küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN
Reklamlar
-
15 Temmuz 2006, 22:16
Forumdan Uzaklaştırıldı
Helal sana Ümmet abi yalnız kafama takılan dünyanın en pahalı benzininin olduğu bu ülkede 45,650 Km yol demek milyarlar demek abi yeme ,içme, yatmayı saymasak bile ...Ortalama 1,450 litre benzin yakarsın..buda 4,500 lira para tutar...Allah kolaylık versin abi...Helal sana bende bi Türkiye turu yapmayı çok düşündüm ama..masraflarla birlikte 10,000 lirayı geçiyor valla bu yüküde kaldıramayız..
Reklamlar
-
15 Temmuz 2006, 22:19
ozaktasi adlı üyeden alıntı
Helal sana Ümmet abi yalnız kafama takılan dünyanın en pahalı benzininin olduğu bu ülkede 45,650 Km yol demek milyarlar demek abi yeme ,içme, yatmayı saymasak bile ...Ortalama 1,450 litre benzin yakarsın..buda 4,500 lira para tutar...Allah kolaylık versin abi...Helal sana bende bi türiye turu yapmayı çok düşündüm ama..masraflarla birlikte 10,000 lirayı geçiyor valla bu yüküde kaldıramayız..
beyler ummet abı nın kac parayla cıktıgını soylesem bı cogunuz kafa buluyo dersınız ınanmazsınız o yuzden solemıyorum kendınden duyun sızın 1 gunde harcadıgınız parayla turkıye turu yapıyor..
ayrıca bbrr abı bız resımlerın herpsını sıtede yayınlıcaz PcKopatGHostrider ile 1.5 gb resımler var cok calısmamız gerkıyor cokk
Yeni yine yeniden
-
15 Temmuz 2006, 22:26
helal be arkadaşım...nevarsa senin benim gibi gençlerde var.vay canasına yav...benim emekli olunca yapacağımı şimdiden yapmış.Brawwwo walla
-
15 Temmuz 2006, 23:14
sayın katılımcılar şahsıma yaptığınız methiyelere ve övgülere çok teşekkür ederim yalnız ben bunları hakedecek bir şey yaptığımı sanmıyorum. yazdıklarınızı okudukça nekadar insanı mutlu ettiğimi düşünüyorum dün mersinde ömer kardeşede söyledim motorun markası büyüklüğü küçüklüğü önemli değil yada maliyet ben buyola çıkarken yüreğimi ortaya koydum.insan kararlı olursa inandığı herşeyi yapar eğer tereddüt ederse ozaman kötü konyadan selam.
-
15 Temmuz 2006, 23:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamlar ümmet abi yolun açık olsun harika bir iş çıkarmışsın vala istanbul'a geldin mi yada gelecekmisin bilmiyorum ama yolun düşerse mutlaka görüşmek isterim
-
15 Temmuz 2006, 23:35
Forumdan Uzaklaştırıldı
Okan sizin bir günde harcadığınız parayla diyorsunda ...Yeme,, içme , yatmayı saymasak bile sadece benzin parası 5,000---6,000 lira yapar..Sonuçta bu makina suyla gitmiyor...
-
15 Temmuz 2006, 23:37
yolcu
donniedarko iki hafta sonra isyanbulda olurum ozaman görüşürüz bişekilde buluşuruz hergün internete girersen bir iki gün kala numaramı yazarım. yarın marmariste barış ile beraberiz
-
15 Temmuz 2006, 23:38
sen ummet abıye bır sor bana sorma cok sasıracaksın ve saskınlıgını atamayacksın ve ıdda edıyorum o paranın fazlasını bırgunde harcıyorsunuz
ummet abı ayrıca selamlar ne zman sen konyaya vardın bıde senı yolcu edemedım kusura bakma saat 11 olmustu kerımıde tek yolladık hadı kalın saglıcakla
Yeni yine yeniden
-
15 Temmuz 2006, 23:42
Ozaktasİ İstersen Malİyetİ Pek Fazla GÜndeme Getİrme Tekerlek BİŞekİlde DÖnÜyor Herkes Bİr Ucundan Tutuyor EĞer BİrgÜn Bİraraya Gelİrsek Bunlari KonuŞcak Çok Zamanimiz Olur.
HİÇ Önemİ Yok Okan KardeŞİm GÖnÜller Bİr Olsun
-
15 Temmuz 2006, 23:45
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
donniedarko iki hafta sonra isyanbulda olurum ozaman görüşürüz bişekilde buluşuruz hergün internete girersen bir iki gün kala numaramı yazarım. yarın marmariste barış ile beraberiz
tamam abi sana keyifli sürüşler kazasız belasız. ben takip ederim geldiğinde görüşürüz
-
15 Temmuz 2006, 23:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ümmet abi ben bu işin mali külfetinin ağır olduğunu anlatmaya çalıştım...Neyse sana helal olsun..Ve hayırlı yolculuklar...
-
15 Temmuz 2006, 23:54
anladım kendine iyi bak.OZAKTASİ
-
16 Temmuz 2006, 00:22
ümmet abi yolculuğunun iyi geçtiğine sevimdim.. eve yeni yeni ayak bastım.. resimleride bu gece sabaha kadar halletcem... iyi yolculuklar.. KERİM..
-
16 Temmuz 2006, 18:47
helal olsun
inan büyük cesaret renkli bir kişilik olmalı bence yollar da yaşadıklarını kaleme almalı
-
16 Temmuz 2006, 19:06
AHhhh ahhhh bi motorumuz yokk....
Abi ssana helal olsun bea yaww valla cesaretine hayran kaldımm bir gün bizde seni eskişehirdee görmek isterizzz....SAYGILAR ABİİİİ
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
16 Temmuz 2006, 19:10
helal olsun amcaya ne yol yapmış. şimdi amcada anlatacak okadar çok şey vardırki birgün birinin dinleme imkanı olursada buraya yazarsa bizleri için süper olur. eminim tecrüberle dolu gezileri vardır .....
-
16 Temmuz 2006, 19:23
yolu yapan motor degıldır motorcudur
Yeni yine yeniden
-
16 Temmuz 2006, 20:03
burduru geçtim barış .acıpayam, tavas, kale, gögova üzeri marmarise geliyorum .yeşilovadan slm.
hangi resimleri yayınlıyacağını biliyorsun değilmi kerim .eğer site yöneticilerinden izin alabilirsen hepsini yayınla bence mahsuru yok.
-
16 Temmuz 2006, 20:45
gercekten helal olsun bende 151 rs var yeni aldım ama canakkaleye nasıl giderim diye kara kara düşünüyom
-
16 Temmuz 2006, 20:50
abi süpersin ne diyeyim Manyak haz aldıgına hiç şüphem yok HELAL SANA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler