entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Alıntı kivanctf adlı üyeden alıntı
    Kardes dun kayıt yaptırmısın bugun sitedeki abilere sallıyorsun . Ayıp ... Ummet abi bugun Dikiliye yanıma ugradi. Kendisiyle baya bi sohbet ettık . Yarın manisada karsına cıkar haberin olsun ...
    Arkadaşa bende katılıyorum. Ümmet Perkitan Saf ve temiz bir insan... Ben Adana'da elimden geldiği kadar misafir ettim. Hiç bir sallama yok bu işte... Adam alnının teri ile aslanlar gibi geziyor. Ghost kardeşimizin yaptığı gibi oturduğu yerden ahkam kesmiyor. Bu arada Ümmet Hocanın yaptığı iş hepimize örnek olmalı. Bu bir cesarettir hemde şapka çıkarılacak cinsten...Bende Türkiye gezisi düşündüm ama işlerimin yoğunluğundan fırsatım olmadı. Kendisini takdir ediyorum ve yolu hep açık olsun diyorum. Kendisini Televizyon programıma çıkarınca zaten kendisi anlatacak ve Resimleri beraber göreceğiz. Bizler Bir aileyiz...Bunu unutmayın. Motosiklet bir kültürdür bu da unutulmamalı...
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

yolcu

Alıntı entellektüel adlı üyeden alıntı
    Ghost kardeşimizin yaptığı gibi oturduğu yerden ahkam kesmiyor. Bu arada Ümmet Hocanın yaptığı iş hepimize örnek olmalı. Bu bir cesarettir hemde şapka çıkarılacak cinsten...Bende Türkiye gezisi düşündüm ama işlerimin yoğunluğundan fırsatım olmadı. Kendisini takdir ediyorum ve yolu hep açık olsun diyorum. Kendisini Televizyon programıma çıkarınca zaten kendisi anlatacak ve Resimleri beraber göreceğiz. Bizler Bir aileyiz...Bunu unutmayın. Motosiklet bir kültürdür bu da unutulmamalı...
    .usta döktürmüşsün kelimeleri helal olsun yazdıklarında tam isabet var ağzına sağlık.kıbrısa gidiyordum istanbuldan telefon geldi dönmek zorunda kaldım. bursa mudanyada mola verdim 1 saat sonra devam eeceğim yengeye ve sana kucak dolusu slm.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    ümmet abi izmire keşke bugun gelseydin bu akşam toplantımız var sana hayırlı yolculuk dilerim
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ümmet abi kızma ya ghost_8987 gibiler olmasa senin gezinin büyüklüğü ortaya çıkmaz ...o kadar zor bi iş yapıyosun ki insanların akılları almıyo senin bu yaptığın işi...yolun açık olsun allaha emanet ol abi..

Not:ghost_8987 nin mesajını silmiyom ki her okuyan görsün ...Devam Ümmet abi motor çatlayana kadar devam merak etme benim cross şu an açıkta çatlarsa benim crossla devam edersin..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Alıntı ghost_8987 adlı üyeden alıntı
    hangi arabanın kasasında götürdünüz motoru bey amca bu işte biraz reklam kokusu var kusura bakmayın ama siz dalga mı geçiyorsunuz 125 lik küçücük lastikle 80 km hızla türkiyeyi dolaşmak ha siz bi izmiri dolaşın motorda hal kalırsa manisaya falan da çıkarsınız... ama kasasında götürdüğünüz araç için baya mazot yakmayı göze almşınız o konuda helal olsun eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş dimi..
    arkadaşım sen önce topiği oku motoru gör ümmet abi ile tanış ondan sonra yorum yapp.... ....
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    Helal olsun Ümmet abime,öyle kolay bir iş değil türkiye yi gezmek,herşeyden önce yürek ister böyle bir seyahate çıkabilmek. Allah yolunu açık etsin kazasız belasız sürüşler dilerim.

shadowofspirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250R SİYAH..
    Helal olsun amcama vallaa amcacım sonuna kadar arkandayız sen bizim öncümüz ol......
    Motorize Birlikler K.lığı......

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    barış usta hayırlı işler kendine iyi bak yarın yola çıkıyorum hafta içi görüşürüz inşallah.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ümmet abi bekliyorum ..yolun açık olsun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ghost_8987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hepinize ilginizden dolayı teşekkür eder ümmet abiye hayırlı yolculuklar dilerim ALLAH yolunu açık etsin abicim de benim hala inancım yok kusura bakmayın sen de söylemişsin zaten kimseye kanıtlamaya ihtiyacım yok diye eyvallah son bi şey daha abi kamyona verecek param yok demişsin olabilir ben senin vereceğini değil mondialin sponsorluk edeceğini sölemiştim zaten bide madem zengin değilim diyosun motorda su yakmıyor ki be abi... saygılar

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    ya ghost_8987 arkadaşım sen kamyon muhabbeti yapıyosun ama şuvar motorun kilometresi ümmet abiyle bende tanıştım denizli ye geldi. km fotoğrafladım buraya koyucam şuan 52000 km de kamyonun üzerinde motor 52000 km yapmaz artı ümmet abi bana aldığı benzin fişlerini gösterdi türkiyenin her yerinden sayısız benzin fişleri senin ne yapmak istediğini anlayamadım ama neyse ümmet abi yolun açık olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.(Ümmet abiyi son gördüğümde kıbrısa gidiyodu)
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    [QUOTE=ghost_8987;384467]hangi arabanın kasasında götürdünüz motoru bey amca bu işte biraz reklam kokusu var kusura bakmayın ama siz dalga mı geçiyorsunuz 125 lik küçücük lastikle 80 km hızla türkiyeyi dolaşmak ha siz bi izmiri dolaşın motorda hal kalırsa manisaya falan da çıkarsınız... ama kasasında götürdüğünüz araç için baya mazot yakmayı göze almşınız o konuda helal olsun eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş..

