harfendaz şu anda denizlide renenin yanındayım.bir hafta sonra istanbulda olurum.yarın 14.00 de ankaraya doğru yola çıkıyorum.
harfendaz şu anda denizlide renenin yanındayım.bir hafta sonra istanbulda olurum.yarın 14.00 de ankaraya doğru yola çıkıyorum.
ümmet Peritkan ne zaman Ankarada olursun Ankarada nerede olacaksın merak ettim walla ?
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
just_life
Ben Ümmet Perkitan, yarın öğleden sonra yola çıkıyorum. bir gün Sandıklı'da kalıcam, bir günde Polatlı'da kalırım. 3. gün yani çarşamba Ankarada olurum inş.
Comfirmation Bias
Ümmet Perkitan
Ankarada seni agırlamak isteriz.. Çarşambaya kadar bi haber bırakırsan iyi olur
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
just-life ankaraya geldiğim zaman ararım görüşürüz,kendine çok iyibak
abi Allah yolunu açık etsin, kazasız belasız devam edersin inşallah. Abi yalnız bütün Türkiye'yi dolaşmışsın, Manisa'nın da her tarafına gitmişsin de Akhisar'ı koymamışsın güzel abicim ya
İWannaFIyOnTheGrond olmaz olurmu forma iyi bak mutlaka vardır çünkü ben kendim akhisar doğumluyum onların hepsi aynı cidideydi zaten şimdi kontrol ederim yoksa hemen hallederim benim için zevk olur
gerçekten bravo amcama helal olsun o ya şta bravooooo
Hocam Ben Bu Sayfaya 24.07.2006 Tarihinde Bakdım we Bu amca Bizim oralara gelsede yakından Görsem Diğe Ve Sabah Oldu 25.07.2006 Tarihinde AfyonKarahisar / Sandıklı ya Geldi Ve o motoru Gördüm Bişi Diyemedim Şaşırdım Kaldım Çağıracaktım Çekindim Ama Bidaha Gelecek Olursan Bana uğramayı unutma Tel No : 0546 471 2200 Ara Ama Bi Çayımı İçersiniz Ümmüt Abi
Ümmet Abiyi Ankarada görmekten mutluyuz
Çayıroğlu Motor
ümmet abi slmlar, hayırlı yolculuklar dilerim tekrar, takip ediyorum yazıları...
yollar için söylediklerin çok doğru sıcak asfalt çok kayganlaşıyoo.. tecrübelerini bekliyoruz.. saygılar
çok önemli<<<<<<<havaların aşırı sıcak olmasından dolayı saat 11 den 17 ye kadar motorlarınıza ve size zarar gelmemesi açısından trfiğe çıkmamanızı ısrarla öneririm<<<<<<<<<<ankara dan selamlar
ankarada yanlarına uğradığımda ayrılıncaya kadar şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü çayıroğlu uğur<MONDIAL< bayisi mehmet çayır bey, fatih bey, ali usta ve yardımcılarına sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim işlerinde başarılar dilerim.
Yaşama sevincinize hayran kaldım,bundan sonraki yaşamımda hep bunu örnek alıcam
Yolunuz hep açık olsun,
iki gündür ankaradayım burdaki mt ciler kusura bakmasın onlarla iletişim kuramadım buyüzden bugünkü toplantılarına katılamıyorum.hepsi hoşça kalsın yarın istanbula doğru devam gazi mahallesinden selam
abi ben vanlı anadolu motorsiklet resimler cok güzel cıkmış ben bilseydim böyle güzel kızlarla tanışacaksın bende gelirdim yine bekliyorum vana m karslıoğlu
vana en kısa zamanda bekliyorum
harfendaz inşallah formu okuyorsundur şu anda istanbuldayım inşallah görüşürüz.
barış usta istanbuldan sevgiler selamlar hayırlı işler .
Abi eskişehirede uğradınmı istanbula giderken....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
hayır uğramadım afyon ankara üzerinden gittim
vanlı mehmet usta avatarın çok güzel olmuş
Hııı anladım abii sana hayırlı yolculuklarr...
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Ümmet abi hayırlı yolculuklar ...en kısa zamanda tekrar bekliyorum ...allaha emanet ol
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)