İnsanları yargılamak karalamak ne kadar kolay değilmi..Hiç bir fikir ve bilgi sahibi olmadan laf olsun torba dolsun misali konuşmak çok kolay...Bizim gibi motor sevdalılarının yaptıklarını sizin düşüncede olanlar hayal dahi edemezsiniz..Çoğu insan motoru daha yeni yeni tanıyor..Hatta ve hatta motorsiklete ,,motorsiklet diyemiyorlar Motorpıskılet diyorlar...Çoğu daha fistanla gezeriken bizler motor yağıyla boğuşuyor idik..Benim giderlerim karşılansın ben motorla 100.000 Km yaparım hemde 1 yıl içerisinde...İddaaya giren varsa Halep ordaysa Arşın burada...Masrafları karşılayacak bir babayiğit sponsor çıksın ben hazırım..Yani diğeceğim şu ki adam bu yolu yapmış helal olsun değip taktir etmek lazım..Kendinizin yapamayacağı şeyleri başkalarınında yapamayacağı varsayımı yanlıştır..Haksız yere insanları rencide edenleri rencide ederim......Ümmet abi sana saygı duyuyorum selamlar ve saygılar...

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    [QUOTE=ghost_8987;384467]hangi arabanın kasasında götürdünüz motoru bey amca bu işte biraz reklam kokusu var kusura bakmayın ama siz dalga mı geçiyorsunuz 125 lik küçücük lastikle 80 km hızla türkiyeyi dolaşmak ha siz bi izmiri dolaşın motorda hal kalırsa manisaya falan da çıkarsınız... ama kasasında götürdüğünüz araç için baya mazot yakmayı göze almşınız o konuda helal olsun eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş..

İnsanlar bisikletle bile dünya turu yapıyorlar. Neden Ümmet Perkitan Yapmasın? Ayrıca bazı insanlar oturdukları yerden ahkam kesmeyi severler. Bence manasız ahkamlar keseceğimize Ümmet Perkitan'a destek vermek ve destek olmak lazım. Ben Onu elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum. Bu aslında bir tür önderliktir. Gezginliğin ve özgürlüğün önderliği. İster çin malı olsun isterse en iyi marka olsun sonuçta motosikleti kullanan insandır. Yeterki kullanmasını bilelim. Gerektiği gibi kullanalım. 125'lik küçücük motor dediğin ve küçümsediğin makina gibi dünyada kaç kişi bu tür araçlarla dünya gezisi yapmış.Türkiye gezisi yapıp ta hedeflerine ulaşmak her insana nasip olmaz. Ayrıca Reklam olayı olsa idi daha bir gösterişli ve ulusal medya'da bangır bangır bağırılırdı. Bu nedenle biraz ön yargılarınızı kırıp Ümmet hocaya destek olun. Bence bir motorcuya yakışanda budur... Bizler modern zamanların şovalyeleri olmalıyız... Örnek olmalıyız tüm insanlığa savaş'a inat barışla. Nefrete ve kine inat Sevgiyle, Hayvanlığa inat insanlıkla... Yola devam Ümmet Perkitan İnatla devam özgürlük aşkına...insanlık aşkına yola devam... "motorunu maviliklere sür" umuda ve insanlığa....
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    sevgili motor tutkunu eşsiz dostlar .bu değerli kardeşimizin yazdıklarını fazla ciddiye almadınızmı bıze reklam yapıyrsun dıyor ama asıl reklamı kendisi yapıyor .dediğin gibi..ENTELLEKTÜEL..daha gidilecek çok yol var ben önüme bakıyorum şu anda nazillideyim yarın akdeniz üzerinden .marmaris,fethiye,kalkan,kaş,kumluca, finike,kemer,antalya,alanya,gazipaşa,anamur,aydınc ık,taşucu sonra karşıya girne limanına hareket 00.30 da. not.ayrıca arkadaş bulunduğu yerden biryere çıkmamış galiba .çünkü hayatın zorluklarından hiç haberi yok benimle oturup 1 saat sohbet etse yürekten ınanıyrum 2 saat şokta kalır sonra kendiside hak verir.

Motosikleti
    salla ümmet abi bunları sen yolculuğuna bak.... sevgilerle
    BURAK

Motosikleti
    bajaj boxer 150

yolcu

[QUOTE=bur-k@;390618]selamlar kardeşim.

Motosikleti
    mondial 100 kh
    vallahi helal olsun. aman abi dikkatli sür. lütfen dizlik te tak ve tam bir kask.
    mümkünse motoruna bol ışık tak ki geceleri görülebilirliğin artsın.

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    ümmet abi sen yoluna devam et aklına başka bişey sokma abi yolda dikkatini dağıtmasın bu tür şeyler takma biz senin arkandayız
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Motosikleti
    bajaj boxer 150

yolcu

[QUOTE=kll;390630]uyarıların için sağol söylediklerne zaten dikkat ediyorum.

TurboTCK555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X8 250, Yamaha FZ6 Fazer
    Geçenlerde benzincide 2 tane italyan turistle muhabbet ettim. Ufacık vespalarıyla taa o ülkeden kalkıp gelmişler, arkalarında çantalar aynı Ümmet abi gibi dolanıp duruyorlardı TR içinde.. Aynı onlara dediğim gibi sana da diyorum Ümmet abi,
    yolun açık olsun, kazasız belasız gezinmen dileğiyle..

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler